AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

La classe de 6é C presenta a l'Ajuntament la campanya Muserrros

18 d'abril de 2018

El dimecres, 18 d’abril, els alumnes i les alumnes de 6é C del CEIP Blasco Ibáñez i el seu mestre, Pablo Montaner Brotons, han visitat l’Ajuntament per a exposar, a la sala de sessions plenàries, el seu projecte per a fer, del nostre poble, un municipi més conscienciat i sostenible, “MUSERRROS”, un poble que redueix, recicla i reutilitza.

 

Allí s’han reunit amb l’alcaldessa, el regidors de Participació, Medi Ambient i Joventut, el representant de l’Ajuntament a l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus i el gerent d’aquesta. Els membres de la corporació i l’EMTRE han felicitat el disseny del treball, que consta d’un diagnòstic sobre el poble, explica la necessitat de cuidar l’entorn i com fer-ho, i interpel·la la bona voluntat del govern i del veïnat per col·laborar. Així mateix, se’ls ha entregat un diploma per ser exemple de ciutadania compromesa i participativa. A més, la Regidoria de Medi Ambient es compromet a estudiar totes les propostes presentades per l’alumnat, i donar-los personalment respostes referents a les mesures que ja s’han implementat al poble i les que es podrien impulsar.

 

Aquest encontre encapçala l’inici de la campanya cívica prevista pel consistori que, en coordinació amb diverses àrees, programarà al llarg dels pròxims mesos diverses accions i promocions. D’entrada, els dies 23, 24 i 25 d’abril, rebrem l’Ecoparc mòbil a la plaça del Poeta Llorente, i l’alumnat de 6é C, com a bons ambaixadors i bones ambaixadores de la causa, ajudaran els visitants a reciclar degudament i els felicitaran per participar; també, pròximament, faran una xarrada a la Casa de Cultura dirigida a tots els públics, per continuar aprofundint en la matèria des d’una perspectiva molt didàctica i propositiva.

 

L’Ajuntament de Museros celebra la iniciativa i la generositat d’aquest grup, i convida el conjunt de la població a sumar-se a aquest propòsit per fer del món un lloc millor, la casa de totes i de tots.

Consulta participativa amb les associacions de Museros

29 de maig de 2017

El passat 29 de maig, va tindre lloc la consulta participativa amb les diferents associacions de Museros per diagnosticar quins són els problemes comuns que pateixen els veïns i les veïnes del poble. Aquesta consulta, juntament amb el qüestionari que es va fer durant el mes d’abril, formen part del projecte de desenvolupament urbà sostenible portat a terme pels ajuntaments de Museros, Massamagrell i Rafelbunyol.

 

L’objectiu es obtenir finançament europeu, mitjançant el Fons Europeu de Desenvolupament Regional, per millorar els municipis a favor d’una major eficiència dels recursos i una modernització dels serveis públics.

 

La consulta va versar al voltant a quatre àrees: medi ambient i energia, economia i treball, societat i governança, i mobilitat i urbanisme. Les aportacions dels veïns i de les veïnes de Museros són fonamentals per conéixer els problemes reals i donar solucions eficients als diferents reptes. Una volta aquests són identificats, seran traslladats a l’equip tècnic perquè propose les solucions adients.

 

Durant la consulta, van sorgir qüestions d’àmbit local, que quedaven fora del projecte europeu, però que l’Ajuntament valora i té en compte. Pròximament es publicaran els resultats d’aquesta consulta perquè tot el món puga accedir. Gràcies a tots els assistents per la vostra participació i contribució a millorar el poble!

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES