AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Escolarització Curs 2021-2022

El CEIP Blasco Ibáñez

Circular Pares 3 anys informació matricula 2021-22
Circular Pares 3 anys informació matrícu[...]
Documento Adobe Acrobat [115.6 KB]
Presentació Matriculació Curs 2021-2022
pp_blasco_ibañez_museros_2021-22.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.6 MB]

L'Ajuntament de Museros es prepara per a l'inici de curs escolar 2020-2021

Les autoritats municipals han visitat les diferents instal·lacions educatives del municipi per a comprovar els protocols d'higiene i seguretat

 

Museros, 3 de setembre de 2020

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera Balaguer, juntament amb el 1r tinent alcalde, Vicente Pérez Costa, i el regidor d'Educació i Esports, Agustin Muedra Jornet, han visitat i comprovat tots els centres educatius del municipi per a examinar les tasques d'adaptació, higiene i neteja de les instal·lacions abans de l'inici del curs escolar 2020-2021. Des del consistori s'ha subministrat als diferents departaments tot el material i productes d'higiene i neteja necessaris per a complir amb els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries per a fer front a la Covid-19. 

 

L'Ajuntament de Museros com a responsable de la neteja i manteniment dels centres escolars de primària i infantil del CEIP Blasco Ibáñez, així com de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, gestionada també pel propi ajuntament, ha establit protocols d'actuació en matèria de neteja i desinfecció durant l'horari lectiu per a protegir la salut de tots els xiquets i xiquetes i el personal educatiu i perquè les activitats lectives es desenvolupen amb la major normalitat.

 

Així mateix, el personal de neteja municipal ha efectuat les tasques d'higiene i desinfecció preventives de cadascuna de les instal·lacions i àrees dels centres per a l'inici del nou curs escolar i evitar així la propagació del virus. L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica “la seguretat de l'alumnat és ara mateix la nostra principal preocupació, per això estem establint tots els protocols necessaris perquè els espais públics i educatius estiguen en les millors condicions d'higiene i seguretat i així minimitzar els riscos davant possibles contagis”.

 

D'altra banda, durant el mes d'agost i aprofitant el tancament de l'Escola Infantil de Primer Cicle, s'han instal·lat noves mesures de protecció com a mampares i divisòries per a així garantir els protocols d'actuació i preservar que l'alumnat està dins dels grups estables de convivència minimitzant els possibles riscos de contagi. 

 

També s'ha dotat en totes les aules de solucions tecnològiques que milloren les activitats i l'aprenentatge dels xiquets i xiquetes, instal·lant un ordinador, connexió a internet i una pantalla TV-Led. En la zona de descans s'ha dotat d'una pantalla de gran format amb connexió a internet per a millorar les infraestructures tecnològiques del centre.

L’Ajuntament de Museros segueix apostant per la conciliació familiar i laboral per al curs 2020-2021

El consistori es reuneix amb els actors socials per perfilar els protocols d’actuació i de seguretat davant la Covid-19

El Servei Laboral d’Infantil del CEIP Blasco Ibáñez i de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal acollirà els xiquets i xiquetes seguint els protocols d’actuació marcats per les autoritats sanitàries per seguir amb el pla de conciliació

 

Museros, 31 d’agost de 2020


L’Ajuntament de Museros segueix apostant per la conciliació familiar i laboral i al pròxim curs seguirà oferint el Servei Laboral d’Infantil per a infantil i primària, que acull l’escola matinera i vespertina al CEIP Blasco Ibáñez i l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros, amb totes les mesures necessàries per a evitar la transmissió de la Covid-19. El regidor d’Educació i Esports, Agustín Muedra i l’Alcalde en funcions, Vicente Pérez, s’han reunit aquesta setmana, amb els diferents actors socials per acabar de perfilar el protocol de seguretat, prevenció i higiene necessari per al curs 2020-2021.

 

Algunes d’aquestes mesures seran la divisió en grups bombolla, la distància interpersonal, la higiene de mans freqüentment, l’ús obligatori de la mascareta i la desinfecció constat dels espais utilitzat per part del personal laboral. El regidor d’Educació i Esports, Agustín Muedra explica “la conciliació laboral i familiar és un dels principis bàsics d’aquest equip de govern per això hem posat molt d’esforç en poder tornar a llançar aquest servei amb totes les mesures”.

 

D’altra banda, l’Ajuntament oferirà els recursos i materials necessàries als diferents centres educatius del municipi per poder fer una tornada a les aules segura i complint amb tots els protocols d’actuació marcats per les autoritats sanitàries. Muedra manifesta “per a nosaltres és molt important que tots els xiquets i les xiquetes puguen tindre una educació segura per això intentarem posar tots els recursos necessaris per a fer-ho. Tenim establit un pla d’actuació i unes mesures, però que estaran en continua actualització seguint les normes de les autoritats sanitàries i educatives competents”.

L’Escola La Masia de Museros ha sigut premiada pel seu curtmetratge Noa, el robot llaurador

Museros, 27 de juliol de 2020

 

L’Ajuntament de Museros vol traslladar l’enhorabona a l’Escola La Masia de Museros perquè ha sigut premiada pel seu curtmetratge Noa, el robot llaurador als premis d’El Caleidoscopio.
 
Aquest premi del pla Programa la teua obra, en la categoria Projecte de Centre, és una mostra del gran i dur treball que han realitzat l’alumnat i l’equip educatiu de 5é i 6é de primària durant aquests mesos. El projecte hi ha comptat amb la participació d’El Caleidoscopio i l’Ajuntament de Museros, i ha ensenyat a l’alumnat a programar un robot humanoide per convertir-lo en actor.
 
El curtmetratge és una reflexió sobre l'ús de la tecnologia i de la seua relació amb els humans i el planeta, en el context de la lluita en defensa de l'horta de València. Amb una banda sonora original pensada i composta durant la situació de confinament.
 
Podeu veure i disfrutar d’aquesta obra al següent enllaç:

Activitats Escola d'Estiu 2020

Museros, 24 de juliol de 2020

 

Finalitzada la tercera setmana de l’Escola d’Estiu, des de la Regidoria d’Educació i Esports, s’informa que els xiquets i les xiquetes continuen gaudint i aprenent molt de cada un dels recursos que elaboren els monitors i les monitores perquè passen una bona estona.
 
Algunes d’aquestes activitats són la creació de jocs a partir de materials reciclables, l’elaboració de murals sobre la natura, el fons marí i l’ecosistema, jocs per conéixer i respectar el medi ambient...
 
A més, tot desenvolupa d’acord amb els protocols de seguretat i d’higiene que marquen les autoritats sanitàries, amb l’esforç de tots els monitors, les monitores i l’equip de coordinació, perquè tot l'alumnat estiga en les millors condicions.
 
Ací us deixem algunes imatges perquè veieu tots els superherois i superheroïnes del nostre planeta que gaudeixen de cada activitat amb un somriure.

Museros, 17 de juliol de 2020

 

Des de la Regidoria d’Educació i Esports, s'informa que ja estem a l’equador de l’Escola d’Estiu i tot marxa genial. Els xiquets i les xiquetes gaudeixen amb les activitats realitzades des de l’equip de monitors i monitores, que treballen de valent i amb tot les mesures de prevenció, d’higiene i de seguretat.

Cada activitat està plena de somriures i d’aprenentatge, com per exemple, com cuidar el nostre entorn i planeta.

Ací us deixem algunes imatges perquè observeu com l’alumnat gaudeix d’uns dies meravellosos amb activitats educatives, lúdiques i mediambientals.

Museros, 10 de juliol de 2020

 

Des de la Regidoria d’Educació i Esports s'informa que els xiquets i xiquetes de l’Escola d’Estiu 2020 de Museros, estan disfrutant molt de totes les activitats educatives, lúdiques i mediambientals. Estan aprenent molt del nostre ecosistema, descobrint el medi ambient i els problemes i reptes d'aquest amb dibuixos, jocs i diferents recursos.

A més, totes aquestes activitats s’estan desenvolupant seguint tots els protocols de seguretat i higiene que marquen les autoritats sanitàries, amb l’esforç de tots els monitors i monitores i l’equip de coordinació, perquè tot l'alumnat estiga en les millors condicions.
 
Ací us deixem algunes imatges perquè veieu a tots els superherois i superheroïnes del nostre planeta.

Benvinguda al personal de l'Escola d'Estiu 2020

Museros, 30 de juny de 2020

 

L’Ajuntament informa que hui ha finalitzat el període de formació dels monitors de l’Escola d’Estiu 2020. El regidor d’Educació i Esports, Agustín Muedra, els ha visitat i están totes i tots preparats i motivats per a rebre demà, 1 de juliol, als xiquets i xiquetes que participen aquest any. 

L’alumnat de l’Escola La Masia de Museros finalitza amb molt d’èxit el projecte Tecnologia i cinema 

La presentació del curtmetratge Noa, el robot llaurador, será el divendres, 29 de maig pel seu canal de Youtube.

Es tracta del Programa la teua obra, un projecte educatiu que uneix art, tecnologia i societat i que culminarà en la Universitat de València

 

       Museros, 29 de maig de 2020

 

L’alumnat i l’equip educatiu de 5é i 6é de primària de l’Escola La Masia de Museros han finalitzat amb molt d’èxit el projecte Tecnologia i cinema, i la realització del curtmetratge Noa, el robot llaurador, dirigit i interpretat per l’alumnat de l’Escola La Masia. Aquest projecte és una idea de El Caleidoscopio, Start up de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, i ha donat suport econòmic la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Museros.

 

Els estudiants de primària han aprés a programar, dins del projecte d'innovació educativa Programa la teua obra, un robot humanoide que és el protagonista, al costat dels alumnes, del curtmetratge que ells mateixos han realitzat, dirigit i gravat. Aquesta producció Noa, el robot llaurador serà estrenada, per la situació d’emergència, al canal de Youtube de l’escola, aquest divendres, 29 de maig, a les 19.00 h.

 

El film vol ser una reflexió sobre l'ús de la tecnologia i de la seua relació amb els humans i el planeta, en el context de la lluita en defensa de l'horta de València.  A més, la pel•lícula compta amb una banda sonora original pensada i composta durant la situació de confinament. La proposta pretén anar més enllà i convertir-se en un projecte que cree sinergies entre estudiants.

 

El regidor d’Educació i Esport, Agustín Muedra, explica que aquest projecte és molt important perquè tot l’alumnat ha treballat de valent per a aconseguir acabar el curtmetratge i estem molts contents amb el resultat i el seu magnífic treball. Sobre tot en aquests temps de pandèmia, on el treball i la dificultat ha augmentat considerablement.

.

Es tracta, per tant, d'un projecte amb doble valor. No solament ha ensenyat als alumnes a  programar i treballar amb alta tecnologia, com és aquest cas un robot, sinó que, a més a més amb aquesta tecnologia, adquireixen una major consciència de l'entorn en el qual viuen, ja que el curtmetratge que han creat calia que tinguera un fi social o mediambiental. Des d'aquesta regidoria, també es va proposar el projecte als centres CEIP Blasco Ibáñez i IES de Museros, encara que únicament l'Escola La Masia va decidir participar-hi.

L’Ajuntament de Museros i els centres educatius reparteixen el material escolar perquè l’alumnat acabe el curs acadèmic des de casa

La distribució permetrà que tot l’alumnat de primer i segon de primària continue el seu aprenentatge amb les mateixes condicions i recursos

 

Museros, 11 de maig de 2020

 

L’Ajuntament de Museros, juntament amb la coordinació de les direccions dels centres educatius de la localitat, CEIP Blasco Ibáñez han repartit el material escolar que es troba al col·legi per als alumnes de primer i segon de primària, perquè tot l’alumnat acabe el curs acadèmic 2019-2020 amb les millors condicions des de casa.

 

El personal municipal, a petició dels centres educatius, ha distribuït a tots els alumnes, els llibres i materials escolars necessaris per a afrontar, sobretot, la recta final del curs i el tercer trimestre. A més, aquest tercer trimestre servirà per a reforçar la matèria dels dos primers perquè cap xiquet o xiqueta es quede arrere per la situació creada com a conseqüència de l’emergència sanitària del Covid-19.

 

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, explica que “és necessari fer aquest repartiment perquè tots els xiquets i xiquetes dels centres educatius de Museros tinguen els mateixos recursos i continuen avançant en el seu aprenentatge perquè és una part fonamental, ja que l’estat d’alarma s’ha prorrogat i tots els materials estaven encara als centres educatius”.

Calendari d’admissió de l’alumnat en centres docents públics i centres privats concertats

7 de maig de 2020

 

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport ja ha fet públic el calendari d’admissió de l’alumnat als ensenyaments d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat en centres docents públics i centres privats concertats, no universitaris, per al curs 2020-2021.

 

Infantil i primària:

 

 • Presentació de sol·licituds: Del 8 al 16 de juny.
 • Duplicitats: Del 22 al 26 de juny.
 • Baremació: Del 17 al 26 de juny.
 • Publicació de les llistes provisionals: 1 de juliol.
 • Període de reclamacions: De l'1 al 3 de juliol.
 • Publicació de les llistes definitives: 10 de juliol.
 • Període de matrícula: Del 13 al 29 de juliol.

 

ESO i batxillerat:

 

 • Presentació de sol·licituds: Del 17 al 25 de juny.
 • Duplicitats: Del 26 a l'1 de juliol.
 • Baremació: Del 26 de juny a l'1 de juliol.
 • Requisit acadèmic: fins el 3 de juliol
 • Publicació de les llistes provisionals: 15 de juliol.
 • Període de reclamacions: Del 15 al 17 de juliol.
 • Publicació de les llistes definitives: 27 de juliol.
 • Període de matrícula: Del 28 al 31 de juliol, i de l'1 al 2 de setembre.

 

FP BÀSICA:

 

 • Presentació de sol·licituds: Del 17 al 25 de juny.
 • Duplicitats: Del 7 al 8 de juliol.
 • Baremació: Del 26 de juny al 2 de juliol.
 • Requisit acadèmic: fins el 3 de juliol
 • Publicació de les llistes provisionals: 13 de juliol.
 • Període de reclamacions: Del 15 al 17 de juliol.
 • Publicació de les llistes definitives: 21 de juliol.
 • Període de matrícula: Del 22 al 28 de juliol.

 

CICLO FORMATIU GRAU MIG I GRAU SUPERIOR:

 

 • Presentació de sol·licituds: Del 17 al 25 de juny.
 • Duplicitats: Del 6 al 8 de juliol.
 • Baremació: Del 26 de juny al 2 de juliol.
 • Requisit acadèmic: fins el 14 de juliol
 • Publicació de les llistes provisionals: 20 de juliol.
 • Període de reclamacions: Del 20 al 22 de juliol.
 • Publicació de les llistes definitives: 29 de juliol.
 • Període de matrícula: De l'1 al 9 de setembre.
CALENDARI DE MATRICULACIÓ I ADMISSIÓ PER AL CURS 2020_2021
Calendari de matriculació i admissió 202[...]
Documento Adobe Acrobat [181.8 KB]
CONEIX EL CEIP BLASCO IBÁÑEZ I EL SEU PROCÉS DE MATRICULACIÓ
CEIP BLASCO IBAÑEZ.pdf
Documento Adobe Acrobat [2.2 MB]

Els estudiants del l’Escola La Masia convertiran a robots en actors

Es tracta del Programa la teua obra, un projecte educatiu que uneix art, tecnologia i societat i que culminarà pel maig en la Universitat de València

 

Museros, 18 de desembre de 2019

 

El cinema, les arts escèniques i la robòtica arriben a l’Escola La Masia de Museros. Els estudiants de primària aprendran a programar, dins del projecte d'innovació educativa Programa la teua obra, un robot humanoide que serà el protagonista, al costat dels alumnes, del curtmetratge que ells mateixos realitzen i dirigisquen. El projecte, és una idea de El Caleidoscopio, Start up de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, i dona suport econòmic per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Museros.

Des d'aquesta regidoría, també es va proposar el projecte als centres CEIP Blasco Ibáñez i IES de Museros, encara que únicament l'Escola La Masia va decidir participar-hi.

Es tracta, per tant, d'un projecte amb doble valor. No solament ensenya als alumnes a  programar i treballar amb alta tecnologia, com és aquest cas un robot, sinó que, a més a més amb aqueixa tecnologia, adquireixen una major consciència de l'entorn en el qual viuen, ja que el curt que creen ha de tindre un fi social o mediambiental.

Programa la teua obra, que busca la hibridació entre el món de la tecnologia, la cultura i les arts, ha començat pel desembre amb la formació dels professors i tutors a l'hora de dur a terme la programació dels robots, així com el desenvolupament dels guions, vestuari i decorat.

Una vegada format el professorat, seran ells els que s'encarreguen d'ensenyar l'alumnat el desenvolupament de guions en la classe de llengua; en plàstica i dibuix, els decorats i vestuari, i en tecnología i informática, la programació dels robots. Entre tots hauran de realitzar l'obra teatral de titelles o el curtmetratge.

La proposta pretén anar més enllà i convertir-se en un projecte que cree sinergies entre estudiants. Per això, pel maig l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València acollirà l'esdeveniment del Programa la teua obra en el qual tots els centres participants presentaran els seus treballs i projeccions.

A més, el mateix dia, la Universitat acollirà també els esdeveniments de la Fira Aèria, la finalitat de la qual és la construccions de drons socials i MOMO, projecte que conjumina curtmetratges d'animació amb Impressió 3D que es desenvolupen a la província valenciana. Dos projectes d'innovació educativa que El Caleidoscopio està desenvolupant en tota la Comunitat Valenciana.

En aquest curs, tots dos projectes compten amb la col·laboració de la Universitat de València, la Universitat Miguel Hernández d'Elx, Servei de formació de professorat de la Conselleria d'Educació, CEFIRE; i el de la Comunitat de Madrid, CTIF, i un total de 70 ajuntaments. A més, en el projecte participen també més de 1.500 estudiants de primària, ESO i batxiller i 90 centres educatius de les províncies de València i Alacant i de la Comunitat de Madrid.

Benvinguda al personal i a l'estudiantat en pràctiques de l'Escola d'Estiu 2019

3 de juliol de 2019

El passat 1 de juliol, el grup de monitores i monitors de l’Escola d’Estiu es va incorporar a l’Ajuntament de Museros. Enguany, formaran part del personal l’Escola d’Estiu 16 persones provinents de la borsa de monitores o monitors d’activitats de temps lliure convocada per l’Ajuntament.

 

A banda, també realitzaran pràctiques formatives 4 estudiants, del programa de beques La Dipu et Beca de la Diputació de València, i 8 del curs de Monitor o monitora de temps lliure.

 

Benvingudes i benvinguts, desitgem que tingueu una experiència profitosa i agradable a l’Escola d’Estiu!

Calendari d’admissió de l’alumnat en centres docents públics i centres privats concertats

8 d'abril de 2019

 

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ja ha fet públic el calendari d’admissió de l’alumnat als ensenyaments d’educació infantil, primària, ESO i batxillerat en centres docents públics i centres privats concertats, no universitaris, per al curs 2019-2020.

 

Infantil i primària:

 

 • Presentació de sol·licituds: Del 9 al 17 de maig.
 • Publicació de les llistes provisionals: 30 de maig.
 • Període de reclamacions: Del 30 de maig al 3 de juny.
 • Publicació de les llistes definitives: 12 de juny.
 • Període de matrícula: Del 13 de juny al 3 de juliol.

 

ESO i batxillerat:

 

 • Presentació de sol·licituds: Del 21 al 30 de maig.
 • Publicació de les llistes provisionals: 11 de juliol.
 • Període de reclamacions: De l'11 al 15 de juliol.
 • Publicació de les llistes definitives: 18 de juliol.
 • Període de matrícula: Del 19 al 26 de juliol.

 

INFORMACIÓ DEL CEIP BLASCO IBÁÑEZ:

 

Es convoquen les mares i els pares de les xiquetes i els xiquets nascuts el 2016, a una reunió el dijous, 2 de maig, a les 18.00 h, al CEIP Blasco Ibáñez (edifici primària, C/ Major, s/n).

 

En aquesta reunió, s'informarà del procés i calendari de matriculació, la documentació que cal aportar, el projecte lingüístic del centre, el projecte de jornada continuada i el funcionament general del centre.

 

A continuació, poden consultar tota la informació relativa a l'admissió de l'alumnat al CEIP Blasco Ibáñez.

REUNIÓ INFORMATIVA MATRÍCULA INFANTIL 3 ANYS
Circular Pares 3 anys informació matrícu[...]
Documento Adobe Acrobat [428.2 KB]
CALENDARI D'ADMISSIÓ CEIP BLASCO IBÁÑEZ
Calendari d'admissió 19-20 pares.pdf
Documento Adobe Acrobat [393.3 KB]

Últim dia de l’Escola d’Estiu 2018

30 de juliol de 2018

L’Ajuntament de Museros dóna l’enhorabona a l’equip de monitores i monitors, i a la seua coordinadora, per la seua dedicació i el seu treball. A més, agraeix la seua confiança a les mares i pares. Fins l’any que ve!

Benvinguda al personal de l'Escola d'Estiu 2018

28 de juny de 2918

L’Ajuntament de Museros dóna la benvinguda al personal que prestarà el seu servei en l’Escola d’Estiu 2018.

La Diputació premia l'alumnat de 5é C pel seu projecte sobre contaminació lumínica

22 de juny de 2018

La Diputació de València premia la classe de 5é C del CEIP Blasco Ibáñez, pel seu projecte de diagnòstic i conscienciació sobre la contaminació lumínica. El passat dimecres, 13 de juny, l’alcaldessa, Cristina Civera, i el regidor de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, Victor Xercavins, entregaren el Diploma d’Honor i diversos premis com una entrada per al Bioparc i un portaentrepans a l’alumnat.

 

Durant aquest cus, les alumnes i els alumnes han elaborat un projecte d'investigació i una proposta de solucions al voltant del problema de la contaminació lumínica. Van crear el personatge de “El super apagó”, l’heroi que tanca les llums quan no se’n fa un bon úsg. També, van elaborar un llibre i compongueren una poesia cantada i un rap, que reivindicava el Dia Mundial de les Estrelles.

 

Enhorabona a totes i tots pel treball realitzat!

Benvinguda al personal de l'Escola d'Estiu 2017

29 de juny de 2017

L'Ajuntament i la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística donen la benvinguda al personal de l’Escola d’Estiu 2017. Més de 25 professionals treballaran perquè els 186 xiquets i xiquetes matriculats gaudisquen del seu temps de vacances. Enguany, a més, l’Escola d’Estiu disposa d’un servei de menjador escolar.

Visita dels alumnes i les alumnes del CEIP Blasco Ibáñez a l'Ajuntament

7 de juny de 2017

Els alumnes i les alumnes del CEIP Blasco Ibáñez visiten l'Ajuntament de Museros. Ahir, 7 de juny, l'alcaldessa, Cristina Civera, va rebre els estudiants i les estudiants de 4t de primària per a ensenyar-los les instal·lacions i explicar-los el funcionament intern del consistori. La visita va començar a la la Direcció de la Policia Local i va acabar a la sala de plenaris, on es va fer una ronda de preguntes. Com a mostra d'agraïment pel bon comportament, l'Ajuntament va obsequiar els alumnes i les alumnes amb un detall molt dolç!

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES