AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Setmana de les persones emprenedores

Emprén i innova
Emprende innovando.pdf
Documento Adobe Acrobat [334.4 KB]
La millor formació per a persones emprenedores
Desarrollo del emprendimiento.pdf
Documento Adobe Acrobat [5.8 MB]

Butlletins informatius del Consorci Pactem Nord

Podeu consultar els butlletins informatius del Consorci Pactem Nord en aquest enllaç: Consorci Pactem Nord

Oferta de treball

Borsa de treball de la Federación Empresarial de Hostelería de Valencia
FEHV.pdf
Documento Adobe Acrobat [153.5 KB]

Resultats de 2017 de la xarxa de professionals de Pactem Nord

El Consorci Pactem Nord ha avançat alguns resultats de l'exercici 2017 vinculats a les àrees fonamentals de treball de l'entitat (ocupació, formació i inserció laboral, dinamització del comerç i del teixit empresarial, atenció a emprenedors i emprendedores i vertebració del territori), amb el treball constant amb entitats i professionals de la Xarxa de Pactem Nord.

 

Per a més informació, feu clic ací.

 

L'Ajuntament de Museros contracta 5 joves aturats, durant un any

L'Ajuntament de Museros ha contractat 5 joves aturats, menors de 30 anys, durant un any, a jornada completa, que han sigut rebuts per l'alcaldessa i pels regidors, responsables de cada àrea.

Dos dels joves han sigut contractats per a la neteja i conservació de carrers, de parcs i d’espais públics, i uns altres tres joves qualificats, ocuparan llocs de treball d'ambientòloga, de filòloga per a l'Oficina de Promoció Lingüística i de treballadora social.

Les insercions seran subvencionades per aquest ajuntament i pel programa d'incentius a la contractació de persones joves per entitats locals, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

El Puig de Santa Maria i Meliana acullen la II edició del curs “Neuromarketing aplicat al comerç local” organitzat pel Consorci Pactem Nord

El Consorci Pactem Nord ha engegat en els municipis del Puig de Santa Maria i de Meliana, la segona edició del curs “Neuromarketing aplicat al comerç local” dirigit als comerços i empreses de l'Horta Nord, amb la col·laboració de la Federació d'Associacions de comerç i empresa de l'Horta Nord (FACENORD).
Marc Oriola, regidor de Comerç de l'Ajuntament del Puig de Santa Maria, i Joan Orts, regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica de Meliana, es van encarregar d'inaugurar i clausurar, respectivament, una iniciativa en la qual van participar 25 comerciants.
Ambdues regidories van reforçar el paper del comerç local en els seus municipis, així com la importància d'estar associat.
Els 25 comerciants que han realitzat aquesta acció de formació han desenvolupat aprenentatges de gran utilitat pràctica que els facilitarà crear una atmosfera agradable en els seus locals i utilitzar elements com la música, les aromes, els colors i els sabors perquè les seues clientela tinga una experiència de compra perfecta.
Entre els comerços participants estaven La Poma, de Verónica, sabateria Pas a Pas, d'Asun, Soler i Montalt Indumentària, de Maria Amparo i La tenda dels meus somnis, d'Ana. Aquestes quatre emprenedores van rebre assessorament del Consorci Pactem Nord des dels inicis del seu projecte i més d'un any després segueixen, igual que la resta de professionals que es van desplaçar des de Massamagrell, Museros, Almàssera, Puçol, Meliana i el Puig de Santa Maria, amb ganes d'aprendre i de créixer, per cercar en tot moment la satisfacció dels seus clients a partir de l'estudi dels seus propis establiments i de les recerques realitzades sobre aquest tema.

La xarxa de professionals de Pactem Nord es va reunir a Massamagrell per desenvolupar el programa de treball a de l'entitat

La xarxa de professionals del Consorci Pactem Nord va celebrar una reunió en el municipi de Massamagrell, seu capçalera de l'agència pública d'ocupació de Pactem Nord, per coordinar la posada en marxa d'iniciatives noves. La reunió va permetre als professionals de les entitats consorciades revisar els procediments de treball associats al funcionament de l'agència pública d'ocupació de l'Horta Nord. Així mateix, es va informar de les dades definitives corresponents a 2015 associats a l'agència pública d'ocupació, de manera que per la xarxa de professionals es van atendre en els municipis de l´Horta Nord a 4.546 persones aturades, i es van enviar a 1.427 persones a alguna de les 329 ofertes d'ocupació gestionades per la xarxa. Finalment es van aconseguir 192 contractes de treball. Juntament amb les millores incorporades en els procediments de treball, es van proposar noves línies de treball associades al programa d'atenció a emprenedors/es (amb el punt d'Incorpora), a les accions de formació contínua i al programa de treball de l'entitat i dels municipis i entitats consorciades que afavorisquen la inserció laboral de les persones aturades.
És destacable el model de treball en xarxa que s'ha generat en el territori i que pot ser transferible a altres territoris, ja que els Pactes Territorials d'Ocupació són un clar exponent en la generació de sinergies en l'àmbit del desenvolupament local. En aquest sentit, es van avaluar diferents serveis i procediments de treball de la xarxa amb l'objectiu de millorar els serveis oferits en xarxa als ciutadans dels municipis de l'Horta Nord. També es van comentar altres iniciatives en les quals s'està treballant: la promoció comercial, en col·laboració amb la Federació d'Associacions de comerços i empreses de l'Horta Nord –FACENORD-, la igualtat d'oportunitats i de la formació ocupacional de persones en situació de desocupació.
Finalment, es va informar de les reunions que s'han mantingut amb el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i amb la secretària autonòmica de la Conselleria d'Economia, Sectors Productius, Comerç i Treball, María José Mira, i la directora general d'Ocupació i Formació del Servef, Rocío Briones, als quals es van plantejar diferents línies de treball per potenciar el Pacte Territorial d'Ocupació en l'Horta Nord i que es troben en fase d'estudi.

El president de Pactem Nord, Rafa Garcia, es reuneix amb el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, per proposar-li vies de col·laboració en l'Horta Nord

El Consorci PACTEM NORD, a través del seu president Rafa García, alcalde de Burjassot, ha traslladat a Jorge Rodríguez, president de la Diputació de València, una sèrie de propostes de treball que tenen la seua base en el programa de treball que ha desenvolupat l'entitat al costat d'agents d'ocupació i desenvolupament local, tècnics d'associacions empresarials i sindicats de l'Horta Nord, amb l'objectiu d'establir vies de col·laboració. A la reunió també van assistir Maria José Amigó, vicepresidenta 1a de la Diputació, Pepe Ruiz, diputat d'administració general i transparència i José Antonio Navarro, gerent del Consorci Pactem Nord.
La col·laboració de la Diputació de València en aquest tipus d'iniciatives és fonamental i per açò es van elevar diferents propostes del programa de treball de Pactem Nord que han sigut treballades pels professionals que integren la xarxa de Pactem Nord, açò és: tècnics de desenvolupament local, de promoció econòmica i de serveis socials dels ajuntaments consorciats, tècnics dels sindicats i associacions empresarials consorciades. Aquestes propostes es relacionen amb la vertebració del territori i la coresponsabilitat territorial, amb l'eradicació de la violència de gènere i amb la generació d'oportunitats laborals de les dones.
El Consorci Pactem Nord és una entitat de dret públic que gestiona el pacte territorial d'ocupació de l'Horta Nord, integra 21 municipis, 3 associacions d'empreses i 3 sindicats que tenen com a missió principal abordar la problemàtica de la desocupació des de diferents perspectives. Una d'elles, de gran importància, té a veure amb la vertebració del territori i amb l'aprofitament i coordinació dels recursos públics, àmbits en els quals la col·laboració de la Diputació de València és clau.
Efectuades les propostes de treball, per part de la Diputació de València es va indicar que s'estudiarien i que es donaria resposta com més prompte millor.
 

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES