AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROSEn la tasca diària de la Policia Local, es produeix un contacte directe amb els ciutadans. I és just en aquest acostament, en el que es vol aprofundir en aquesta pàgina web, i afavorir que cada vegada siga menys la distància que separa els veïns i les veïnes de Museros de la seua Policia Local.

Aprofite aquesta nova via de comunicació per expressar-vos la voluntat d'aquesta direcció de policia per modernitzar i avançar totes aquelles facetes que puguen proporcionar-nos més efectivitat en la nostra missió d'ajudar i de protegir els altres i a millorar la qualitat de vida del nostre municipi.


Andreas Mulder i Moreno
Cap de la Policia Local

 

 

 

 

 

Decàleg de la Policia Local


1. Treballem amb les persones i per a les persones. Les persones són el centre de la nostra feina.

2. No prometem solucions ni miracles, només treball seriós i sensibilitat davant les necessitats socials i els problemes als quals ens enfrontem.

3. Totes i tots treballem per als ciutadans, per tant totes i tots hauríem d’ajudar als policies locals, que són el centre de l’organització.

4. El policia local ha de saber tot el que succeeix al poble, des de vehicles abandonats a problemes de gamberrisme, és a dir, tot.

5. La xarxa d'entitats organitzades (associacions veïnals, col·legis, llar dels jubilats, falles, penyes, comerciants, etc.) ens possibiliten oportunitats d’or per contactar amb el teixit social del nostre poble.

6. Farem un seguiment a mitjà i llarg termini dels problemes comunitaris, i col·laborarem amb la resolució de conflictes privats.

7. Ens adaptarem, tant com siga possible, a les necessitats del poble (horaris, actes especials, etc.) i a les diferències socioculturals i ètniques del actuals ciutadans de Museros.

8. No som superpolicies. Sols amb la col·laboració dels companys, dels veïns, i d’altres entitats i cossos policials podrem assolir els nostres objectius.

9. Exigirem informació i feed back dels procediments que iniciem i el suport de tots els veïns i veïnes de Museros.

10. Som especialistes en proximitat i habilitats socials i estem orgullosos de donar resposta a les necessitats socials en gestionar els problemes que més afecten la convivència i la qualitat de vida.Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES