AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Pressupostos participatius 2019

Encetem el procés de Pressupostos participatius 2019!

Una vegada més, com cada any des de 2017, el veïnat muserenc té la possibilitat de proposar a quina intervenció destinar una part dels diners públics per millorar la vida quotidiana de la població.

Fins a la data, ja s'han executat amb èxit les següents aportacions ciutadanes: fer uns paellers en el nucli urbà, reparar l'enllumenat del passeig al cementiri, fer un camí transitable per als vianants del barri de la Venta fins a l'estació del metro (fase 1), posar bancs i taules en una zona verda i adequar el sòl de la sala de pilates de la Casa de Cultura; en procés, es troben la construcció d'una zona esportiva a l'aire lliure amb instal·lacions homologades de parkour i street work out i el condicionament de la zona degradada del parc de Tierno Galván (aquesta última, va ser una demanda directa del Fòrum d'Infància). 
Enguany, per proposar les vostres idees, de l'1 al 28 de febrer, podeu ompliu la papereta que trobareu al costat de les urnes de l'Ajuntament, del Centre de Dia i de la Casa de Cultura, o fer-ho en línia en fer clic en aquest enllaç: http://bit.ly/2HKccnQ. 

A més a més, com a novetat, hem preparat uns tallers per analitzar amb més deteniment les necessitats particulars de les diferents zones del poble i, així, fer propostes financerament sostenibles, que puguen passar a la fase de votació popular. Aquestes sessions seran del 18 al 21 de febrer, de 19.30 h a 20.30 h a la biblioteca, al centre cultural d'Emperador, al Centre de Dia i al local SOM de la SUMM; us ho recordarem a mesura que s'aproxime la data pels canals de comunicació habituals de l'Ajuntament.

 

Mamprenem!

Reglament dels Pressupostos participatius 2019
REGLAMENT PPPP19 ACTUALITZAT.pdf
Documento Adobe Acrobat [344.2 KB]

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES