AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Museros intensifica els controls policials per controlar les mesures de seguretat contra la COVID-19

La Policia Local imposa 60 sancions, aproximadament, en els últims dies per incomplir l’ús obligatori de la mascareta o la distància de seguretat

Museros, 10 de setembre de 2020

 

L’Ajuntament de Museros ha intensificat els controls de la Policia Local per frenar l’incompliment de les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries contra la COVID-19. En els últims dies, la Policia ha imposat 60 sanciones, aproximadament, per el mal ús de la mascareta, fumar a la via pública sense respectar la distància de seguretat o el incompliment d’altres normes obligatòries. Des del 18 d’agost, a la Comunitat Valenciana, és obligatori l’ús de la mascareta en espais públics tancats i oberts.

 

Els controls policials s’han intensificat en les zones amb concentració de joves o llocs de major concurrència del municipi, i també, als parcs i zones d’oci. L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica “ens preocupa l’augment del nombre de sancions als veïns i a les veïnes de Museros en els últimes dies, perquè el nostre objectiu no es sancionar amb un afany de recaptació sinó fer complir les normes i així reduir els contagis tant al municipi com a tot el territori”.

 

El nombre de contagis al municipi, des de l’inici de l’estat d’alarma, és de 37 persones positives, 4 en els últims catorze dies (data del 7 de setembre) segons les dades del web de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. Tanmateix, la meitat de les persones contagiades amb la COVID-19, són persones joves entre 15 i 30 anys i asimptomàtiques o amb símptomes lleus.

 

El Cap de la Policia Local de Museros, Dioni García, destaca “la major part de la població compleix les normes i ha tingut i té un comportament exemplar, però hi ha una minoria que posa en risc la resta de persones i, encara més, en un municipi on hi ha un gran percentatge de gent major, el grup de risc més nombrós”.

L’Ajuntament de Museros tanca els paellers municipals davant l’augment de casos de la Covid-19 al tot el territori valencià

Aquesta mesura es decreta per poder complir les noves mesures de contenció marcades per les autoritats sanitàries

Museros, 21 d’agost de 2020


L’Ajuntament de Museros ha decidit tancar els paellers municipals per l’increment de casos de Covid-19 a la Comunitat Valenciana, i en els últims mesos al municipi. L’equip de govern davant la situació de l’emergència sanitària i els últims rebrots al territori pren la mesura com a prevenció i precaució per evitar contagis i preservar la salut de tots els veïns i veïnes.

 

Els paellers van tancar com a mesura de contenció el 13 de març, a l’inici de la pandèmia, i van tornar a reobrir, el passat 4 de juliol, d’acord amb la normativa marcada per les autoritats sanitàries pel que fa a reducció d’aforament, mesures d’higiene i seguretat. No obstant això, amb l’aplicació de la nova normativa decretada per les comunitats autònomes i el Ministeri de Sanitat i davant la possibilitat de concentració en aquest espai de diferents grups socials, el consistori decreta el seu tancament fins a nou avís.

 

L’Alcalde en funcions, Vicente Pérez Costa, explica “aquesta decisió no vol crear una situació d’alarma al municipi, però es pren per a protegir la salut de tot el veïnat, que ara és el més important, i poder complir amb les noves mesures de contenció adoptades per les diferents autoritats sanitàries”.

 

Aquesta zona recreativa dins del municipi compta amb diverses taules i bancs de fusta, paellers per torrar i cuinar i una zona infantil. Un entorn agradable per gaudir de l’espai i d’una estona amb familiars i amics.

 

Així mateix, l’Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els veïns i veïnes del municipi pel seu comportament davant la Covid-19 i el seu compliment de les mesures d’higiene, seguretat i prevenció tan necessàries per a aconseguir acabar amb aquesta emergència sanitària.

Museros incorpora dos desfibril·ladors més als seus espais municipals

La localitat ja disposa de 5 espais cardioprotegits per salvar la vida dels ciutadans

 

Museros, 03 d’octubre de 2019

 

L'Ajuntament de Museros ha afegit dos nous desfibril·ladors (DEA) als edificis municipals, de la Casa de Cultura i del Centre Social de Dia. Aquests dos nous equipaments se sumen a la resta dels 3 ja instal·lats al poliesportiu, al cotxe patrulla de la Policia Local i als centres educatius de la localitat, entre d’altres.

 

L’alcaldessa, Cristina Civera, va presentar els dos nous desfibril·ladors juntament amb el director de l’Àrea de Negoci, Juan Antonio Pons Blasco, i la subdirectora de l’oficina de La Caixa de Museros, Maria Dolores Campos Palmero. En la presentació, ha explicat que “és un luxe poder disposar de dos nous DEA que permeten tractar les parades cardiorespiratòries i salvar la vida de les persones”.

 

Un total de 5 desfibril·ladors repartits entre els edificis públics i els cotxes patrulla de la Policia Local que permeten millorar la prevenció i reduir els riscos de les parades cardíaques que es produïsquen. Aquesta nova incorporació ha estat permesa gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament amb Obra Social La Caixa des que van començar les gestions amb el seu exdirector de l’oficina de Museros, Jesús Roig.

 

D’altra banda, la Policia Local de Museros, l'any 2017, va salvar la vida a un ciclista que havia patit un infart, mentre circulava amb la bici amb uns companys. Gràcies a la ràpida actuació policial i a la instal·lació d'un desfibril·lador semiautomàtic (DESA) al cotxe patrulla la Policia va recuperar el pols del ciclista mentre arribaven els serveis d’emergència.

Instal·lació del dispositu que impedeix l'asfixia en xiquets i xiquetes

14 de setembre de 2018

L’alcaldessa, Cristina Civera, juntament amb el director de l’Àrea de Negoci de Sagunt de la Caixa, Javier Rubio; acompanyats del director de l’oficina de la Caixa a Museros, Jesús Roig, i el cap de Policia Local, Dioni García, feren entrega del dispositiu Dechoker, el qual impedeix l’asfixia en xiquets i xiquetes a partir del primer any. Aquest aparell, subvencionat per l’Obra Social la Caixa, es va instal·lar a l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal i a l’Escola d’Estiu, el passat mes de juliol. Pròximament n’hi haurà un a l’Ajuntament, a la biblioteca, al Centre Social de Dia, a la Casa de Cultura, als centres educatius, a la Llar dels Jubilats, al poliesportiu municipal i al vehicle policial. Per utilitzar-lo correctament s'impartirà la formació necessaria.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES