AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Novetats de llibres

Continuem amb les recomanacions setmanals de la biblioteca! S'acosten dies de festa i res millor que desconnectar amb un llibre. Avui us portem quatre opcions:

Per a xiquets i xiquetes, proposem El floc de neu, de Benji Davies. És igual on ens porte el vent, al final tots trobem un lloc... Un conte perfecte per a llegir els dies més freds sobre desitjos i esperes.

Per al públic juvenil suggerim, Del amor y otras pandemias. Tot comença amb el confinament de David i Lara. Una història d'amor amb cent senzills desastres. El primer desastre va ser una pandèmia mundial. El segon, un decret d'alerta. El tercer?, que Lara i David hauran de compartir pis malgrat un simple fet incontestable, s'odien profundament.

Leonardo Padura és l'autor de Como polvo en el viento. Aquesta novel·la contemporània comença quan Adela, jove novaiorquesa d'ascendència cubana, rep una telefonada de la seua mare amb qui no es parla perquè no accepta les arrels cubanes del seu nuvi Marcos. Tot canvia quan un dia, Marcos ensenya a Adela una foto de quan era xicotet a l'Havana i descobreix que apareixen els dos.

Per últim, recomanem La puerta de Manel Loureiro. Un llibre de misteri per a atrevits que envolta llegendes celtes. Situat a Galícia, és la història d'una dona policia que es trasllada al nord per buscar una curandera que diu que pot curar el seu fill xicotet que està molt malalt. Quan arriben, els informen que la curandera ha desaparegut misteriosament. Raquel començarà una desesperada lluita per resoldre el cas i tindre una última opció de salvar el seu fill.

 

#RecomanacionsBibliotecaMuseros

#Llibresperatots
#Vinealabiblio
#aj_museros

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES