AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

SALUTACIÓ DE L'ALCALDESSA

Estimats muserencs i muserenques,

És una satisfacció poder dirigir-me a tots vosaltres com la primera alcaldessa de Museros, en el meu nom i també com a representant màxima de l'Equip de Govern. Però, sobretot, és un plaer poder-ho fer des d’aquesta finestra virtual oberta al món que té el nostre Ajuntament.

Sóc conscient que en l'actualitat augmenten de manera continua i considerable els serveis públics que els ciutadans reclamen de l'Ajuntament. Tant és així, que les relacions entre l'administració local i els administrats són cada vegada majors i amb més freqüència. Per això, el nou govern municipal aposta decididament per les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), i estableix un canal complementari a la tradicional via presencial a la Casa de la Vila.

La millora de la informació municipal i la gestió administrativa ha de vindre donada, en part, per una millora d'aquestes en la via electrònica. És un objectiu polític fonamental i prioritari del nou govern. Tant és així, que s'ha creat una regidoria específica per a dur a terme decididament aquesta tasca. Entenem que les TIC són la clau de la revolució social, econòmica i cultural d'aquest món globalitzat en què estem immersos actualment. I, per això, la seua correcta implementació i potenciació en l'àmbit municipal afavorirà la transparència política, la confiança amb l'equip de govern i l'augment de la comunicació amb tots els veïns i les veïnes del nostre poble.

El portal web de l'Ajuntament de Museros ha d'oferir una nova manera de comunicar-se: ha de ser una porta oberta al consistori les 24 hores del dia. I, per això, necessitem que la informació siga més accessible i que la web tinga una estructura senzilla; però, sobretot, necessitem una web actual, dinàmica i útil.

Com veureu, es plantegen canvis quantitatius i qualitatius que mereixen un marge temporal per organitzar correctament els recursos actuals i, sobre la seua base, reconstruir el nou espai web. Volem treballar, en principi, millorant amb caràcter d'urgència les qüestions que no puguen ajornar-se; i, després sense massa dilacions, implementar una nova estructura que redissenye l'espai virtual per aproximar-nos a la e-administració.

En definitiva, hem compromet a augmentar les possibilitats de la gestió municipal en seu electrònica; així com la comunicació de tots els veïns i les veïnes amb la vostra alcaldessa en les adreces i telèfons que s'ofereixen en aquesta pàgina. Però, sens dubte, no vull substituir el contacte personal −el tu a tu, que és per a mi el més important− amb tots els muserencs i muserenques perquè em traslladeu les vostres necessitats, recels, opinions i suggeriments. El futur de Museros no es construirà en un dia, però sí que el construirem junts dia a dia.

 

Rebeu una cordial salutació,

Cristina Civera Balaguer

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2021
CALENDARIO FISCAL 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [262.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2021

Pel Ple de l’Ajuntament de Museros, en sessió d’1 d’octubre de 2020, es va aprovar les següents festes laborals de caràcter local per a l’any 2021:

 

- 12 d’abril de 2021, Sant Vicent

- 16 d’agost de 2021, Sant Roc

DOGV festividades locales 2021.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.3 MB]
Certif. acuerdo Pleno 1 oct. 2020 festiv[...]
Documento Adobe Acrobat [333.4 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES