AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

L’AGÈNCIA DE PROMOCIÓ DEL VALENCIÀ DE MUSEROS MEMBRE DEL CONSELL DE LA XARXA PÚBLICA DE SERVEIS LINGÜÍSTICS VALENCIANS

22 de novembre de 2019

 

Ahir, 21 de novembre, es va portar a terme la sessió constitutiva del Consell de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians a la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

L’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Museros va assistir a l’acte com a membre actiu del Consell al qual està adherida.

El Consell de la Xarxa Pública de Serveis Lingüístics Valencians està format pel personal tècnic lingüístic de diversos ajuntaments, universitat i Generalitat Valenciana, i té com a objecte la participació, estudi i assessorament en matèria de política lingüística per al foment i la normalització del valencià en els diferents àmbits.

CONVOCATÒRIA DE LES PROVES DE CONEIXEMENTS DE VALENCIÀ 2019

La Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, de la Generalitat de Valencià, ha convocat les proves de valencià de tots els nivells corresponents a l'any 2019.

 

El període de matrícula és del 25 de març al 8 d'abril de 2019, per als nivells: A2, C1, B1

 

El segon període de matrícula és del 2 al 16 de setembre de 2019, per als nivells: B2 i C2.

 

Per a més informació contacteu amb: www.jqcv.gva.es

INFORMACIÓ SOBRE LA CONVOCATÒRIA
Triptic JQCV 19 (WEB).pdf
Documento Adobe Acrobat [738.2 KB]

Museros incorpora per primera vegada la traducció simultània a la llengua de signes al seu plenari

La localitat fa més accessible la política del poble a tots els veïns, amb l’ajuda de dos interpretes de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana

 

Museros, 08 d’octubre de 2019

 

L’Ajuntament de Museros fa més accessible les seues sessions plenàries gràcies a la incorporació, per primer cop, de la traducció simultània a la llegua de signes. El consistori s’ha compromés perquè tots els veïns i veïnes del poble puguen comunicar-se amb tota normalitat i s’integren a la vida política.

 

El plenari del passat dijous, 3 d’octubre, va comptar amb la traducció simultània a la llegua de signes tant de manera presencial com a la retransmissió en directe a través del canal municipal de Youtube. Durant el ple, les persones sordes, sordmudes o amb discapacitat auditiva van poder interactuar i seguir la sessió sense cap problema, gràcies a l’associació Fesord. Fins i tot, al torn final de precs i preguntes, per primera vegada es van poder comunicar i exigir responsabilitats als representants polítics amb tota normalitat.

 

Segons, la regidora de Cultura i Promoció Lingüística, Sonia García Ruiz, és un pas molt important que suprimeix les barreres de comunicació que els separava i feia inaccessible una cosa tan important com participar en la vida política del poble. Aquesta accessibilitat promou, ensenya i protegeix, així com respecta la llegua de signes, per tal que les persones es puguen introduir a la vida social, cultural i política del poble. 

Presentació de la campanya Voluntariat pel valencià 2019

6 de març de 2019

 

Dimecres passat, 27 de febrer, es va portar a terme la presentació de la campanya Voluntariat pel valencià, organitzada per la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, a la qual van assistir el regidor, Víctor Xercavins, i representant de l’Escola Valenciana Federació d’Associacions per la Llengua.

 

Entre les persones assistents a la presentació, es trobaven les persones voluntàries pel valencià, tant aprenents com ensenyants.

 

Aquesta campanya continua vigents per a tots els voluntaris i voluntàries que estiguen interessats a participar-hi. Per a més informació i inscripcions, contacteu amb l’Agència de Promoció del València de l’Ajuntament de Museros, de 09.00 h a 14.30 h, tel. 961441680, ext. 4, aviva@museros.es.

El Bus de la Llengua visita Museros

19 d'abril de 2018

L’alumnat dels centres educatius de Museros visita el Bus de la Llengua. Durant els matins d’ahir i de hui, aquest espai itinerant acull diferents tallers amb l’objectiu de promoure l’ús del valencià des d’un punt de vista didàctic i divertit, i posa el punt d’atenció en l’estima per la llengua. Aquesta és una campanya de promoció lingüística, impulsada per la Generalitat Valenciana, que busca recuperar, protegir i garantir l'ús de la llengua, i també incrementar-ne el prestigi social, perquè totes i tots puguem construir ponts de comunicació en valencià.

 

“Des de la primera paraula fins a l’última, sempre estaré al teu costat. Sempre teua. La teua llengua.”

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES