AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Remodelació del parc Oval

23 de març de 2017

La Regidoria de Medi Ambient i Mobilitat Urbana anuncia la remodelació del parc Oval, també conegut com Les Canxes, amb l'objectiu de reviscolar el seu ús i reduir la despesa econòmica del seu manteniment. Les obres de remodelació es realitzaran durant les pròximes setmanes.

 

El parc Oval és un dels parcs més grans del municipi, i malgrat la manca d'ús, presenta un manteniment amb un alt cost econòmic. S'ha constatat que la part més utilitzada és la pista esportiva, la zona infantil amb tobogans, els engronsadors per als més menuts i els elements de gimnàstica per als adults.

 

Quant a la resta del parc, s'observen zones d'insostenibilitat econòmica i mediambiental. D'una banda, l'amplia superfície de gespa requereix un reg abundant, i atencions continuades que necessiten de recursos humans per mantindre-la en condicions. Al mateix temps, és recomanable no xafar-la perquè no es deteriore amb tanta facilitat, de manera que impedisca que els vianants utilitzen aquestes zones per a ús recreatiu. D'altra banda, la bardissa viva que formen les zones per passejar, als dos costats del parc, necessiten podes i atenció constant. El manteniment de la gespa i de les bardisses suposen un cost econòmic considerable.

 

L'objectiu de la Regidoria de Medi Ambient i Mobilitat Urbana és transformar aquelles zones que presenten un alt cost econòmic i un escàs ús de la ciutadania, per proporcionar-li una nova vida, en reduir la despesa del seu manteniment.  Les actuacions que es portaran a terme són:

 

  • Habilitació d'una zona per a gossos a la part del parc que dóna al carrer de Sant Jaume.
  • A les dues zones centrals, als costats de la pista esportiva, les bardisses se substituiran per un altres elements com: xiprers, arbustos de flor i arbres de suficient grandària per crear espais d’ombra.
  • Creació d'espais recreatius a les zones d'ombra on es col·locaran taules de fusta, bancs i banquetes. 

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES