AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Notícies de comerç

Museros llança la campanya #QuedataMuseros per reforçar el comerç local del municipi 

Museros, 9 de juliol de 2020

 

L'Ajuntament de Museros, i en concret, la Regidoria de Comerç, Indústria i Major,  llança la campanya #QUEDATAMUSEROS per donar suport al comerç local. Estem vivint una situació sense precedents a causa de la Covid-19 i des del consistori és vol donar ànims i forces a cada ún dels establiments per a superar aquesta difícil situació i traslladar-los que són una peça fonamental del nostre poble.

 
Baix el lema ÉS L’HORA, COMPRA AL TEU POBLE, la regidoria vol recordar a tots els veïns i veïnes de Museros que comprar al poble és un acció que beneficia al muncipi com a cada ú dels habitants perquè s'ajuda a l'economia local i és el nostre veïnat amic. 

La Regidoria de Comerç reparteix un lot higiènic a tots els comerços del municipi per fer front a la Covid-19

Museros, 11 de juny de 2020

 

L'Ajuntament de Museros, i en concret, la Regidoria de Comerç, Indústria i Major, ha començat a repartir un pack d’higiene per a tots els comerços i establiments del poble per protegir-los i evitar la transmissió del Covid-19, per donar-los ànims en aquesta difícil situació i perquè són una peça fonamental del nostre poble.

 
El pack consta de guants, mascaretes, desinfectant i gel hidroalcohòlic per a tots els comerços, restaurants i bars i establiments del poble perquè protegir-los és protegir a tots els veïns i veïnes de Museros. 
 
És necessari recolçar i comprar al comerç local, ara més que mai, perquè és el nostre veïnat amic, els tenim molt prop, ajudem a l'economia local i guanyem tots i totes. 

Museros inicia la campanya nadalenca del comerç: Per Nadal compra al teu poble, per Nadal regala Museros

L’Ajuntament ha organitzat el I Concurs d’Aparadors Nadalencs per fomentar el comerç i l’economia local amb premis per als millors establiments

Museros, 10 de desembre de 2019

 

L'Ajuntament de Museros, i en concret, la Regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Promoció Lingüística, porta a terme la campanya nadalenca Per Nadal compra al teu poble, per Nadal regala Museros amb l’objectiu de fomentar, impulsar i promocionar el comerç i l’economia local del municipi, i també, l’ús del valencià al comerç. La campanya comptarà amb el I Concurs d’Aparadors Nadalencs per als comerços i establiments de Museros amb premis per als millors decorats, i  premis per als clients dels negocis de la localitat, o activitats per als més menuts i les més menudes com la visita del Pare Noel.

 

Museros ofereix, a la clientela i als consumidors, una àmplia oferta de productes i serveis, en un entorn agradable i pròxim que a més evita alguns desplaçaments innecessaris. Per això, en aquesta campanya, es realitzaran accions com activitats d'animació per als més menuts i les més menudes, la col·locació de decoracions lluminoses als carrers més comercials, el repartiment de bosses per als comerços i de paper d’embolicar regals i el

I Concurs d'Aparadors Nadalencs.

 

Un total de 15 comerços participen en el concurs els quals decoraran els seus aparadors, des del 9 de desembre fins al pròxim 6 de gener de 2020. La decoració ha de contindre alguna o algunes frases relacionades amb el Nadal redactades en valencià correctament. Es premiaran els tres aparadors millor adornats amb uns vals per a comprar en el comerç de Museros, i continuar fomentant el comerç de proximitat,  per valor de 175 €, 125 € i

100 €, a més d’un diploma acreditatiu.

 

D’altra banda, en el marc de la campanya, el regidor de Comerç i la regidora de Cultura, han distribuït, als comerços adherits, una sèrie de cartells per a impulsar-la i felicitar el Nadal. Així mateix, també s’han repartit uns calendaris de butxaca als comerços que, a més de marcar les festivitats locals i nacionals, indicaran els diumenges i dies festius que els establiments podran obrir al públic en l’any 2020. Tanmateix, altra de les accions dins d’aquesta, serà el sorteig de vals de 40 € entre els clients dels negocis de Museros, que hagen fet compres amb un import igual o superior a 30 €, vals que hauran d’utilitzar durant el 2020.

 

El regidor de Comerç, Indústria i Majors, Juan José Carrión, explica que “Aquestes campanyes i accions són necessàries perquè cada vegada el comerç local es veu més afectat per les grans empreses. I amb la campanya de Nadal, volem incentivar, fomentar i impulsar el comerç de proximitat i que la gent isca al carrer i veja els aparadors i, al mateix temps, compre els regals per aquestes dates tan senyalades.

 

Per a la població més menuda, s’hi faran dues activitats dins d’aquest període nadalenc, primer un espectacle de pallassos pel carrer que recorreran les principals zones comercials de Museros, a càrrec de Tarannà Teatre, i posteriorment la visita del Pare Noel, perquè tots els xiquets i xiquetes es facen una fotografia amb ell i li donen la carta.

380 xiquets i xiquetes de Museros gaudeixen de la I Ruta del Comerç Terror

L’Ajuntament de Museros va organitzar una ruta terrorífica per promocionar i donar a conéixer els comerços del municipi entre les més menudes i els més menuts


Museros, 13 de novembre de 2019


L'Ajuntament de Museros va organitzar el passat dijous, 31 d’octubre, la I Ruta del Comerç Terror per a grans i menuts, a la qual van assistir més de 380 xiquets i xiquetes. Des del consistori, i la Regidoria de Comerç, Indústria i Majors i la Regidoria d'Infància, es va promoure celebrar la festivitat de Halloween amb els més menuts i les més menudes del poble i, així, donar a conéixer i promocionar els negocis del poble als xiquets i xiquetes perquè continuen conservant el comerç local.


La ruta començava al parc de la Música, on els esperaven els pintacares per aconseguir una vestimenta aterradora. A continuació, recollien un mapa amb el recorregut i els negocis participants i un passaport amb 12 caselles que havien de completar amb els segells d’aquests per poder tornar al parc i aconseguir els caramels del terror. El regidor de Comerç, Juan Jose Carrión, explica que aquesta iniciativa és el preludi de la campanya nadalenca perquè els més xicotets es familiaritzen des de la primerenca edat amb els comerços i botigues del poble, i així aprenguen a valorar els beneficis de tindre tanta diversitat de comerços i productes a l'abast de les mans sense haver de desplaçar-se i que omplin els carres de llum i color.


Un total de 32 comerços participants: perruqueries, quiosc, forns entre d’altres, van preparar els seus establiments amb carabasses, aranyes i fantasmes, tot molt aterrador per rebre els xiquets i les xiquetes disfressats i fer el típic truc i tracte. La convocatòria, que tingué la col·laboració de CAMU, va ser un èxit i els carrers de la localitat estaven plens d’ambient, de xiquetes i xiquets disfressats amb els seus pares i els negocis amb molts nous compradors. Iniciatives que milloren i donen a conéixer el negoci local al mateix temps que tots gaudeixen i ho passen bé.

 

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES