AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

JOVENTUT EN LÍNIA

L’Ajuntament de Museros, i en concret la Regidoria de Joventut, llançarà una sèrie de vídeos amb tallers en línia per a tota la joventut i per a ocupar el temps lliure de l’estiu. 

 

Aquests tallers començaran a partir d’aquest cap de setmana i estaran publicats en el nostre canal de YouTube i en l’Instagram de l’Espai Jove.

PRIMER TALLER: 'REMODACIÓ: CANVIA LA FORMA DE LA TEUA ROBA'

Trau la roba que ja no utilitzes i dona-li un nou estil, una nova vida. Amb tècniques de talls i de trenat renovaràs el teu vestuari. Recorda que reduir el consum de roba és una de les accions en pro del medi ambient més important que podem dur a terme.

SEGON TALLER: BALCONS PRODUCTIUS 'HORT AL BALCÓ'

Al vídeo es proposen algunes senzilles tècniques de germinació, trasplantament i atenció per plantar verdures i frutes als nostres balcons.

TERCER TALLER: ASTRONOMIA: CEL D'ESTIU

En l'estiu, tot el món viu. I la nit és un moment genial, amb una programació molt variada. El cel es pot llegir com un mapa, i per a esta tasca cal saber llegir-lo. Explicarem el concepte del planisferi i el seu ús per a ubicar constel·lacions als diferents moments de l’any. NTICS i Apps que podem emprar. Cóm fer i interpretar un planisferi.

QUART TALLER: CUINA D'APROFITAMENT- RECEPTA FÓRMULA X+Y+Z

Al vídeo proposem un pràctic taller de cuina on separarem els aliments per tipus, açò sumat a una senzilla fórmula per a combinar-los, ens donarà plats complets, aprofitant el que tenim a casa de manera molt senzilla i nutritiva. La idea és que els aliments més habituals es tornen atractius i apetitosos.

QUINT TALLER: REMODACIÓ - ESTAMPAT DE ROBA AMB PLASTIDECORS

Al vídeo proposem el taller de roba amb ceres de colors i imaginació, farem el nostre disseny i amb la cera prèviament allisada la fondrem a les nostres peces. Seran dissenys únics i personalitzats.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2020
CALENDARIO FISCAL 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [141.6 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2020

DOGV. festiv. locales 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.7 MB]
Certif. acuerdo Pleno 22_10_19 festivida[...]
Documento Adobe Acrobat [317.0 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES