AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Campanya Pròxims a tu

PACTEM NORD presenta un anunci publicitari per impulsar les vendes i reforçar el comerç local.

 

El dia 29 d'octubre  el Consorci Pactem Nord va presentar a Museros una nova campanya de promoció del comerç local denominada Pròxims a tu.

 

 

Aquesta campanya, la número IX que ha realitzat Pactem Nord, ha generat moltes expectatives en el territori, doncs es tracta d'un treball pioner en el qual també es posa en relleu el treball en xarxa en l'àmbit de l'impuls del comerç local. La campanya, en què han treballat moltes persones durant tot l'any, té el seu element central en un anunci publicitari que pretén posar en valor la dedicació de les persones que treballen dia a dia en els comerços locals de l'Horta Nord alhora que es contribueix a l'increment de les vendes mitjançant la sensibilització de la ciutadania.

L'acte de presentació, a què van acudir més de cent cinquanta persones, va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, de la presidenta de l'Associació de Comerciants de la Pobla de Farnals integrada en FACENORD (Federació Comarcal d'Associacions de Comerç i Empresa de l'Horta Nord), Pilar Juan Ferrer, amb el responsable de màrqueting de Caixa Popular, José María Company, amb Natxo Costa, director general de Comerç i Consum de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i amb Rafa García, president del Consorci Pactem Nord i alcalde de Burjassot.
En el torn de paraules de l'obertura de l'acte, tots van coincidir a destacar la transcendència que adquireix en els nostres municipis el comerç local. De fet, en termes de generació d'ocupació, juntament amb l'hostaleria, suposa en l'Horta Nord més de 23.000 llocs de treball. També es va indicar que és necessari seguir treballant en aquesta línia, ja que amb associacions fortes i col·laboradores és més fàcil engegar projectes conjunts que, individualment, serien més complicats d'impulsar.
Es va posar també de relleu el gran paper que les associacions de comerç de l'Horta Nord, amb les quals treballa el Consorci Pactem Nord, realitzen en el territori, i és destacable el treball realitzat en 2015 en clau comarcal.
Així mateix, es va explicar que la iniciativa es complementarà, a més, amb altres accions de difusió en les quals s'implicarà a comerços, ajuntaments, col·legis i altres espais públics de l'Horta Nord.

El treball, de gran qualitat tècnica, s'ha adaptat a diferents formats per a facilitar el seu visionat en diferents xarxes socials i mitjans de comunicació. També s'ha creat un espai web des del qual es podrà visualitzar l'anunci i accedir a una altra informació d'interès, com per exemple les 6 peces individuals realitzades per les actrius i actors col·laboradors.
En l'anunci han participat de manera altruista, a més de diferents actrius i actors de Dones en Art de Burjassot, de les escoles de teatre d'Alboraia, de Massamagrell, de Meliana i de Puçol, altres persones com, per exemple, Miriam Muñoz, campiona autonòmica de triatló i propietaris de comerços de diversa índole on s'ha filmat part de l'anunci.
Amb aquest treball, s'ha pretés destacar els valors del comerç local: SERVEI, PROXIMITAT i PROFESSIONALITAT, a més es vol facilitar a les associacions de comerços locals nous instruments de difusió i sensibilització que permeten incrementar les vendes dels comerços de l'Horta Nord, i destacar les seues qualitats i avantatges i incrementar el nombre de clients, especialment entre el públic jove i famílies.
La idea és que aquesta campanya reforce i complemente totes les campanyes que individualment siguen engegades per les associacions de comerços i empreses del territori, especialment en el període nadalenc.
Per a finalitzar l'acte, una vegada es van visionar les diferents versions de l'anunci, així com el seu making off, es va procedir a fer lliurament d'un detall xicotet a totes les persones que han col·laborat en el projecte.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES