AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Visita a Museros de la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori

Museros, 29 de gener de 2019

 

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, M. José Salvador Rubert, juntament amb la corporació municipal, han visitat aquest matí les actuacions provisionals que donen solució al problema de seguretat del pas de vianants a la CV-32. Amb l’objectiu d’augmentar la visibilitat dels vehicles, sobretot vehicles de grans dimensions, sobre aquest punt, el pas de vianants ha sigut desplaçat uns metres del carril de circulació.

 

A més, s’han implementat elements de detecció de moviment, els quals activen la senyalització vertical lluminosa en les dues direccions, i el pas mateix quan circula un vianant.

 

També, s’han millorat les voreres d’accés als dos costats de la carretera. Aquesta és una actuació provisional mentre es posa en marxa el projecte de desdoblament de la CV-32 desenvolupat per la Conselleria, el qual soterrarà el pas de vianants.

D’altra banda, i tot aprofitant les actuacions en aquest tram, la Conselleria té previst donar solució a la reivindicació històrica de millora del sistema d’enllumenat al camí de Museros a Massamagrell.

 

Durant la visita, la consellera i la corporació han visitat la nova glorieta de l’avinguda de Barcelona que connecta la zona comercial amb el poble.  

Inauguració de la nova zona multiesportiva del parc Oval

17 de desembre de 2018

Inauguració de la nova zona multiesportiva del parc Oval. El passat dissabte, 15 de desembre, l’Equip de Govern va presentar les renovades  instal·lacions esportives del parc Oval. . amb els quals els més menuts i les més menudes tingueren l’honor de jugar.

 

 Lemai de Cuba, 4 vegades guanyador del Campionat Individual de Frontó i 7 vegades guanyador del Trofeu de Diputació de València per equips, qui va explicar, a les persones assistents, les normes per jugar a onewall. I juntament amb, Victor Bueno de Meliana, campió del Trofeu de Diputació de Castelló i campió d’Europa amb la selecció absoluta de pilota valenciana en modalitat onewall (2018), van jugar amb els xiquets i les xiquetes.

 

Gràcies a totes i a tots per vindre, esperem que gaudiu i respecteu les instal·lacions.

Comunicat sobre la remodelació de la pista esportiva del parc Oval

12 de novembre de 2018

A finals dels mes de novembre, finalitzaran les obres de remodelació de la pista esportiva del parc Oval la qual quedarà disponible per al seu ús. Aquesta intervenció comporta una millora i una ampliació de la superfície, per tal de transformar l’actual camp de futbol sala, en una pista multiesportiva on practicar diferents activitats.

 

La nova zona d’esports inclou la pista de futbol sala millorada, dues pistes transversals de bàsquet i una pista de onewall. L’obra també contempla la instal·lació d’una tanca al voltant de les pistes, per facilitar el joc als usuaris i a les usuàries i evitar molèsties al veïnat amb les pilotes de joc.

 

El Programa municipal d’actuació integrada del sector 4, aprovat l’any 2001, defineix aquesta àrea com a equipament dotacional, és a dir, com a sòl per a l’ús i servei públic. Per aquesta raó, l’any 2003 es va habilitar una canxa esportiva, juntament amb la construcció d’una zona enjardinada i mobiliari infantil divers. En l’actualitat la pista de futbol sala es trobava en molt mal estat i comportava un gran nombre de problemes. Molts d’aquestos foren expressats durant les sessions de mapa i diagnòstic amb l’alumnat de 5é i 6é de primària del CEIP Blasco Ibáñez, els quals tingueren lloc durant aquest any.

 

La voluntat de l’Equip de Govern és adequar i crear espais públics destinats a la pràctica d’activitats lúdiques i esportives a l’aire lliure. Per aquesta motiu, es va decidir renovar la pista esportiva del parc Oval, amb l’objectiu de millorar les condicions i d’ampliar les seues possibilitats d’ús.

 

D’altra banda, amb el fi de fomentar la pràctica de la pilota valenciana al nostre poble, es va decidir habilitar un mur de onewall. Aquesta modalitat de pilota internacional presenta una gran versatilitat de joc i no necessita molt d’espai, a diferència de les modalitats llargues o del frontó a mà. La pista multiesportiva del parc Oval presenta les condicions necessàries per disposar d’un lloc de fàcil accés, dins del nucli urbà, on persones adultes i xiquets i xiquetes juguen a pilota.

 

Els usos de la nova pista multiesportiva estan regulats, igual que la resta del espais públics, per l’Ordenança municipal de policia i bon govern, la qual es troba a la pàgina web de l’Ajuntament de Museros. Per tant, qualsevol persona que realitze una activitat que altere l’ordre, la tranquil·litat i el descans del veïnat, serà sancionada per la Policia Local de Museros. Així mateix, aquesta zona disposarà de la senyalització corresponent per indicar els horaris i les normes d’ús, i estarà tancada durant la nit.

 

Agraïm la paciència dels veïns i de les veïnes durant les obres, i esperem que gaudiu del nou espai esportiu, des del respecte a la resta de persones.

 

Ajuntament de Museros.

Fase final de les obres de la nova glorieta a l'avinguda de Barcelona

8 d'octubre de 2018

L’alcaldessa, Cristina Civera, juntament amb el regidor d’Urbanisme, Infraestrucutres i Comerç, Vicente Pérez, visitaren el passat dimarts, 2 d’octubre, les obres d’implantació de la nova glorieta a l’avinguda de Barcelona, les quals es troben en l'última fase. Actualment ja està instal·lada la senyalització vertical i s’estan realitzant treballs d’asfaltat i instal·lació de l’enllumenat. Durant aquesta setmana es durà a terme la decoració de l’interior de la glorieta i es pintarà la senyalització horitzontal. La incorporació de la glorieta també suposa l’adequació i millora dels espais de pas de vianants, i la creació d’un carril bici. La plantació dels arbres i la vegetació decorativa s’instal·larà a principis de novembre per al seu correcte creiximent.

Remodelació de la zona esportiva del parc Oval

18 de setembre de 2018

Aquesta setmana la Regidoria d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç ha iniciat les obres de renovació que convertiran l’actual pista en una zona multiesportiva on poder practicar diferents activitats. La intervenció contempla la millora i l’ampliació de la superfície amb l’objectiu d’habilitar una pista de futbol sala, dues pistes transversals de basquet i una pista de 'one wall', a més, es col·locarà una tanca al seu volant. Les obres finalitzaran a mitjan de novembre, aproximadament. Demanem disculpes als veïns i a les veïnes per les molèsties ocasionades i agraïm la seua paciència.

Subvenció de l'IVACE per a la millora dels polígons industrials

30 de juliol de 2018

Mitjançant la Regidoria d'Urbanisme, Infraestructures i Comerç, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit, a l'Ajuntament, una subvenció total de 501.086,56 €, per a invertir en la millora dels polígons industrials de Museros. El projecte suposa millores en la mobilitat, amb la creació d'una carril bici, les façanes, l'enllumenat, les zones verdes, els aparcament, les voreres, el subministrament d'aigua potable, la gestió de l'aigua bruta, la implantació d’un servei contra incendis i la creació d'una pàgina web pròpia.

Visita d'obra de l'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme

22 de maig de 2018

L’alcaldessa, Cristina Civera, i el Regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat aquest matí les obres de construcció de la nova glorieta. Aquesta connectarà l’avinguda de Barcelona amb l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer de Francesc de Vinatea.

 

Actualment, han finalitzat els treballs de demolició del ramal que connectava la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona, i es troben en procés de reposició dels recol·lectors i d’altres serveis afectats. Tota la informació sobre el projecte, l’última hora de les obres i els itineraris de pas alternatius per a vehicles i vianants, en fer clic ací.

Visita de la vicepresidenta de la Diputació de València a Museros

18 de maig de 2018

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat aquest matí el nostre poble per a conéixer de primera mà les obres finançades amb fons de la Diputació. Aquesta ha estat acompanyada per l’alcaldessa, Cristina Civera Balaguer, regidors de l’equip de govern i membres de la corporació municipal.

 

La vicepresidenta ha visitat les noves instal·lacions del poliesportiu municipal on es va millorar l’accessibilitat de l’entrada i les zones d’ombra de la piscina. En primer lloc, ha assistit a la pista de frontó que va ser restaurada el 2015, i on posteriorment s’incorporaren millores com un nou revestiment o la paret de rebot mòbil. Després, s’ha dirigit a la pista multiesportiva, on es va construir una nova plataforma de joc i s’instal·là nou enllumenat i noves cistelles.

 

Finalment, ha visitat el centre d'Infantil del CEIP Blasco Ibáñez, per a conéixer quines són les necessitats de millora del centre, ja que l’Ajuntament rebrà 190.000 € per modernitzar-ne les instal·lacions.

 

En l’entrevista amb els mitjans de comunicació, Maria Josep Amigó ha declarat: “l’equip de govern no ha reparat en la millora de aquest espai (poliesportiu municipal), per potenciar les seues instal·lacions i també per potenciar un esport tan valencià com és la pilota valenciana”, i ha afegit: “estic contenta de veure com des de les institucions milloren la qualitat de vida de les nostres veïnes i dels nostres veïns”.

VI Fira del Comerç 2018

7 de maig de 2018

Cap de setmana dedicat al comerç local amb VI Fira del Comerç a Museros. Durant el dies 5 i 6 de maig, els comerços del poble acostaren els seues productes als veïns i a les veïnes, que pogueren conéixer les millors ofertes. Passejos amunt i avall, xarrades entre comerciants i veïnat, compres, menjar i jocs infantils, ompliren de vida l’avinguda de la Creu. Al final de la fira, va tindre lloc la rifa organitzada per l’Associació de Comerços Associats de Museros (CAMU), enhorabona als guanyadors i a les guanyadores!

L'alcaldessa visita les obres de la nova glorieta de l'av. de Barcelona

24 d'abril de 2018

L’alcaldessa, Cristina Civera, i el regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat aquest matí les obres de la nova glorietaa la intersecció de l’avinguda de Barcelona, l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer Francesc Vinatea.

 

En aquest moment es realitzen els treballs de demolició del ramal que connectava la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona, es retiren els elements existents al final de l’avinguda de les Corts Valencianes i s'enderroquen les voreres afectades per la implantació de la glorieta.

 

Tota la informació sobre el projecte, l’última hora de les obres i els itineraris de pas alternatius per a vehicles i vianants, en fer clic ací.

El president de la Diputació de València visita les noves infraestructures del poliesportiu municipal

18 de setembre de 2017

L’alcaldessa, Cristina Civera Balaguer, i el regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez Costa, van rebre, el passat dilluns, 18 de setembre, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez Gramage, per tal de visitar les noves infraestructures del poliesportiu municipal.

 

Aquest projecte de millora de l’accessibilitat i de la pista multiesportiva ha sigut subvencionat per la Diputació, que ha invertit un total de 94.321,27 €. Durant l’acte, els acompanyaren la corporació municipal, els diputats de la Diputació de València, els alcaldes de l’Horta Nord, els tècnics de l’Ajuntament i els veïns i les veïnes del poble.

 

A més, el president va visitar el frontó municipal, el qual també va ser restaurat amb una subvenció de 54.543,21 €, de la Diputació de València, dos anys abans. Hi va saludar els jugadors professionals de l’equip de pilota valenciana, que entrenaven en aquell moment.

 

Tots dos projectes, suposen millores i innovacions tècniques. A la pista multiesportiva, es va construir una nova plataforma de joc amb un nou revestiment, un nou enllumenat i noves cistelles, entre altres millores. A més, l’entrada al poliesportiu s’ha condicionat per fer-la transitable, segura i accessible a tot el món. També, ha modificat la tanca i les zones d’ombra a la piscina municipal. L’any 2015, al frontó, es va construir una nova plataforma de joc, amb un nou revestiment. Es van restaurar les parets de joc i es va fabricar una nova paret de rebot desplaçable, al fons de la pista, entre altres millores.

Inauguració de les obres de millora de les infraestructures del metro

17 de maig de 2017

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, inaugura les obres de millora de les infraestructures de Metrovalencia, a l'estació de metro de Museros. El passat, dimecres 17 de maig, es va dur a terme la inauguració de les obres de substitució del desviament i renovació del pas a nivell de l'estació de metro del municipi, les quals redueixen sorolls i vibracions en més d'un 50%. La conselleria ha invertit 161.127 euros, amb l'objectiu de millorar les condicions tècniques del desviament i el pas a nivell i reduir, així, les molèsties als veïns i veïnes de la zona.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera i el regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez, juntament amb la resta de la corporació municipal, alcaldes de l'Horta Nord i la consellera van visitar les instal·lacions. A més, el director gerent de la FGV, Ángel García, va presentar la nova campanya de conscienciació “Para-mira”.

 

Cristina Civera va agrair a la consellera i al director gerent de la FGV les intervencions realitzades, i va aprofitar per sol·licitar el canvi de les tanques que delimiten les vies del metro.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES