AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Anuncis

Projecte per al desdoblament de la carretera CV-32 de la Gombala

La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha tret a licitació la redacció del projecte per al desdoblament de la carretera CV-32 de la Gombalda, en un tram de 2 km (del punt quilomètric 3,5 al 5,5) entre les poblacions de Museros i Massamagrell. L'anunci, publicat avui al Diari Oficial de la Generalitat (DOGV), inclou un pressupost base de licitació de 192.390 € amb IVA inclòs. D’acord amb el document, el termini d'execució de les obres és de 18 mesos.

 

Text de la licitació
2016_10316.pdf
Documento Adobe Acrobat [193.5 KB]

Tancat l'accés per obres al parc de la Música pel carrer Nou

La Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures informa que a partir del divendres, 3 de febrer, i al llarg de tot el mes, l’accés al parc de la Música del carrer Nou, quedarà tancat a causa de les obres d’adequació de l’entrada. Es por accedir al parc per l’avinguda del País Valencià.

 

Gràcies i disculpeu les molèsties. 

Obres de millora de les infraestructures del metro

La Regidoria d'Urbanisme i Infraestructures informa que a partir de dilluns, 6 de febrer, fins al dijous, 23 de febrer, i a causa de les obres de millora de les infraestructures del metro, es produiran talls del trànsit al carrer Sagunt, al carrer d'Alexandre VI i al pas a nivell. 

 

A continuació, teniu el comunicat oficial amb les dates exactes, un calendari orientatiu i un mapa de la zona afectada per les obres.

Comunicat obres millora infraestructures FGV
Comunicat obres FGV.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.0 MB]
Calendari obres millora infraestructures FGV
Calendari obres FGV.jpg
Imagen JPG [1.0 MB]
Plànol obres millora infraestructures FGV
Plànol obres FGV.jpg
Imagen JPG [156.2 KB]

Gràcies i disculpeu les molèsties.

Constitució de l'Entitat Metropolitana de Tractaments de Residus

L'Ajuntament de Museros informa que ahir, dimecres, 25 de gener, es va constituir, a l'Entitat Metropolitana de Tractaments de Residus (EMTRE), la comissió especial per a l'estudi i la reducció de la taxa TAMER, el representant de Museros, Vicente Pérez Costa, regidor d'Urbanisme i Infraestructures, forma part de la comissió.

 

La comissió ha planificat reunions de treball per tal que abans de l'estiu de 2017, es tinguen conclusions definitives per reduir la taxa que s'aplica al rebut de l'aigua i aplicar la reducció corresponent amb totes les garanties legals.

 

Continuarem informant.

Pla General d'Ordenació Urbana

Des de la Regidoria d'Urbanisme i Infraestructures, s’informa que la Diputació de València ha assignat una oficina tècnica a l'Ajuntament de Museros per a la redacció del Pla general d'ordenació urbana (PGOU), i que s’ha constituït un equip de treball format per:

  • Equip redactor: EA Estudi d'Arquitectura.
  • Equip municipal: arquitecte, aparellador i tècnic jurídic.
  • Tècnics supervisors de la Diputació.

Implantació glorieta en l'avinguda de Barcelona

L'Ajuntament de Museros, en el ple ordinari del passat 24 de novembre, va aprovar el projecte final per a la implantació d'una glorieta en la intersecció de l’avinguda de Barcelona amb l’avinguda de les Corts Valencianes i carrer de Francesc de Vinatea.

 

La glorieta unirà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, i donarà eixida des del pas subterrani de l’avinguda de les Corts Valencianes a l’avinguda de Barcelona, on regularà tant la permeabilitat del trànsit cap a la zona comercial com els accessos d'eixida cap a la rotonda en la CV-32 amb la CV-300.


En ser aprovat el projecte pel Ple, s'inicia la tramitació per a la signatura d'un conveni singular amb la Diputació de València per un import de 250.000 €, que pagarà més d'un 85% del cost de l'execució del projecte.

Treballs d'adequació de la parcel·la adjacent al CEIP Blasco Ibáñez

S'informa que s'han iniciat els treballs d'adequació de la parcel·la adjacent al CEIP Blasco Ibáñez per a ús com a aparcament dissuasori amb un total de 74 places d'aparcament; també s'ha reiniciat la finalització de l'obra de millora de l’avinguda de Blasco Ibáñez, mitjançant la construcció de reductors de velocitat. Preguem que disculpen les molèsties.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES