AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Consulta participativa amb les associacions de Museros

El passat 29 de maig, va tindre lloc la consulta participativa amb les diferents associacions de Museros per diagnosticar quins són els problemes comuns que pateixen els veïns i les veïnes del poble. Aquesta consulta, juntament amb el qüestionari que es va fer durant el mes d’abril, formen part del projecte de desenvolupament urbà sostenible portat a terme pels ajuntaments de Museros, Massamagrell i Rafelbunyol.

 

L’objectiu es obtenir finançament europeu, mitjançant el Fons Europeu de Desenvolupament Regional, per millorar els municipis a favor d’una major eficiència dels recursos i una modernització dels serveis públics.

 

La consulta va versar al voltant a quatre àrees: medi ambient i energia, economia i treball, societat i governança, i mobilitat i urbanisme. Les aportacions dels veïns i de les veïnes de Museros són fonamentals per conéixer els problemes reals i donar solucions eficients als diferents reptes. Una volta aquests són identificats, seran traslladats a l’equip tècnic perquè propose les solucions adients.

 

Durant la consulta, van sorgir qüestions d’àmbit local, que quedaven fora del projecte europeu, però que l’Ajuntament valora i té en compte. Pròximament es publicaran els resultats d’aquesta consulta perquè tot el món puga accedir. Gràcies a tots els assistents per la vostra participació i contribució a millorar el poble!

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

Calendari fiscal 2017
CALENDARIO FISCAL 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [318.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES