AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Oferta

Si t'interessa treballar com a encaixadora o encaixador en Fontestad, pots emplenar aquesta sol·licitud i lliurar-la a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Museros, situada al 1r pis de l'Ajuntament, de dilluns a divendres, de 12.00 h a 14.00 h.
No s'admetran sol·licituds sense foto o incompletes.

Sol·licitud
Solicitud Fontestad 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [36.8 KB]

CONCURS DE FOTOGRAFIA: DONES DE L'HORTA NORD

El Consorci per a la Creació d'Ocupació Pactem Nord, del qual forma part l'Ajuntament de Museros, en col·laboració amb la Diputació de València, organitza un concurs de fotografia amb l'objectiu fonamental de posar en valor les dones i el seu teixit associatiu, el feminisme, la igualtat d'oportunitats, la lluita contra la violència de gènere i la ruptura d'estereotips de gènere.

Podran participar totes les persones interessades majors de 10 anys, en remetre les seues obres a l’adreça de correu electrònic següent: concursofotopactemnord@consorci.info, del 18 de juny a l'11 d'octubre de 2018.

Durant la X Trobada d'associacions de dones de l'Horta Nord es realitzarà una exposició amb les millors fotografies i el lliurament de premis.

Es poden consultar les bases en:

http://www.consorci.info/datos/userfiles/files/BASES%20CONCURSO%20FOTOGRAFIA.pdf

Butlletí informatiu del Consorci Pactem Nord

Podeu consultar el butlletí informatiu del Consorci Pactem Nord del mes de juny: butlletí informatiu de juny

Pactem Nord obri el termini per a participar en un concurs de fotografia en el context d'un projecte d'igualtat de gènere de la Diputació de València

Burjassot, 18 de juny de 2018

 

El Consorci Pactem Nord ha obert el termini per a participar en un concurs fotogràfic amb motiu d'un projecte d'igualtat d'oportunitats, desenvolupat juntament amb la Federació de Dones i Col·lectius per la Igualtat de l'Horta Nord amb el suport de la Diputació de València. Aquest certamen de fotografia, que estarà obert fins al pròxim 11 d'octubre, presenta com a lema “Dones de l'Horta Nord”.

En aquest sentit, l'objectiu del concurs és posar en relleu la situació de les dones a la comarca, de manera que s'hauran de presentar imatges captades en qualsevol municipi de l'Horta Nord que mostren accions de promoció d'igualtat d'oportunitats, denúncia, superació de barreres o estereotips, del moviment associatiu femení, o qualsevol altra que faça visible la dona a la comarca. 

El certamen disposa de dues categories, una infantil i juvenil, de 10 a 17 anys, i una altra, a partir de 18 anys. Les obres guanyadores de cada categoria, a més de les imatges més rellevants del concurs, s'exposaran durant la X Trobada d'Associacions de Dones de l'Horta Nord. Els premis consisteixen en una càmera rèflex i un curs de fotografia. Les bases completes es poden consultar en el tauler d'anuncis de la pàgina web del Consorci Pactem Nord.

Aquest concurs de fotografia s'emmarca en l'àmbit de les accions previstes del projecte d'igualtat d'oportunitats, aprovat per la Diputació de València i desenvolupat en conjunció amb la Federació de Dones. Entre les accions previstes en aquesta iniciativa cal destacar la realització de diversos seminaris, material audiovisual, foment de l'associacionisme femení, actualització de la Guia d'Associacions i Recursos d'Igualtat i la reunió de la Mesa de Cooperació Territorial en Matèria d'Igualtat a l'Horta Nord, entre unes altres.

Pactem Nord treballa en el desenvolupament d'una aplicació mòbil per a l'ocupació personalitzada per a cada municipi consorciat

Burjassot, 15 de juny de 2018

 

L'equip del Consorci Pactem Nord treballa en el desenvolupament d'una aplicació mòbil que permet a les agències d'ocupació dels ajuntaments i a l'Agència Pública d'Ocupació de l'Horta Nord, donar a conéixer els serveis que ofereix en matèria d'orientació laboral, formació, capacitació personal i ofertes d'ocupació. Amb diferents nivells d'accés, tècnics i tècniques municipals i personal de Pactem Nord podran acostar, a la ciutadania interessada, informació dels programes que realitzen d'una manera senzilla i ràpida.

Aquesta aplicació oferirà la possibilitat, tant a persones aturades com a emprenedors, de contactar amb els serveis d'atenció de les agències d'ocupació per a sol·licitar cita, realitzar consultes, remetre documentació o actualitzar la seua situació laboral.

Des del punt de vista dels serveis que es presten a les empreses, aquesta eina permetrà agilitzar la gestió de les ofertes d'ocupació i arribar més ràpidament a les persones aturades que busquen treball.

Així mateix, d'una manera amigable i senzilla, cada municipi podrà personalitzar la informació que s'oferisca d'altres activitats municipals, i les dades d'interés centrades en la situació municipal.

Entre les característiques més destacables d'aquesta aplicació, destaca la facilitat d'ús de les persones que no presenten una elevada capacitació tecnològica. No obstant això, des de Pactem Nord, en el marc del programa d'aules de suport tecnològic per a l'ocupació, que actualment es realitza en nou municipis de la comarca, gràcies al suport del Servef, es realitzaran tallers pràctics per a la utilització d'aplicacions mòbils en la cerca d'ocupació.

Resultats de 2017 de la xarxa de professionals de Pactem Nord

El Consorci Pactem Nord ha avançat alguns resultats de l'exercici 2017 vinculats a les àrees fonamentals de treball de l'entitat (ocupació, formació i inserció laboral, dinamització del comerç i del teixit empresarial, atenció a emprenedors i emprendedores i vertebració del territori), amb el treball constant amb entitats i professionals de la Xarxa de Pactem Nord.

 

Per a més informació, feu clic ací.

 

El Puig de Santa Maria i Meliana acullen la II edició del curs “Neuromarketing aplicat al comerç local” organitzat pel Consorci Pactem Nord

El Consorci Pactem Nord ha engegat en els municipis del Puig de Santa Maria i de Meliana, la segona edició del curs “Neuromarketing aplicat al comerç local” dirigit als comerços i empreses de l'Horta Nord, amb la col·laboració de la Federació d'Associacions de comerç i empresa de l'Horta Nord (FACENORD).
Marc Oriola, regidor de Comerç de l'Ajuntament del Puig de Santa Maria, i Joan Orts, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica de Meliana, es van encarregar d'inaugurar i clausurar, respectivament, una iniciativa en la qual van participar 25 comerciants.
Ambdues regidories van reforçar el paper del comerç local en els seus municipis, així com la importància d'estar associat.
Els 25 comerciants que han realitzat aquesta acció de formació han desenvolupat aprenentatges de gran utilitat pràctica que els facilitarà crear una atmosfera agradable en els seus locals i utilitzar elements com la música, les aromes, els colors i els sabors perquè les seues clientela tinga una experiència de compra perfecta.
Entre els comerços participants estaven La Poma, de Verónica, sabateria Pas a Pas, d'Asun, Soler i Montalt Indumentària, de Maria Amparo i La tenda dels meus somnis, d'Ana. Aquestes quatre emprenedores van rebre assessorament del Consorci Pactem Nord des dels inicis del seu projecte i més d'un any després segueixen, igual que la resta de professionals que es van desplaçar des de Massamagrell, Museros, Almàssera, Puçol, Meliana i el Puig de Santa Maria, amb ganes d'aprendre i de créixer, per cercar en tot moment la satisfacció dels seus clients a partir de l'estudi dels seus propis establiments i de les recerques realitzades sobre aquest tema.

La xarxa de professionals de Pactem Nord es va reunir a Massamagrell per desenvolupar el programa de treball a de l'entitat

La xarxa de professionals del Consorci Pactem Nord va celebrar una reunió en el municipi de Massamagrell, seu capçalera de l'agència pública d'ocupació de Pactem Nord, per coordinar la posada en marxa d'iniciatives noves. La reunió va permetre als professionals de les entitats consorciades revisar els procediments de treball associats al funcionament de l'agència pública d'ocupació de l'Horta Nord. Així mateix, es va informar de les dades definitives corresponents a 2015 associats a l'agència pública d'ocupació, de manera que per la xarxa de professionals es van atendre en els municipis de l´Horta Nord a 4.546 persones aturades, i es van enviar a 1.427 persones a alguna de les 329 ofertes d'ocupació gestionades per la xarxa. Finalment es van aconseguir 192 contractes de treball. Juntament amb les millores incorporades en els procediments de treball, es van proposar noves línies de treball associades al programa d'atenció a emprenedors/es (amb el punt d'Incorpora), a les accions de formació contínua i al programa de treball de l'entitat i dels municipis i entitats consorciades que afavorisquen la inserció laboral de les persones aturades.
És destacable el model de treball en xarxa que s'ha generat en el territori i que pot ser transferible a altres territoris, ja que els Pactes Territorials d'Ocupació són un clar exponent en la generació de sinergies en l'àmbit del desenvolupament local. En aquest sentit, es van avaluar diferents serveis i procediments de treball de la xarxa amb l'objectiu de millorar els serveis oferits en xarxa als ciutadans dels municipis de l'Horta Nord. També es van comentar altres iniciatives en les quals s'està treballant: la promoció comercial, en col·laboració amb la Federació d'Associacions de comerços i empreses de l'Horta Nord –FACENORD-, la igualtat d'oportunitats i de la formació ocupacional de persones en situació de desocupació.
Finalment, es va informar de les reunions que s'han mantingut amb el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i amb la secretària autonòmica de la Conselleria d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, María José Mira, i la directora general d'Ocupació i Formació del Servef, Rocío Briones, als quals es van plantejar diferents línies de treball per potenciar el Pacte Territorial d'Ocupació en l'Horta Nord i que es troben en fase d'estudi.

El president de Pactem Nord, Rafa Garcia, es reuneix amb el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, per proposar-li vies de col·laboració en l'Horta Nord

El Consorci PACTEM NORD, a través del seu president Rafa García, alcalde de Burjassot, ha traslladat a Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, una sèrie de propostes de treball que tenen la seua base en el programa de treball que ha desenvolupat l'entitat al costat d'agents d'ocupació i desenvolupament local, tècnics d'associacions empresarials i sindicats de l'Horta Nord, amb l'objectiu d'establir vies de col·laboració. A la reunió també van assistir Maria José Amigó, vicepresidenta 1a de la Diputació, Pepe Ruiz, diputat d'administració general i transparència i José Antonio Navarro, gerent del Consorci Pactem Nord.
La col·laboració de la Diputació de València en aquest tipus d'iniciatives és fonamental i per açò es van elevar diferents propostes del programa de treball de Pactem Nord que han sigut treballades pels professionals que integren la xarxa de Pactem Nord, açò és: tècnics de desenvolupament local, de promoció econòmica i de serveis socials dels ajuntaments consorciats, tècnics dels sindicats i associacions empresarials consorciades. Aquestes propostes es relacionen amb la vertebració del territori i la coresponsabilitat territorial, amb l'eradicació de la violència de gènere i amb la generació d'oportunitats laborals de les dones.
El Consorci Pactem Nord és una entitat de dret públic que gestiona el pacte territorial d'ocupació de l'Horta Nord, integra 21 municipis, 3 associacions d'empreses i 3 sindicats que tenen com a missió principal abordar la problemàtica de la desocupació des de diferents perspectives. Una d'elles, de gran importància, té a veure amb la vertebració del territori i amb l'aprofitament i coordinació dels recursos públics, àmbits en els quals la col·laboració de la Diputació de València és clau.
Efectuades les propostes de treball, per part de la Diputació de València es va indicar que s'estudiarien i que es donaria resposta com més prompte millor.
 

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES