AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

NOTÍCIES

L’Ajuntament de Museros suspén els actes festius del 9 d’octubre al municipi

L’augment del nombre de persones positives a la localitat i al territori valencià obliguen a cancel·lar les celebracions de l’any 2020

Museros, 16 de setembre de 2020

 

L'Ajuntament de Museros, com a conseqüència de l'emergència sanitària de la COVID-19 que vivim, i davant l'augment en el nombre de contagis i brots tant al municipi com a la resta del territori, suspén els tradicionals actes festius del 9 d'octubre, és a dir, la celebració del Dia de la Comunitat Valenciana que ve sent costum a Museros.

 

L’alcaldessa de Museros i regidora de Festes, Cristina Civera, explica “Museros està molt arrelat a aquesta festivitat i celebrem amb germanor aquest dia, però aquest any per la situació que vivim és impossible celebrar-la com estem acostumats. La salut dels muserencs i de les muserenques és la nostra prioritat, per això hem suspès tots els actes festius”.

 

Museros, cada 9 d’octubre, celebra als seus carrers el tradicional Dia de la Comunitat Valenciana. Des de fa dècades, es cuinen calderes populars, es trauen les taules i cadires al carrer i les colles d’amics dinen en germanor i amb tradició, la celebració finalitza amb música a la plaça del Poeta Llorente a càrrec d’alguna orquestra. A més també es celebren altres actes culturals i festejos taurins coincidint amb aquesta data. No obstant això, aquesta situació sense precedents que es viu obliga a extremar les mesures de seguretat, higièniques i de distanciament social i evitar esdeveniments i aglomeracions de persones, com aquesta celebració.

 

Ara és moment que tota la ciutadania lluite per aconseguir evitar la transmissió del virus, i per això Civera també manifesta “demanem, a tot el veïnat, que eviten les celebracions multitudinàries i l’organització de reunions socials que posen en perill la vida i salut de la resta de veïns i veïnes perquè ja tindrem temps de tornar a celebrar tots junts”.

 

La situació epidemiològica a Museros mostra que a 14 de setembre, hi ha un total de 44 persones positives i 4 d’aquestes actives en els últims 14 dies, i per aquesta raó i per evitar propagar el virus s’anul·len tots els actes festius. No obstant això, des del consistori s’han augmentat els controls policials per tal d’evitar l’incompliment de les normatives i evitar contagis majors, i s’ha recordat pels, canals oficials, les tres premisses bàsiques: ús de la mascareta, rentar-se les mans i mantindre distància de seguretat.

L'Ajuntament de Museros llança una guia comercial amb missatges d'ànims i suport davant la Covid

L’Ajuntament de Museros, amb motiu de la suspensió de les festes patronals, no volia deixar cap any sense llibre de festes. Per aquesta raó, aquest any ha elaborat una guia comercial amb tots els comerços i establiments locals del municipi , i amb missatges d’ànims i suport per fer front a aquesta emergència sanitària sense precedents que vivim, dels diferents representants com l’alcaldessa de Museros, els grups polítics municipals i els festers i festeres de l’any 2020.

Estarà disponible per a recollir, a partir d’aquest dilluns, a l’Ajuntament, de 9.00 h a 14.00 h, fins a esgotar les unitats. A més, en cada comerç, trobareu un codi QR per poder-la descarregar, i també, a les xarxes i web municipals.
 
Tornarem amb il·lusió, esperança i germanor a celebrar les festes patronals del 2021. Recordeu que tot anirà bé i que eixirem d’aquesta.
GUIA COMRECIAL AJUNTAMENT DE MUSEROS
MUSEROS 2020 web.pdf
Documento Adobe Acrobat [50.5 MB]

L’Ajuntament de Museros cancel·la les falles de l'any 2020

Museros, 8 de juny de 2020

 

L’Ajuntament de Museros informa que aquest any 2020 la celebració de les falles no tindrà lloc al nostre municipi amb motiu de la pandèmia del Covid-19 i davant l’actual crisis sanitària.
 
La suspensió total de les Falles 2020 ha sigut acordada per l’Alcaldessa de Museros i Regidora de Festes, Cristina Civera i els presidents de les dos falles del municipi, la Falla el Castell i la Falla de Museros perquè aquesta situació sense precedents que es viu obliga a extremar totes les mesures de seguretat, higièniques i de distanciament interpersonal.
 
És un anunci trist i complicat, però la salut és el primer i és necessari cuidar a tots els veïns i veïnes de Museros. Ara és el moment de posar la vista en les festes josefines de l’any 2021 i seguir treballant perquè aquesta festivitat siga més gran que mai.
COMUNICAT FALLES 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [54.8 KB]

L’Ajuntament de Museros suspèn les festes patronals del mes d’agost de l’any 2020

Destinarà part de la partida de les festes patronals 2020 al Departament de Serveis Socials per poder seguir ajudant a tots els veïns i veïnes

 

Museros, 26 de maig de 2020

 

L’Ajuntament de Museros després de la reunió mantinguda entre l’Alcaldessa i Regidora de Festes, Cristina Civera, amb els distints representants de les associacions coorganitzats de les festes patronals 2020, com Festers de Sant Roc 2020, les Filles de Maria 2020, Comissió Taurina 2020, ha arribat a l’acord de suspendre les festes patronals de Museros 2020. A més, l’equip de govern destinarà part de la partida de les festes patronals 2020 al Departament de Serveis Socials per poder continuar ajudant a tots els veïns i veïnes, i totes les famílies vulnerables que més ho necessiten en temps com aquests com a conseqüència d'aquesta crisi sanitària.

 

Aquesta situació sense precedents que es viu obliga a extremar les mesures de seguretat, higièniques i de distanciament social per cuidar la salut de totes les persones i especialment la dels veïns i veïnes de Museros. Cal lluitar tota la ciutadania per aconseguir eradicar aquesta malaltia i guanyar-li la batalla i cada dia estem més prop de fer-ho. 

 

L’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera explica “tenim el cor trist per haver tingut que prendre aquesta decisió tan complicada i amb tantes conseqüències, però principalment ens importa la salut de tots els veïns i veïnes de Museros”. A més, aquesta anul·lació permetrà dotar de més ajudes al serveis socials que davant la situació del Covid-19 cada vegada sol·liciten més famílies del municipi.

 

Museros és un poble viu, ple de germanor, tradició i que cada any celebra les seues festes amb il·lusió al mes d’agost, però també és un poble sol·lidiari que sempre està al costat dels seus veïns i veïnes, i comprendran que en aquests moments la seguretat de tots els veïns i veïnes és primordial.  “Ara ens preocupa també que totes les persones puguem eixir juntes d’aquesta pandèmia i que puguem retornar amb il·lusió, esperança i germanor a celebrar les festes patronals del 2021” manifesta Civera. 

COMUNICAT SUSPENSIÓ FESTES PATRONALS 202[...]
Documento Adobe Acrobat [70.5 KB]

L’Ajuntament informa de les noves mesures de seguretat per a les festes patronals

20 de juny de 2019

L’Ajuntament de Museros ha explicat, al veïnat, les mesures de seguretat que s’aplicaran enguany al llarg de les festes patronals. En una reunió, portada a terme el dimarts 18 de juny al saló de plens, la Regidoria de Festes i Seguretat Ciutadana va donar a conéixer les normes que hauran de complir-se en la nit de les disfresses i de les orquestres del 12 i 13 d’agost.
 

A l’acte, obert a tota persona que hi volguera assistir, van assistir 40 veïns i veïnes, aproximadament, que van donar la seua opinió i col·laborar en l’organització de les festes.

 

A continuació, us deixem algunes de les conclusions de la reunió:
 

  • El xupinazo tindrà lloc el 28 de juliol, a les 12.00 h, a la porta de l’Ajuntament. A continuació, es farà un correbars i, a les 14 h, un dinar popular. Tot seguit, actuarà una orquestra a la plaça del Poeta Llorente.
     
  • Els tiquets per a la paella monumental seran numerats i de diferent color. El número per a recollir la paella serà el que indique el tiquet, no caldrà agafar torn abans del repartiment.
     
  • No es podrà accedir amb botelles de vidre ni al recinte de la nit de les disfresses, ni al ball del dia 13 d’agost al parc de la Música.
     
  • Les polseres de la nit de les disfresses caldrà conservar-les per a accedir al ball del 13 d’agost al parc de la Música. No es repartiran polseres a persones majors de 50 anys.

Sant Antoni 2019

L'Ajuntament de Museros vol agrair un any més als Festers de Sant Antoni l'esforç, el treball i la dedicació per a portar a terme aquesta festa de la qual cada any gaudim de les activitats programades per al cap de setmana.

 

Agrair, també, a totes les associacions que van participar i a les voluntàries de l'Espai Jove per col·laborar i dinamitzar el taller de porquets.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES