AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Finalitza el procés participatiu del parc de Fontestad

 

El procés participatiu del parc de Fontestad ha acabat, ara comença el treball de l'Ajuntament. Els veïns i les veïnes que han participat en aquest procés han decidit l'ús futur del parc, aquesta decisió es va presentar en el Ple del passat 30 de juny, en el qual l'equip de govern es va comprometre a preparar els passos necessaris per portar-lo a terme.


La proposta final consisteix a intentar vendre el terreny per invertir el que es traga en la construcció d'un altre parc amb noves instal·lacions de joc i d’aventura més pròxim a la zona habitada del municipi, o per millorar els parcs que ja existeixen. Però els participants en aquest procés van demanar que mentre, si s'allarga el procés, el parc continue utilitzable i en bones condicions.
 

Aquest procés participatiu ha constat de tres parts: un primer taller en el qual tots proposaren les seues idees, i de les quals es van seleccionar les tres més valorades; una segona fase amb dos grups de discussió (tècnics de l'Ajuntament més veïns, i xiquets i xiquetes de 6é de primària) que valoraren la viabilitat de les tres idees seleccionades, i finalment, un segon taller en el qual incorporàrem els informes i les valoracions dels dos grups d'experts abans de prendre la decisió final.

 

L'equip de govern valora molt positivament el desenvolupament d'aquest procés participatiu, que tenia com a objectiu compartir la presa de decisions amb la ciutadania, i en el qual, per sobretot, s'ha volgut escoltar a tot aquell que tinga una idea per millorar Museros.

Moltes gràcies a totes les persones que han participat, o que ens han animat a seguir aprofundint en el govern obert. Us esperem en el pròxim procés participatiu.

 

PROCÉS PARTICIPATIU SOBRE L'ÚS DEL PARC DE FONTESTAD

El parc de Fontestad no sempre està en bones condicions perquè el gaudim. Algunes persones pensen que està massa allunyat del poble, o que és car mantenir-lo en bon ús. D'altres pensen que és una bona zona d'esplai per gaudir en família.

 

I tu què en penses? Les regidories d'Infraestructures i de Participació proposen que siguem els veïns i les veïnes les que decidim el futur del parc.

Si vols fer propostes o debatre les d'altres persones, participa i dóna la teua opinió.

 

Taller i berenar: "A mi m'agradaria que..."

Dijous, 9 de juny, 19.00 h a 20.30 h

Tots i totes podrem proposar, debatre i, finalment, elegir 2 o 3 propostes que passaran a la fase següent.

 

Taller i berenar: "Prenent decisions"

Dimarts, 28 de juny, 19.00 h a 20.30 h

On debatrem i triarem la proposta que més suports tinga.

 

Lloc: Casa de la Cultura

 

Entre aquestes dues dates, un grup d'experts en parcs (xiquets i xiquetes del nostre poble) donaran la seua opinió i faran les seues propostes.

I un altre grup de tècnics i voluntaris i voluntàries valoraran la viabilitat tècnica de les 2 o 3 propostes seleccionades en el primer taller.

La decisió final dels veïns i de les veïnes serà portada a ple el pròxim 30 de juny i sotmesa a votació per tots els grups del consistori.

 

Participa i decideix!

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES