AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Anuncis

Cost de la recollida de residus

L’Ajuntament de Museros informa que com a conseqüència d’algunes informacions aparegudes en els mitjans i les xarxes socials sobre el cost de la recollida de residus i el desconeixement dels usuaris de la manera en què repercutirà en el cas de Museros, volem puntualitzar el següent:

  1. La Mancomunitat de l'Horta Nord té previst reajustar el cost de la recollida de residus que assumirà cada municipi de l'ens comarcal després que s'haja detectat que diverses localitats pagaven més diners dels que els correspondria per quantitat de fem generat.
  2. La Mancomunitat va encarregar, fa mesos, un estudi sobre la recollida dels residus sòlids urbans (RSU) ja que les càrregues i els percentatges que s’aplicaven no s'adequaven a la realitat i no s’actualitzaven des de 1999.
  3. L’augment en la quota que correspondrà a Museros ja està previst en els pressupostos de 2017 i no repercutirà directament en cap cas en els impostos o taxes que paguen els veïns i les veïnes.
  4. Ara, amb l'actualització, hi haurà municipis que pagaran més i uns altres que pagaran menys. Simplement es tracta d'aplicar criteris justos i actualitzats després de quasi vint anys.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

calendari_fiscal_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [254.8 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES