AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Obres de millora del carrer Pintor Sorolla i talls al trànsit

Aquest dimarts, 25 de juny, començaran els treballs de millora del carrer del Pintor Sorolla, que implicaran l’ampliació les voreres, la implantació d’un nou sistema de drenatge i treballs de reasfaltar el carrer.
 

Amb motiu de la intervenció, es produiran modificacions i talls al trànsit:
 

  • Entre el 25 de juny i el 30 de juliol, estarà prohibit estacionar al carrer del Pintor Sorolla, en el tram entre l’avinguda de la Creu i el carrer de Senda Germana.
  • El dimarts, 25 de juny, es tallarà al trànsit el tram del carrer del Pintor Sorolla entre l’avinguda de la Creu i el carrer del Mestre Serrano. El tall no afectarà el trànsit del carrer Mestre Serrano.
  • Entre el 4 i el 16 de juliol, previsiblement, es tallarà al trànsit el tram del carrer del Pintor Sorolla entre el carrer del Mestre Serrano i el carrer de Senda Germana. Això no afectarà el trànsit de cap dels dos carrers.
  • Entre el 22 i el 24 de juliol, previsiblement, es tallarà el trànsit en l’encreuament entre el carrer del Pintor Sorolla i l’avinguda de la Creu.  Els vehicles que circulen pel carrer d’Emperador hauran de desviar-se pel carrer de l’U de Maig, que canviarà de sentit i donarà eixida cap a l’avinguda de la Creu.
  • El 25 i 26 de juliol, previsiblement, es portaran a terme els treballs d’asfaltar del carrer del Pintor Sorolla, de manera que el trànsit estarà tallat fins a última hora del dia 26.
     

Preguem que disculpeu les molèsties.

Obres de millora de l'avinguda Blasco Ibáñez

A partir de la pròxima setmana, començaran els treballs per asfaltar i millorar el drenatge de l’avinguda de Blasco Ibáñez. Aquesta intervenció servirà per a facilitar l’evacuació de l’aigua de la pluja i reforçar el confort i la seguretat de la via. S’informa que, a causa de l’obra, es produiran modificacions en el trànsit de Blasco Ibáñez:

 

  • Entre el 25 i el 28 de juny, es produiran estretaments puntuals de la calçada, davant els números 52, 38, 36 i 24, que no implicaran el tall de l’avinguda al trànsit.
  • A partir del dimarts, 2 de juliol, estarà prohibit estacionar en tota l’avinguda. El veïnat haurà de traure els seus vehicles abans de les 8.00 h. Així mateix, els locals de restauració hauran de retirar les terrasses i el mobiliari que tinguen sobre la calçada abans d’aquesta hora. Es permetrà el trànsit de vehicles, de manera alternativa, i l’accés als garatges.

  • Entre el 3 i el 5 de juliol, el trànsit de l’avinguda estarà tallat completament entre les 8.00 h i les 18.00 h, incloses les glorietes i els accessos als garatges.

A continuació, podeu consultar el plànol amb els desviaments. Preguem que disculpeu les molèsties.

Obres de la nova glorieta

A finals del mes de març, i principis del mes d’abril, s’iniciaran les obres d’implantació de la nova glorieta a la intersecció entre l’avinguda de Barcelona, l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer de Francesc de Vinatea.

 

Aquesta nova glorieta, connectarà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, de manera que facilitarà i regularà l’accés a la zona de comerç. D’altra banda, descongestionarà intensament el trànsit a l’avinguda de la Creu i millorarà les condicions de seguretat de la zona, especialment al punt de la intervenció.

 

Les obres d’implantació tindran una duració aproximada de sis mesos, durant les quals l’avinguda de Barcelona experimentarà talls puntuals del trànsit rodat. Amb l’objectiu que la intervenció genere les menors molèsties possibles, l’Ajuntament de Museros comunicarà, amb suficient antelació, en els diferents canals de comunicació, les actuacions previstes, els talls del trànsit i les rutes de desviament alternatives.

 

Aquesta obra ha estat finançada per la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, i una part pels Fons de Cooperació de la Diputació de València. La glorieta forma part d’un projecte futur de ronda perimetral que envoltarà el poble, i que té com a objectiu millorar la circulació a l’entrada i a l'eixida del municipi, i també, disminuir el trànsit de vehicles dins d'aquest.

Pla general estructural de Museros, Estudi ambiental territorial i estratègic i documentació sectorial

Pla general estructural de Museros, Estudi ambiental territorial i estratègic i documentació sectorial

 

A causa del volum dels documents, la versió preliminar del Pla general estructural de Museros, i del seu Estudi ambiental territorial i estratègic, i de la resta de documents exigibles per la normativa sectorial, es podran consultar a l'Oficina Tècnica Municipal, a l'avinguda de Blasco Ibáñez, 87, de Museros, en horari d'atenció al públic de 09.00 h a 14.00 h. O en l’enllaç següent:  http://bit.ly/2IJ97Rp.

ANUNCI MUSEROS PGOU.pdf
Documento Adobe Acrobat [494.1 KB]
DOCV 28-03-2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [133.7 KB]

Projecte per al desdoblament de la carretera CV-32 de la Gombala

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació la redacció del projecte per al desdoblament de la carretera CV-32 de la Gombalda, en un tram de 2 km (del punt quilomètric 3,5 al 5,5) entre les poblacions de Museros i Massamagrell. L'anunci, publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), inclou un pressupost base de licitació de 192.390 € amb IVA inclòs. D’acord amb el document, el termini d'execució de les obres és de 18 mesos.

 

Text de la licitació
2016_10316.pdf
Documento Adobe Acrobat [193.5 KB]

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES