AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Obres de la nova glorieta

A finals del mes de març, i principis del mes d’abril, s’iniciaran les obres d’implantació de la nova glorieta a la intersecció entre l’avinguda de Barcelona, l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer de Francesc de Vinatea.

 

Aquesta nova glorieta, connectarà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, de manera que facilitarà i regularà l’accés a la zona de comerç. D’altra banda, descongestionarà intensament el trànsit a l’avinguda de la Creu i millorarà les condicions de seguretat de la zona, especialment al punt de la intervenció.

 

Les obres d’implantació tindran una duració aproximada de sis mesos, durant les quals l’avinguda de Barcelona experimentarà talls puntuals del trànsit rodat. Amb l’objectiu que la intervenció genere les menors molèsties possibles, l’Ajuntament de Museros comunicarà, amb suficient antelació, en els diferents canals de comunicació, les actuacions previstes, els talls del trànsit i les rutes de desviament alternatives.

 

Aquesta obra ha estat finançada per la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, i una part pels Fons de Cooperació de la Diputació de València. La glorieta forma part d’un projecte futur de ronda perimetral que envoltarà el poble, i que té com a objectiu millorar la circulació a l’entrada i a l'eixida del municipi, i també, disminuir el trànsit de vehicles dins d'aquest.

Pla general estructural de Museros, Estudi ambiental territorial i estratègic i documentació sectorial

Pla general estructural de Museros, Estudi ambiental territorial i estratègic i documentació sectorial

 

A causa del volum dels documents, la versió preliminar del Pla general estructural de Museros, i del seu Estudi ambiental territorial i estratègic, i de la resta de documents exigibles per la normativa sectorial, es podran consultar a l'Oficina Tècnica Municipal, a l'avinguda de Blasco Ibáñez, 87, de Museros, en horari d'atenció al públic de 09.00 h a 14.00 h. O en l’enllaç següent:  http://bit.ly/2IJ97Rp.

ANUNCI MUSEROS PGOU.pdf
Documento Adobe Acrobat [494.1 KB]
DOCV 28-03-2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [133.7 KB]

Projecte per al desdoblament de la carretera CV-32 de la Gombala

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació la redacció del projecte per al desdoblament de la carretera CV-32 de la Gombalda, en un tram de 2 km (del punt quilomètric 3,5 al 5,5) entre les poblacions de Museros i Massamagrell. L'anunci, publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), inclou un pressupost base de licitació de 192.390 € amb IVA inclòs. D’acord amb el document, el termini d'execució de les obres és de 18 mesos.

 

Text de la licitació
2016_10316.pdf
Documento Adobe Acrobat [193.5 KB]

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES