AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Entrega de diplomes a l'alumnat del curs de prevenció de riscos laborals

10 de juliol de 2018

El passat divendres, 6 de juliol, la regidora d’Ocupació i Indústria, Laura Brisa, i el regidor de Comerç, Vicente Pérez, feren entrega dels diplomes a l’alumnat del curs de prevenció de riscos laborals en la construcció. Aquesta formació, organitzada per UGT, va tindre una duració de tres dies en els quals els professionals d’aquest sector obtingueren l’acreditació en prevenció de riscos laborals. Enhorabona a tots i totes.

Xarrada sobre la nova Llei d'àrees industrials a Paterna

14 de juny de 2018

La regidora d’Ocupació, Indústria i Turisme, Laura Brisa, va assistir, el passat dimarts 12 de juny, a la xarrada informativa sobre la nova Llei d’àrees industrials. Aquesta va tindre lloc a Paterna amb la col·laboració de l’Ajuntament i FEPEVAL. A l’acte, va assistir la secretària autonòmica d’Indústria, Blanca Marín, qui va destacar la importància d’aquesta llei recentment aprovada per les Corts Valencianes, i que és pionera a nivell nacional. Durant la xarrada, es va reflexionar sobre la necessitat de potenciar les àrees industrials en incrementar els seus serveis i les seues dotacions, i també, la competitivitat de les empreses. Amb aquesta llei es crearan, a cada polígon, entitats de gestió i modernització (EGM) amb l’objectiu d’aconseguir que tornen a ser una infraestructura econòmica bàsica, moderna i sostenible, i que s’incremente la qualitat de vida del seu personal tècnic, dels seues usuaris i de les seues usuàries.

Jornada sobre la successió de l’empresa familiar a Museros

31 de maig de 2018

Jornada sobre la successió de l’empresa familiar a Museros. Durant el matí de hui, la Casa de la Cultura ha acollit la jornada Estratègia i Implicació de les Noves Generacions com a Clau de Futur en l’Empresa Familiar. El punts clau de la trobada han sigut al voltant de la necessitat d’un protocol de gestió, que s’adapte a les circumstàncies de cada moment i que marquen les pautes davant la problemàtica de la successió familiar. A més, tots els ponents i les ponents han posat en valor la professionalització dels treballadors, siguen o no part de la família, i la responsabilitat dels dirigents i de les dirigents de transmetre l’entusiasme del projecte familiar, de generació en generació. D’altra banda, també s’ha donat a conéixer una visió general de la situació fiscal i dels seus beneficis, tant en l’àmbit estatal com en l’autonòmic, que presenta la successió empresarial.

 

En l’acte, han participat autoritats d’aquest àmbit com Blanca Marín, secretaria autonòmica d’Economies Sostenibles, Sectors Productius; Sonia Díaz, subdirectora general de Tributs de la Generalitat Valenciana; José Bernardo Noblejas, president d’IVEFA; Juan Gallur, director de BancaEmpresa Caixa Popular; Juanjo Barceló, representat del Grup Ifedes, i Emi Boix i Salvador Benedito, empresaris i experts en la gestió de la successió en l’empresa familiar.

 

Aquesta jornada ha sigut organitzada per Caixa Popular, IVEFA i l’Associació de Comerciants de Museros (CAMU), amb la col·laboració d’AUPIM, les regidories d’Indústria i Comerç, i el Consorci PACTEM Nord.

Cursos formatius

L'Ajuntament de Museros, mitjançant el Consorci PACTEM NORD, ofereix cursos formació gratuïts de setembre a desembre per a desocupats inscrits a l'Agència Pública d'Ocupació de l'Horta Nord.

 

Per a més informació consulteu amb l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Museros (1r pis de l'Ajuntament de Museros).

Cursos formatius.pdf
Documento Adobe Acrobat [370.6 KB]

Curs de manipulador d'aliments

L'Ajuntament de Museros posa en marxa un curs de manipulador d'aliments, està adreçat a persones inscrites en l’Agència Pública d’Ocupació de l’Horta Nord a Museros, majors de 16 anys.

 

Aquest curs s'impartirà en una única jornada el pròxim divendres, 21 de juliol, al Punt d’Informació Juvenil (C/ Major, 17), en horari de 08.00 h a 14.00 h.

 

El curs és gratuït. Les places són limitades i les inscripcions es formalitzaran a l’Agència Pública d’Ocupació de l’Horta Nord a l’Ajuntament de Museros.

Anunci

Si estàs desocupat i interessat a fer un taller de recerca d’ocupació per Internet, gratuït, pots inscriure’t en l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de Museros, al 1r pis de l’Ajuntament, de 12.00 h a 14.00 h, fins completar places.

Festius locals

RESOLUCIÓ de 4 de desembre de 2015, del conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’aprova el calendari de festes locals, retribuïdes i no recuperables, en l’àmbit de la Comunitat Valenciana per a l’any 2016

 

Museros: 4 d'abril, festivitat de sant Vicent Ferrer

               16 d'agost, festivitat de sant Roc

 

2015_10156.pdf
Documento Adobe Acrobat [773.9 KB]

Reunió sobre la creació de l'Associació de Comerciants de Museros

El pròxim dilluns 8 de febrer, a les 20.30 h, els comerciants de Museros estan convocats a una reunió amb la regidora de Comerç de Museros, Némesis Cardona, i el director general de Comerç i Consum, Ignasi Costa Pina, per tractar el tema de la futura associació de comerciants de Museros.
Aquesta reunió es realitzarà al saló de plens de l'Ajuntament, i es prega la confirmació de l'assistència (AEDL, 961441680)

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES