AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

 

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local va ser creada pel setembre de 1998, i entre les diferents actuacions que s’hi porten a terme, destaquen:

 

Orientació i informació laboral per als que necessiten orientar o reorientar la seua capacitació professional i conéixer els recursos, les possibilitats i els procediments per a accedir al mercat laboral.

 • Com elaborar un curriculum vitae?
 • Com elaborar una carta de contestació a una oferta de treball, autocandidatura, etc.?
 • Borsa de treball, dirigida a persones sense treball del municipi i a aquelles amb necessitat d’una millora de treball, que s'inscriuen com a demandants de treball, i a les empreses de la localitat i voltants que presenten les seues ofertes laborals.

Informació i inscripció: de dilluns a divendres, de 12 h a 14 h.

Revisions per als demandants: mesos de febrer, juny i octubre de cada any, de dilluns a divendres, de 12 h a 14 h.

 

http://www.gva.es

http://www.inem.es

 

Accions de formació

 • Formació professional ocupacional per a persones sense treball: curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria, monitor sociocultural...
 • Formació contínua per a persones amb treball, de la qual s'ofereix informació sobre els possibles cursos i centres de formació.
 • Organització de conferències i tallers per a dones i majors.
 • Suport a la creació d'empreses: atenció de consultes puntuals de promotors sobre formes jurídiques, tràmits legals i ajudes per a la creació d'empreses.
  http://www.camaravalencia.com

http://www.fevecta.coop

 •  Acompanyament a PYMES industrials i comercials: informació i assessorament sobre els programes d'ajuda de l'Administració autonòmica, estatal i comunitària.

http://www.impiva.es

http://www.ivaj.es

 •  Participació en el Pacte territorial per a l'ocupació, Pactem Nord, juntament amb els ajuntaments de Paterna, Burjassot, Albalat dels Sorells, Alfara del Patriarca, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Emperador, Foios, Pobla de Farnals, Massamagrell, Meliana, Puçol i Vinalesa; la Unió Comarcal de la Unió General de Treballadors; la Confederació Sindical de Comissions Obreres del País Valencià; l’Associación de Empresarios Fuente del Jarro, i l’Associación de Empresas para la Formación y Empleo de Burjassot.

 

Objectius del pacte

 • Conéixer la realitat socioeconòmica dels municipis firmants; la situació i les tendències del mercat de treball; les noves oportunitats per a la creació de treball; les mancances i necessitats per a la creació i per al desenvolupament de les empreses, i les millors pràctiques per a la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.
 • Coordinar les diverses polítiques i els programes de formació i promoció del treball de les entitats firmants per millorar l'eficiència i afavorir la sinergia dels recursos públics i privats, destinats a aquests.
 • Dissenyar, planificar i posar en marxa tot tipus d'accions, de programes i de projectes conjunts dirigits a la creació de treball, a la inserció laboral de les persones desocupades, al foment de la iniciativa empresarial i al desenvolupament de les xicotetes i mitjanes empreses dels municipis afectats.
 • Compartir metodologies d'intervenció, d’experiències i de recursos per a la creació de treball; com també, la informació disponible sobre els sectors econòmics i el mercat de treball.
 • Promocionar, a l'àmbit del territori afectat, els diferents programes, línies d'acció i ajudes de la Generalitat Valenciana i de la Unió Europea, per a la creació de treball i per al desenvolupament empresarial.

 

http://www.consorci.info

 

 • Promoció de la inserció laboral de les persones sense treball, especialment els col·lectius més desfavorits, mitjançant el treball públic.
 • Disseny i posada en marxa de programes d'ocupació públic.

EMCORP

AGRÀRIA (Programa d'ocupació en zones rurals deprimides).

Iniciativa comunitària EQUAL, Àgora Nord, impulsada pel Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació, Pactem Nord. Aquesta iniciativa comunitària persegueix fomentar i promocionar nous mètodes de lluita contra les discriminacions i desigualtats del mercat de treball. El projecte té un cost total de 2.171.917,73 €, dels quals 1.628.938,30 € seran subvencionats pel Fons Social Europeu, i la resta, pels ajuntaments i per les entitats integrants de l'Agrupació de Desenvolupament. El projecte es realitzarà entre setembre de 2005 i juny de 2007.

 

Guia de recursos de l’Horta Nord: http://pactemnord.consorci.info/guia/guia.aspx

 

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES