AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Pla general d'ordenació urbana

Durant anys, el territori municipal de Museros ha evolucionat, crescut i adaptat a les diferents circumstàncies històriques, econòmiques i humanes. Aquest desenvolupament està definit, en gran manera, pel Pla general d’ordenació urbana (PGOU).

 

Aquest és un document de caràcter normatiu que té especial importància per a qualsevol municipi,  ja que defineix el model de poble o ciutat, i marca les línies futures de desenvolupament social, econòmic, cultural i ecològic.

 

El PGOU  té la funció de regular el territori municipal amb l’objectiu de fer un ús racional i sostenible d’aquest i garantir la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Aquest determina les diferents classes de sòl existents i estableix el règim de gestió de cada una d’aquestes. A més, incorpora previsions sobre la disponibilitat dels recursos hídrics i energètics, defineix el sistema urbanístic d’habitatges dotacionals públics i planteja les accions necessàries per assolir una mobilitat urbana sostenible.

 

Durant l’any 2017, l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament va redactar la nova versió del PGOU de Museros, actualitzat i adaptat al nou context urbanístic. El passat 28 de març, es va publicar la proposta de nova versió, la qual es troba actualment en fase d’exposició pública fins al mes de juny.

 

Des de l’Ajuntament de Museros, som conscients de la importància d’aquest document per al desenvolupament del poble i per a la dinamització de la seua economia. Per aquest motiu, la Regidoria d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç convoca el veïnat a una sessió informativa per explicar-lo i resoldre dubtes. Us esperem el pròxim dimecres, 16 de maig, a les 19.00 h, a la Casa de Cultura.

 

Podeu consultar el PGOU en línia en l’enllaç següent: http://bit.ly/2IJ97Rp. Per consultar-lo de manera presencial i resoldre qüestions personals, acudiu a l’Oficina Tècnica Municipal (av. de Blasco Ibáñez, 87), dilluns i dimecres,

d’11.00 h a 13.00 h, amb cita prèvia. Podeu demanar la vostra cita en telefonar al Centre Social de Dia al 960262153.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES