AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Resultats dels pressupostos participatius 2018

Amb el recompte de les votacions emeses pels veïns i per les veïnes, es tanca el procés de consulta sobre els pressupostos participatius de 2018. Cada persona podia votar fins a un total de tres propostes entre les 5 que finalment van ser validades per a la votació, de les 96 que es van presentar.

 

De les 236 aportacions, 12 són nul·les per tractar-se de duplicitats d’una mateixa persona o persones. De les 224 aportacions vàlides, s’han recollit els vots següents:

Com ja s’ha comunicat, les propostes que finalment no s'han pogut seleccionar per falta de pressupost en aquesta partida seran recollides per la Regidoria d'Infraestructures i Urbanisme per estudiar la possibilitat de finançar-les per altres vies. Les propostes descartades en la primera fase, per no referir-se a inversions sinó a manteniment, reparacions, activitats o serveis, han sigut traslladades a les regidories corresponents perquè les tinguen en compte com a idees interessants a desenvolupar.

 

La Regidoria de Participació Ciutadana celebra l’increment significatiu d’aportacions pel que fa a l’any passat, fet que demostra l’arrelament i el compromís dels muserencs i de les muserenques per millorar el poble i la qualitat de vida del veïnat. No obstant això, analitzem amb deteniment el procés d’enguany per facilitar, en la pròxima edició, que totes les propostes expressades puguen plantejar-se com a inversions financerament sostenibles, i per tant, passar a la fase de votació popular, i així, establir més canals i espais per votar amb comoditat i senzillesa.


L'Ajuntament de Museros vol agrair a tots els veïns i les veïnes l'interés i la seua participació i, molt especialment, a Xelo, Vicen, Sílvia, Antonia, Amparo, Pepa, Josefa, Anto, Cecília, José M., Amparo, Sílvia, Ester, Eva, Rosa, Conchín, José M., Ester, Eva, Rosa, Magdalena, M. Carmen, Yolanda, Delia, Ana, Alicía, Júlia, Vicenta, P. K. Mus Crew i altres persones anònimes per haver formulat les tres propostes més votades. Durant els mesos vinents, continuarem informant amb precisió de l’execució i la disponibilitat d’aquestes.

Acta del recompte de vots per als pressupostos participatius 2018
Acta final PPPP18.pdf
Documento Adobe Acrobat [63.3 KB]
Informe inici votacions pressupostos participatius 2018
Informe inici votacions_pp18.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.6 MB]
Reglament dels pressupostos participatius 2018
Reglament pressupostos participatius 201[...]
Documento Adobe Acrobat [61.0 KB]

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES