AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Activitats mes de novembre

I Concurs Juvenil de Fotografia en Matèria d'Igualtat de Gènere

L’Ajuntament de Museros, en col·laboració amb el CEIP Blasco Ibáñez, l’Escola La Masia i IES Museros, posen  en marxa aquest concurs que està dirigit a tot l’alumnat matriculat en 6é de primària i ESO amb l’eslògan "Demostra el teu compromís".

 

El concurs estarà coordinat, al llarg dels pròxims mesos, per Equàlitat, Participació i Igualtat, un grup de persones professionals, politòlogues, sociòlogues i agents d’igualtat que treballen accions en matèria d’igualtat i prevenció de la violència de gènere.

 

Tot l’alumnat matriculat en 6é de primària i d’ESO participarà en el concurs de l’1 al 26 d’octubre (ambdós inclosos). Després de la fase de presentació de propostes, les fotografies seran publicades en el perfil de Facebook de l’Ajuntament de Museros, en el qual el veïnat del poble tindrà l’oportunitat de votar-les amb qualsevol tipus d’interacció, i d’aquesta manera, decidir la fotografia guanyadora.

 

Una vegada finalitzat el termini de votacions, durant la Setmana en contra de la Violència de Gènere, pel novembre, l’Ajuntament, conjuntament amb els centres educatius, organitzarà un esdeveniment per a lliurar el premi a la persona guanyadora que consistirà en una tauleta.

 

Amb aquesta acció, l’Ajuntament pretén que l’alumnat treballe ítems i indicadors com són el trencament d’estereotips de gènere, la imatge de la dona en els mitjans de comunicació o l’eliminació dels hàbits i rols domèstics micromasclistes, entre altres esmentats en les bases del concurs.

 

Es tracta que la joventut d’aquestes edats desperte l’interés per la igualtat; s’adone del paper de la dona en el treball, el carrer o a l’espai públic, i reflectisca d’alguna manera la seua visió o pensament.

Bases del concurs de fotograia en Matèria d'Igualtat de Gènere
Bases concurs fotografia MUSEROS_Versió [...]
Documento Adobe Acrobat [182.4 KB]
Sol·licitud de participació del concurs de fotografia en Matèria d'Igualtat de Gènere
Full de participació concurs igualtat Mu[...]
Documento Adobe Acrobat [156.7 KB]

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES