AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Reciclar, jugar i aprendre a l’ecoparc mòbil

Dimecres, 5 de desembre

 

Aquest matí l’alcaldessa, Cristina Civera, i el representant municipal de l’Entitat Metropolitana de Tractament de Residus, Vicente Pérez, han visitat l’ecoparc mentre l’alumnat de 3r i 4t, de l’Escola La Masia, assitia a una activitat sobre reciclatge. Els xiquets i les xiquetes han pogut gaudir de diversos tallers impartits pels membres del projecte Recicla con los Cinco Sentidos, una iniciativa que promou la conscienciació ambiental, a través de la diversió i l’educació.

Entrega de les parcel·les dels horts socials ecològics al veïnat

18 de juny de 2018

Després d’un llarg procés que comprén la captació de fons, l’adquisició del sòl i la construcció de les instal·lacions, es va fer entrega de les parcel·les dels horts socials ecològics de Museros als veïns i a les veïnes que els cultivaran a partir de hui. En un acte informal en el qual es lliurà documentació, claus i normes d’ús, i en presència de l’alcaldessa, Cristina Civera, va parlar el regidor d’Agricultura i Medi Ambient, Francesc Alcaina, i també, Vicent Rodrigo Martín, enginyer agrònom de l’empresa muserenca Brimel, qui va fer algunes consideracions sobre agricultura ecològica.

Anunci de la Regidoria de Medi Ambient

Tal com es féu l'any passat, s'ha dut a terme la poda dels arbres urbans seguint criteris tècnics adaptats a cada espècie. En el cas de les xicrandes (Jacaranda semiserrata), que en certs punts de la localitat causen problemes pel seu creixement accelerat i perquè solten fulla, el criteri tècnic utilitzat és esperar a podar fins ben entrada la primavera per tal de gaudir primer de la floració tan espectacular que tenen. Com que la floració de la xicranda es produeix en branques de l'any anterior, la poda és dràstica a fi que l'arbre cree branca nova per al següent. El seu creixement ràpid farà que en poques setmanes ens oferisquen la seua ombra de nou.

Dia de l’Arbre al col·legi públic Blasco Ibáñez de Museros

Ahir, dilluns 30 de gener, el col·legi públic Blasco Ibáñez va celebrar el Dia de l’Arbre. El regidor de Mobilitat, Medi Ambient i Agricultura, Francesc Alcaina, juntament amb alumnes de primària i treballadors de l’Ajuntament, van plantar quatre casuarines al pati de l’escola. En l’acte, al qual van acudir també l’alcaldessa, Cristina Civera, i el regidor d’Educació, Víctor Xercavins, l’Ajuntament va repartir plantons de roure, pi, carrasca i ginjoler a tots els estudiants i un full amb indicacions per cuidar-los adequadament.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2019
Calendari fiscal 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [329.9 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2019

Calendari festes locals 2019.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.1 MB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES