AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA

DEL 28 DE NOVEMBRE AL 4 DE DESEMBRE DE 2018

 

Exposició fotogràfica de les activitats realitzades, al llarg dels últims anys, per l’alumnat del Servei d’Atenció Especialitzada de Museros, amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb  Discapacitat.

 

Lloc: entrada de la Casa de Cultura

EXPOSICIÓ I VENDA DE PRODUCTES

DIES 14, 20 I 21 DE DESEMBRE

 

De 10.30 h a 13.30 h

 

Exposició i venda dels productes realitzats per l’alumnat del Servei d’Atenció Especialitzada de Museros, a la porta de la Casa de Cultura.

Dinar de l'alumnat del SAE

Divendres, 31 de març

L'alumnat del SAE i l'esport

Nou equipament esportiu per al SAE

8 de març de 2017

El Servei d’Atenció Especialitzada de Museros (SAE) col·labora amb el Centre d’Esports Adaptats Meliana per promoure, entre els alumnes i les alumnes, hàbits i estils de vida saludables. Un dissabte al mes, junts organitzaran una activitat ludicoesportiva perquè els alumnes i les alumnes treballen aspectes com la psicomotricitat, la coordinació i el treball en equip.

 

El passat dimecres, 8 de març, el director de l’oficina de La Caixa de Museros, Jesús Roig, juntament amb l’alcaldessa, Cristina Civera, van fer entrega, al SAE, d’un detall com a reconeixement del seu treball. L’Obra Social La Caixa ha subvencionat l’equipament esportiu que utilitzaran, els alumnes i les alumnes durant aquestes jornades d’esport i oci. 

Recollida d'aliments

Divendres, 3 de març, els alumnes i les alumnes del Servei d'Atenció Especialitzada, juntament amb l'Asociació de Amas de Casa Tyrius, col·laboraren en la recollida d'aliments a la porta de la Casa de Cultura.

Dinar de l'alumnat del SAE

24 de febrer

 

Els alumnes i les alumnes del Servei d'Atenció Especialitzada participen activament en la preparació d'un dinar de germanor l'últim divendres de cada mes. Activitat que és molt ben acollida per l'alumnat.

El Servei d'Atenció Especialitzada participa en la campanya Matí d'inclusió. Tots i totes juguem!

El Club de Básket Estudiantes de Museros i Esports Adaptats Meliana, organitzen un matí dedicat a fomentar la inclusió de persones amb diversitat funcional. El passat dissabte, 18 de febrer, xiquets i adults de totes les edats participaren conjuntament en diverses activitats de caràcter lúdic i esportiu. L'objectiu de l'activitat era posar en pràctica un exercici d'inclusió de persones adultes amb diversitat funcional, mitjançant el joc i l'activitat física. Els participants desenvoluparen valors com la igualtat i la tolerància, mitjançant l'empatia i el respecte mutu, treballant alhora aspectes con la psicomotricitat i la coordinació, al mateix temps que es divertien. Després de les activitats, els organitzadors convidaren els participants a esmorzar, i els oferiren una xarrada per donar-los a conèixer l'acció d'Esports Adaptats Meliana amb aquest col·lectiu. El coordinador de l'àrea social del Club de Básket Estudiantes de Museros, Lucas Serrano, va agrair a tots els assistents la seua participació i va incidir en la necessitat de conscienciar i sensibilitzar sobre l'existència d'aquests col·lectius, en destacar l'esport com una eina per fomentar valors prosocials a favor de la igualtat. 

CAMPANYA DE NADAL

Divendres 9, 16 i 23 de desembre, els alumnes i les alumnes del Servei d’Atenció Especialitzada muntaran de 10.30 h a 13.30 h, a la porta de la Casa de Cultura, el seu mercat nadalenc on vendran coses elaborades per l’alumnat.

SERVEI D'ATENCIÓ ESPECIALITZADAEl Servei d'Atenció Especialitzada pretén que les persones disminuïdes físiques i psíquiques de Museros, organitzades per grups, segons el tipus de discapacitat i d’edat, participen de les activitats i dels tallers que es desenvolupen per a elles.


L'educació haurà de ser integradora, promourà l'autonomia personal i millorarà la qualitat de vida dels usuaris.

Els serveis que s'ofereixen són diversos:

  • Àrea academicofuncional: comprensió del llenguatge oral i lector, preescriptura i lectoescriptura, coneixement del medi i problemes aritmètics en general.
  • Àrea d'habilitats socials, comunicació i desenvolupament personal: memòria i habilitats socials, expressió corporal i activitats sensorials.
  • Àrea cura d’un mateix, salut i seguretat: hàbits d'higiene
  • Àrea de manualitats: tallers artesanals.
  • Àrea de desenvolupament psicomotor: gimnàstica, ioga i psicomotritat.

 

www.feaps.org

www.ivadis.net

www.gva.es/propPlaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES