AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Nova glorieta a l'avinguda de Barcelona

Última hora

1 i 2 d'octubre: tall del trànsit a l'avinguda de Barcelona, en direcció de Museros a Massamagrell, a partir del carrer de Joanot Martorell. I l’eixida del carrer de Francesc de Vinatea a la l'avinguda de Barcelona. Es recomana utilitzar el carrer de doble sentit de la carretera de Massalfassar.

30 de juliol (fins al dilluns 13 d'agost aproximadament): tall del trànsit a l'avinguda de Barcelona, en direcció de Museros a Massamagrell, a partir del carrer de Joanot Martorell. I l’eixida del carrer de Francesc de Vinatea a la l'avinguda de Barcelona. Es recomana utilitzar el carrer de doble sentit de la carretera de Massalfassar.

18 de juny: tall del carrer Frances de Vinatea, al trànsit rodat, fins al dilluns 2 de juliol.

19 d'abril: tall de la vorera que connecta amb Massamagrell, ubicada dins de la zona d’obres (des del carrer Fenollosa fins a l’av. del Raval). Els vianants podran circular per l'itinerari alternatiu que passa per la vorera d'enfront, la qual s'ha adaptat per garantir la mobilitat i seguretat.

18 d'abril: tall permanent al trànsit i demolició, del ramal que connecta la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona.

 

16 d'abril: inici oficial de les obres d’implantació de la nova glorieta.

 

La primera actuació tindrà lloc sobre el ramal de la CV-32 que dóna accés a l’avinguda de Barcelona, el qual es tancarà al trànsit i,  posteriorment, es demolirà. Paral·lelament, es retiraran tots els elements existents al final de l’avinguda de les Corts Valencianes, com el parc infantil, el mur “La Marta”, etc., i s'enderrocarà la vorera afectada per la implantació de la glorieta. A més, es tallarà al trànsit una part de la via de servei situada davant de la tenda de joguets, a la carretera de Barcelona.

 

En aquesta primera fase, únicament es veurà afectat el trànsit del ramal, que deixarà d’estar operatiu. Quant al trànsit de vianants,  s’adequaran itineraris de pas alternatius.

 

L’Ajuntament informarà del tall del ramal de la CV-32 amb suficient antelació pels diferents canals de comunicació.

La nova glorieta

La nova glorieta es situa a la intersecció entre l’avinguda de Barcelona, l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer Francesc de Vinatea.

 

Aquesta nova glorieta, connectarà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, de manera que facilitarà i regularà l’accés a la zona de comerç. Així mateix, descongestionarà intensament el trànsit a l’avinguda de la Creu i millorarà les condicions de seguretat de la zona, especialment en el punt de la intervenció.

 

Les obres d’implantació tenen una duració aproximada de sis mesos, durant les quals l’avinguda de Barcelona experimentarà talls puntuals del trànsit rodat. Amb l’objectiu que la intervenció genere les menors molèsties possibles, l’Ajuntament de Museros comunicarà, amb suficient antelació en els diferents canals de comunicació, les actuacions previstes, els talls del trànsit i les rutes de desviament alternatives.

 

Aquesta obra ha estat finançada per la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, i una part pels Fons de Cooperació de la Diputació de València. La glorieta forma part d’un projecte futur de ronda perimetral que envoltarà el poble, i que té com a objectiu millorar la circulació a l’entrada i a l'eixida del municipi, i també disminuir el trànsit de vehicles dins d'aquest.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES