AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Targeta ciutadana

La targeta ciutadana és una iniciativa de l’Ajuntament de Museros que té com a finalitat modernitzar i facilitar l’accés dels veïns i les veïnes als diferents serveis municipals.

 

Amb una única targeta es podrà accedir a un gran varietat de serveis com la piscina, la biblioteca, la targeta daurada, el punt de proveïment d’aigua per a regants, etc. L’objectiu d’aquest nou model d’accés és facilitar la mobilitat municipal, millorar la gestió administrativa i actualitzar els serveis locals. A més, més enllà de l’avanç tecnològic, la targeta ciutadana també comporta millores en la reducció de residus i afavoreix una gestió municipal més sostenible.

 

Amb l’obertura de la nova temporada de la piscina municipal, aquest estiu, es posarà en funcionament la prova pilot del nou sistema d’accés amb la targeta i durant aquest temps s’estudiaran els aspectes millorables del projecte. Des de l’Ajuntament, i anticpadament, demanen disculpes per les molèsties causades, i per favor, sol·licitem que qualsevol problema amb aquest servei siga comunicat a l’Ajuntament a través del correu targetaciutadana@museros.es.

 

La targeta ciutadana no té cap cos econòmic. No obstant, si es perd, cal comunicar-ho, el més prompte possible, al conte de correu targetaciutadana@museros.es, per a que s’inhabilite el seu ús. En aquest cas, reimprimir una nova targeta té un cos de 4 €. En quant a les targetes d’accés a la piscina, específiques per a l’ús únicament d’un dia, aquesta té una fiança de 2 €. La seua devolució es farà una volta hagen tornar la targeta.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES