AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

ENTREGA A LES FAMÍLIES DELS LOTS D'ESTALVI I EFICIÈNCIA

El passat dimarts, 30 d'octubre, tingué lloc al Punt d'Informació Juvenil de Museros, la segona reunió de Llars Verdes Museros, i a pesar de ser una vesprada típica de la tardor, fresca i plujosa, que invitava més aviat a quedar-se a casa, la gran majoria de les famílies participants no va faltar a la cita.

 

En aquest segon taller, Mayte Montalt, regidora de Medi Ambient i Joventut, va fer entrega, a cadascun dels representants de les famílies participants, el lot d'estalvi i eficiència que proporciona la botiga Leroy Merlin a Alboraia, i que li havien estat donats prèviament a aquesta regidora al Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV), durant la jornada d'inici del programa Llars Verdes 2012-2013, el passat 24 d'octubre.Aquest lot inclou elements com un llum de baix consum, un airejador per a aixetes, un reductor de cabal de dutxa i un programador d'encesa. Es pretén que l'ús dels elements continguts en els lots òbriga la porta a un canvi d'actituds en l'estalvi, l'eficiència, l'ús racional dels recursos naturals i el consum responsable amb l'acció directa.D'aquesta manera, les 22 famílies de Museros participants en el programa Llars verdes, disposen d'una xicoteta ajuda per notar l'estalvi que suposa en les seues llars seguir els consells que reben en les reunions amb la instal·lació i l'ús d'aquests xicotets 'ecotrastos'.ANIMA'T!

Volem invitar les famílies a participar en un programa que impulse el consum responsable de l'aigua i de l'energía a la llar per estalviar en la factura familiar.

 

La fitxa d'inscripció s'haurá de portar entre el 9 de juliol i el 28 de setembre de 2012 a:

 

Ajuntament de Museros. Departament de Medi Ambient.

Per participar imprimeix i ompli els següents fullets:

Tríptic LLARS VERDES Museros.pdf
Documento Adobe Acrobat [196.8 KB]

Únicament hauràs d'assistir a quatre reunions informatives sobre qüestions bàsiques i pràctiques sobre l'estalvi d'aigua i energia a la llar, i realitzar un seguiment dels consums d'aigua i d'energia que realitzes. Es mantindrà atenció personalitzada als participants per resoldre dubtes i es lliuraran els materials informatius i un equip d'estalvi a la llar, com a part del programa entre altres obsequis.

 

El lloc, les dates i l'horari de les reunions es concretaran al llarg del programa, però està previst realitzar-los en horari de vesprada al Punt d'Informació Juvenil. Tindran una duració aproximada d'una hora, de 18.30 h a 19.30 h aproxidament, i tindran lloc en les dates següents:

 

  • 1a reunió: informació de partida del programa LLARS VERDES

    Data prevista de realització: dimarts, 2 d'octubre de 2012.

 

  • 2a reunió: el consum de energia elèctrica a casa

    Data prevista de realització: dimarts, 30 d'octubre de 2012.

 

  • 3a reunió: els residus que generem a les llars

    Data prevista de realització: dimarts, 20 de novembre de 2012.

 

  • 4a eeunió: el consum d'aigua potable a la llar

    Data prevista de realització: dimarts, 18 de desembre de 2012.

 

Aquestes dates podran patir alguna modificació, però s'informarà amb suficient temps a les famílies participants. De la mateixa manera, l'horari previst en què es realitzen les reunions podrà ajustar-se per respondre a la disponibilitat d'horari de les famílies en la mesura que siga possible.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES