AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, dins de l'Agència pública d'ocupació Horta Nord, va ser creada pel setembre de 1998, i entre les diferents actuacions que s’hi porten a terme, destaquen:

 • Orientació i informació laboral per als que necessiten orientar o reorientar la seua capacitació professional i conéixer els recursos, les possibilitats i els procediments per a accedir al mercat laboral.
 • Com elaborar un curriculum vitae?
 • Com elaborar una carta de contestació a una oferta de treball, autocandidatura, etc.?
 • Borsa de treball, dirigida a persones sense treball del municipi i a aquelles amb necessitat d’una millora de treball, que s'inscriuen com a demandants de treball, i a les empreses de la localitat i voltants que presenten les seues ofertes laborals.

Informació i inscripció: de dilluns a divendres, de 12.00 h a 14.00 h.

 

Accions de formació

 • Formació professional ocupacional per a persones sense treball.
 • Formació contínua per a persones amb treball, de la qual s'ofereix informació sobre els possibles cursos i centres de formació.
 • Organització de conferències i tallers per a dones i majors.
 • Suport a la creació d'empreses: atenció de consultes puntuals de promotors sobre formes jurídiques, tràmits legals i ajudes per a la creació d'empreses.
 •  Acompanyament a PYMES industrials i comercials: informació i assessorament sobre els programes d'ajuda de l'Administració autonòmica, estatal i comunitària.
 • Promoció de la inserció laboral de les persones sense treball, especialment els col·lectius més desfavorits, mitjançant el treball públic.
 • Disseny i posada en marxa de programes d'ocupació públic.
 • Participació en el Pacte territorial per a l'ocupació, Pactem Nord, que té com a objectius:
- Conéixer la realitat socioeconòmica dels municipis firmants; la situació i les tendències del mercat de treball; les noves oportunitats per a la creació de treball; les mancances i necessitats per a la creació i per al desenvolupament de les empreses, i les millors pràctiques per a la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.

- Coordinar les diverses polítiques i els programes de formació i promoció del treball de les entitats firmants per millorar l'eficiència i afavorir la sinergia dels recursos públics i privats, destinats a aquests.

- Dissenyar, planificar i posar en marxa tot tipus d'accions, de programes i de projectes conjunts dirigits a la creació de treball, a la inserció laboral de les persones desocupades, al foment de la iniciativa empresarial i al desenvolupament de les xicotetes i mitjanes empreses dels municipis afectats.

- Compartir metodologies d'intervenció, d’experiències i de recursos per a la creació de treball; com també, la informació disponible sobre els sectors econòmics i el mercat de treball.

Promocionar, a l'àmbit del territori afectat, els diferents programes, línies d'acció i ajudes de la Generalitat Valenciana i de la Unió Europea, per a la creació de treball i per al desenvolupament empresarial.

 

http://www.consorci.info

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES