AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Naix el nou Espai Jove!

L’any 2016, una enquesta dirigida a la joventud de Museros, va diagnosticar la falta d'interés i de vinculació amb el Punt d’Informació Juvenil, és a dir, el centre no satisfeia l’objectiu per al qual fou creat: oferir als joves un espai de trobada, socialització i aprenentatge, pròxim i propi. Per aquest motiu, pel febrer del 2017, la Regidoria de Joventut, Infància i Gestió de la Diversitat i la Regidoria de Participació Ciutadana, Transparència i TIC, impulsaren el projecte de la participació al protagonisme juvenil, que continua en marxa i que ha avalat la motivació i la capacitat dels joves del poble per a gestionar i gaudir del seu temps lliure.

 

Aquesta experiència ha refermat la necessitat de reconfigurar el servei com un espai motivador i il·lusionant, que responga de manera real a les seues necessitats. Així naix el nou Espai Jove, un projecte de cogestió entre la joventut muserenca i l’Ajuntament, que posa al seu abast els mitjans necessaris per a construir conjuntament una casa d’oci juvenil alternatiu, participatiu i horitzontal.

 

En aquest paradigma, els joves proposaran, dissenyaran i gestionaran el centre amb l’ajuda i l’acompanyament d’una especialista en joventut.

Què és l’Espai Jove?

 

L’Espai Jove és un nou servei públic gratuït, cogestionat entre la Regidoria de Joventut, Infància i Gestió de la Diversitat i la joventut muserenca.

 

El seu objectiu és ser l’espai de referència dels joves i de les joves a Museros, a partir de 12 anys, per a gaudir del seu temps lliure, conviure i desenvolupar el seu potencial.

 

Per assolir-ho, l'Ajuntament disposa dels mitjans, dels recusos i del personal tècnic necessari.

  

Vols proposar una activitat?

 

Des de l’Espai Jove es donarà suport a totes les iniciatives i les inquietuds dels i les joves. Si tens alguna cosa a proposar, dirigeix-te a joventutmuseros@gmail.com.

 

Tu proposes!

 

On som?

  • L’Espai Jove de Museros està situat a l'edifici de l'antiga Cambra Agrària.
  • Adreça: c/ Major, 17,1  46136 Museros
  • Telèfon: 961445871
  • Correu electrònic: joventutmuseros@gmail.com
  • Facebook: Espai Jove Museros
  • Instagram: @espaijovemus

 

Quin horari tenim?

De dimarts a dissabte, de 17.00 h  a 20.30 h

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES