AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Subvenció de l'IVACE per a la millora dels polígons industrials

30 de juliol de 2018

Mitjançant la Regidoria d'Urbanisme, Infraestructures i Comerç, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) ha concedit, a l'Ajuntament, una subvenció total de 501.086,56 €, per a invertir en la millora dels polígons industrials de Museros. El projecte suposa millores en la mobilitat, amb la creació d'una carril bici, les façanes, l'enllumenat, les zones verdes, els aparcament, les voreres, el subministrament d'aigua potable, la gestió de l'aigua bruta, la implantació d’un servei contra incendis i la creació d'una pàgina web pròpia.

Visita d'obra de l'alcaldessa i el regidor d'Urbanisme

22 de maig de 2018

L’alcaldessa, Cristina Civera, i el Regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat aquest matí les obres de construcció de la nova glorieta. Aquesta connectarà l’avinguda de Barcelona amb l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer de Francesc de Vinatea.

 

Actualment, han finalitzat els treballs de demolició del ramal que connectava la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona, i es troben en procés de reposició dels recol·lectors i d’altres serveis afectats. Tota la informació sobre el projecte, l’última hora de les obres i els itineraris de pas alternatius per a vehicles i vianants, en fer clic ací.

Visita de la vicepresidenta de la Diputació de València a Museros

18 de maig de 2018

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visitat aquest matí el nostre poble per a conéixer de primera mà les obres finançades amb fons de la Diputació. Aquesta ha estat acompanyada per l’alcaldessa, Cristina Civera Balaguer, regidors de l’equip de govern i membres de la corporació municipal.

 

La vicepresidenta ha visitat les noves instal·lacions del poliesportiu municipal on es va millorar l’accessibilitat de l’entrada i les zones d’ombra de la piscina. En primer lloc, ha assistit a la pista de frontó que va ser restaurada el 2015, i on posteriorment s’incorporaren millores com un nou revestiment o la paret de rebot mòbil. Després, s’ha dirigit a la pista multiesportiva, on es va construir una nova plataforma de joc i s’instal·là nou enllumenat i noves cistelles.

 

Finalment, ha visitat el centre d'Infantil del CEIP Blasco Ibáñez, per a conéixer quines són les necessitats de millora del centre, ja que l’Ajuntament rebrà 190.000 € per modernitzar-ne les instal·lacions.

 

En l’entrevista amb els mitjans de comunicació, Maria Josep Amigó ha declarat: “l’equip de govern no ha reparat en la millora de aquest espai (poliesportiu municipal), per potenciar les seues instal·lacions i també per potenciar un esport tan valencià com és la pilota valenciana”, i ha afegit: “estic contenta de veure com des de les institucions milloren la qualitat de vida de les nostres veïnes i dels nostres veïns”.

VI Fira del Comerç 2018

7 de maig de 2018

Cap de setmana dedicat al comerç local amb VI Fira del Comerç a Museros. Durant el dies 5 i 6 de maig, els comerços del poble acostaren els seues productes als veïns i a les veïnes, que pogueren conéixer les millors ofertes. Passejos amunt i avall, xarrades entre comerciants i veïnat, compres, menjar i jocs infantils, ompliren de vida l’avinguda de la Creu. Al final de la fira, va tindre lloc la rifa organitzada per l’Associació de Comerços Associats de Museros (CAMU), enhorabona als guanyadors i a les guanyadores!

L'alcaldessa visita les obres de la nova glorieta de l'av. de Barcelona

24 d'abril de 2018

L’alcaldessa, Cristina Civera, i el regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat aquest matí les obres de la nova glorietaa la intersecció de l’avinguda de Barcelona, l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer Francesc Vinatea.

 

En aquest moment es realitzen els treballs de demolició del ramal que connectava la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona, es retiren els elements existents al final de l’avinguda de les Corts Valencianes i s'enderroquen les voreres afectades per la implantació de la glorieta.

 

Tota la informació sobre el projecte, l’última hora de les obres i els itineraris de pas alternatius per a vehicles i vianants, en fer clic ací.

El president de la Diputació de València visita les noves infraestructures del poliesportiu municipal

18 de setembre de 2017

L’alcaldessa, Cristina Civera Balaguer, i el regidor d’Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez Costa, van rebre, el passat dilluns, 18 de setembre, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez Gramage, per tal de visitar les noves infraestructures del poliesportiu municipal.

 

Aquest projecte de millora de l’accessibilitat i de la pista multiesportiva ha sigut subvencionat per la Diputació, que ha invertit un total de 94.321,27 €. Durant l’acte, els acompanyaren la corporació municipal, els diputats de la Diputació de València, els alcaldes de l’Horta Nord, els tècnics de l’Ajuntament i els veïns i les veïnes del poble.

 

A més, el president va visitar el frontó municipal, el qual també va ser restaurat amb una subvenció de 54.543,21 €, de la Diputació de València, dos anys abans. Hi va saludar els jugadors professionals de l’equip de pilota valenciana, que entrenaven en aquell moment.

 

Tots dos projectes, suposen millores i innovacions tècniques. A la pista multiesportiva, es va construir una nova plataforma de joc amb un nou revestiment, un nou enllumenat i noves cistelles, entre altres millores. A més, l’entrada al poliesportiu s’ha condicionat per fer-la transitable, segura i accessible a tot el món. També, ha modificat la tanca i les zones d’ombra a la piscina municipal. L’any 2015, al frontó, es va construir una nova plataforma de joc, amb un nou revestiment. Es van restaurar les parets de joc i es va fabricar una nova paret de rebot desplaçable, al fons de la pista, entre altres millores.

Inauguració de les obres de millora de les infraestructures del metro

17 de maig de 2017

La consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, inaugura les obres de millora de les infraestructures de Metrovalencia, a l'estació de metro de Museros. El passat, dimecres 17 de maig, es va dur a terme la inauguració de les obres de substitució del desviament i renovació del pas a nivell de l'estació de metro del municipi, les quals redueixen sorolls i vibracions en més d'un 50%. La conselleria ha invertit 161.127 euros, amb l'objectiu de millorar les condicions tècniques del desviament i el pas a nivell i reduir, així, les molèsties als veïns i veïnes de la zona.

 

L'alcaldessa de Museros, Cristina Civera i el regidor d'Urbanisme i Infraestructures, Vicente Pérez, juntament amb la resta de la corporació municipal, alcaldes de l'Horta Nord i la consellera van visitar les instal·lacions. A més, el director gerent de la FGV, Ángel García, va presentar la nova campanya de conscienciació “Para-mira”.

 

Cristina Civera va agrair a la consellera i al director gerent de la FGV les intervencions realitzades, i va aprofitar per sol·licitar el canvi de les tanques que delimiten les vies del metro.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES