AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Anuncis

Recordem que l’Ordenança fiscal de l’IBI de l’Ajuntament de Museros preveu bonificacions en l’impost per a famílies nombroses (fins a 200 €) i per a edificacions residencials que tinguen instal·lats sistemes per a l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia provinent del sol (10% de la quota de l’impost), sempre que es complisquen els requisits previstos en l’ordenança.

 

Es tracta de bonificacions sol·licitades, és a dir, cal que la persona interessada les demane expressament. Per això, si esteu en un dels casos previstos, podeu passar per l’Ajuntament per a informar-vos i també podeu consultar directament l’ordenança municipal en:

www.ajunt-museros.com/ordenances-municipals/ (Text refós de les ordenances fiscals de 2017).

L'Ajuntament de Museros informa que com a conseqüència d'algunes informacions aparegudes en els mitjans i les xarxes socials sobre el cost de la recollida de residus i el desconeixement dels usuaris de la manera en què repercutirà en el cas de Museros, volem puntualitzar el següent:

1. La Mancomunitat de l'Horta Nord té previst reajustar el cost de la recollida de residus que assumirà cada municipi de l'ens comarcal després que s'haja detectat que diverses localitats pagaven més diners del que els correspondria per quantitat de fem generat.

2. La Mancomunitat va encarregar fa mesos un estudi sobre la recollida dels residus sòlids urbans (RSU) ja que les càrregues i els percentatges que s'aplicaven no s'adequaven a la realitat i no s'actualitzaven des de 1999.

3. L'augment en la quota que correspondrà a Museros ja està previst en els pressupostos de 2017 i no repercutirà directament en cap cas en els impostos o taxes que paguen els veïns i veïnes.

4. Ara, amb l'actualització, hi haurà municipis que pagaran més i uns altres que pagaran menys. Simplement es tracta d'aplicar criteris justos i actualitzats després de quasi vint anys.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES