AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

DINAMITZACIÓ LINGÜÍSTICA

 

Una de les funcions principals de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià és l’organització i realització de campanyes divulgatives perquè el valencià s’utilitzen en tots els àmbits del nostre poble.

 

Ja tens el nom en valencià?

Si no és així, i vols fer-ho, passa per l'Oficina de Promoció del Valencià de Museros, i t'assessorarem i t'aconsellarem dels tràmits que cal fer i de moltes altres temes relacionats amb el fet de viure en valencià.

 

Rebaixes en valencià


L’Oficina d’Ús i Promoció del Valencià posa a disposició dels diferents comerços cartells de rebaixes i de descomptes, i etiquetes de preus per tal que les campanyes de rebaixes d’hivern i d’estiu es facen en valencià.

 

En valencià, a l'administració


Demana-ho en valencià: ÉS EL TEU DRET!

Usa el valencià oralment i per escrit en totes les teues relacions amb l’Administració: amb l’Ajuntament, amb la Generalitat, etc.

 

A la perruqueria en valencià


Hem distribuït entre els comerços que tenen a veure amb el món de la perruqueria i dels salons de bellesa, uns cartells amb un disseny modern que contenen un recull del lèxic propi de la perruqueria, i també, un altre de tarifes per posar els preus dels diferents serveis que s’ofereixen en aqueixos comerços.

 

Al taller en valencià

Tots aquells comerços que tinguen com a objectiu de la seua activitat comercial l’automòbil, la motocicleta o la bicicleta, tenen a la seua disposició uns cartells divulgatius amb el lèxic més important.

 

Comprem a la carnisseria


Hem realitzat una campanya dirigida a totes les carnisseries i comerços de venda de carn i embotits, amb uns cartells illustratius amb les diferents parts de la carn (porc, vedella i corder) i uns indicadors de preus per posar damunt la carn. El material d’aquesta campanya està a la vostra disposició. 

 

La llista de la compra


Per tal d’acostumar-nos a utilitzar el valencià en la nostra vida quotidiana, hem editat uns blocs de notes per realitzar la compra, en aquests apareix tot un llistat del productes més usuals, per tal de fer la nostra llista de la compra en valencià.

 

Quadern de música


Us oferim un quadern amb dibuixos i informació bàsica sobre el món musical.

 

De la A a la Z


Una aproximació als termes de microinformàtica i d’Internet, per tal de contribuir a la normalització de la terminologia científica en valencià i promoure l’ús del valencià en les noves tecnologies hem fet un vocabulari valencià-anglés-castellà dels termes més utilitzats en informàtica. 

 

Carta als Reis Mags d'Orient


Tots els anys, i per als més menuts de Museros, repartim la carta de reis en valencià, per tal que s’acostumen a utilitzar el valencià per a tot. 
Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES