AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Fòrum d'Infància

Naix el Fòrum d'Infància de Museros!

 

Què?

És un projecte transversal que procura, a les xiquetes i als xiquets muserencs, espais i moment per a explorar i expressar les seues necessitats i desitjos, d'una manera divertida, cooperativa i propositiva.

 

Per què i per a què?

Perquè ells i elles són i fan veïnat, i cal que les polítiques locals consideren les seues vivències i percepcions per fer de Museros un poble més segur, saludable i inclusiu.

 

Com, quan i on?

Periòdicament es faran tallers als centres escolars, a les dotacions municipals, a les places i als carrers del poble, dinamitzades per un equip expert.

 

Trobades al carrer

Gimcana al parc de Tierno Galván

 

  • 22 de setembre, a les 17.00 h, al parc Tierno Galván (en cas de pluja a la Casa de Cultura).​

Divendres , 21 de setembre, els xiquets i les xiquetes de cinqué i de sisé festejaren la primera trobada al carrer del Fòrum d'Infància muserenc. En aquesta ocasió, amb l'acompanyament de les tècniques d'Urbanisme i de Participació juntament amb el col·lectiu d'arquitectes aQuatre, recrearen la rehabilitació d'una zona del parc de Tierno Galván que responguera a les seues necessitats, com van demanar en les sessions participatives desenvolupades en l'escola prèviament, i que s'executarà en els mesos vinents.

 

70 xiquets i xiquetes del poble, aproximadament, gaudiren amb una gran implicació personal d'una vesprada de jocs, de creativitat, d’aprenentatge, de conscienciació i de treball en equip. Així doncs, els xiquets i les xiquetes van recrear les tasques de condicionament del terreny com fa la brigada municipal, les de subministrament de recursos com fan els promotors, les de disseny de l'espai com fan els arquitectes i les de construcció en maquetes de l'àrea a intervenir com fan els enginyers. Finalment, van presentar quatre propostes tan creatives com assenyades que de ben segur es tindran en compte en la planificació definitiva d'aquesta nova zona de lleure.

 

Moltes gràcies a totes i a tots per l'entusiasme i per moltes trobades més!

 

Per veure les fotografies feu clic ací.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES