AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

NOTÍCIES DE CULTURA

Espectacle Mulïer

13 de juliol de 2020

 

Dissabte a la nit, al pati del col·legi Blasco Ibáñez vam gaudir d'un espectacle de dansa guanyador de nombrosos premis en l'àmbit de les arts escèniques, Mulïer. Un espectacle de teatre al carrer en el qual la força, l'expressivitat, la gestualitat i la corporalitat de les actrius afegit a la dificultat de representar tota l'obra sense necessitat de dir cap paraula i sobre unes xanques en les quals la coreografia i la música marcaren el ritme durant tota la representació, va tindre a tot el públic completament atent i bocabadat.

 

En acabar les actrius van rebre un gran aplaudiment en reconeixement del seu gran treball. Ací us deixem algunes fotos de la magnífica velada.

En Clave de Clot Clàssic & Flamenc fusió

6 de juliol de 2020


Dissabte passat, vam poder gaudir d’un gran espectacle de música i dansa a la fresca amb la companyia En Clave de Clot Clàssic & Flamenc Fusió amb el seu espectacle Arrels de Nacre, un autèntic festival de música, ball i ritme.

Aquest espectacle és el primer que s’ha realitzat en la nova normalitat i amb totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.
 
Des de l’Ajuntament volem donar les gràcies a totes les persones assistents perquè van respectar totes les normes i van tindre un comportament exemplar.

Ací us deixem algunes fotos de la magnífica velada.

Campanya Cinema en valencià

18 de desembre de 2019

El públic escolar de Museros ha gaudit aquesta setmana de la campanya Cinema en valencià programada des de la Regidoria de Cultura i Promoció Lingüística.

Les pel·lícules que han descobert i visionat han sigut: Laban i Labolina, per l’alumnat d’infantil; Una bossa de bales, per l’alumnat d’ESO; El bosc de Haquivaqui, per l’alumnat del primer cicle de primària; Al sostre del món per a l’alumnat de tercer cicle de primària, i Ocells de pas, per als i per a les alumnes de segon cicle de primària.

Campanyes com aquesta donen l’oportunitat de normalitzar la nostra llengua en un àmbit tan important en el segle xxi com és el sector de l’audiovisual i el cinema.

La Casa de Cultura acull la inauguració de l'exposició "Restauració i artesania"

14 de juny de 2019

 

L'exposició "Restauració i artesania" va reunir un nombrós grup de gent en la seua inauguració, el dimarts 4 de juny. La mostra comptava amb diversos treballs realitzats per l'alumnat del curs de restauració i d'artesania de la Casa de Cultura i va poder visitar-se fins a l'11 de juny. 

 

Enhorabona a tots i totes les artistes, heu fet un gran treball!

 

Museros entrega els guardons del Premi Sambori 2019

26 de març de 2019

 

El divendres 22 de març, es va realitzar, un any més, la gala d’entrega del Premi Sambori Local, organitzat per la regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, amb col·laboració de l’Escola Valenciana, Federació d’Associacions per la Llengua.

 

En aquest concurs de literatura en valencià, van participar l’alumnat de l’Escola La Masia, del CEIP Blasco Ibáñez i de l’IES Museros. El grup de tabals i dolçaines de l’AMPA de l’Escola La Masia va ser l’encarregat d’obrir l’acte, amb una cercavila pel poble. A continuació, ja a la Casa de Cultura, es va fer entrega dels guardons i vam gaudir de l’actuació teatral de la companyia HuiTTeatre.

 

Desitgem que ho passàreu bé i l’enhorabona a totes les guanyadores i els guanyadors!

Premi Sambori Local Museros 2018

Divendres, 23 de març, es van entregar els premis del concurs local de literatura en valencià, en els quals participaven els diferents centres educatius de Museros. Abans de l’acte, el grup de tabal i dolçaina dels alumnes de l’Escola La Masia, va acompanyar les persones assistents pels carrers del poble. L’entrega de premis es va fer a la sala d’actes de la Casa de Cultura, la qual estava plena de gom a gom. La gala va ser molt divertida gràcies a l’actuació del grup musical Arrop i Tallaetes, que ens feren ballar amb cançons tradicionals valencianes. Enhorabona als guardonats i a les guardonades, i gràcies a tots i a totes per participar en el concurs!

'Museros. Geografia, història, patrimoni'

'Museros. Geografia, història, patrimoni'

 

Us recordem que teniu a la vostra disposició el llibre Museros.

Geografia, història, patrimoni i que el podeu adquirir a

l’Ajuntament de matí, i a la Casa de Cultura de vesprada,

de 17.00 h a 21.00 h.

 

Per adquirir-lo, cal fer un donatiu de 12 € el qual es farà arribar a

diverses ONG, vinculades amb la lluita contra la violència de

gènere i per la prevenció dels menors amb risc d’exclusió social

(Alanna, Dasyc i Associación No Más Violencia).

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES