AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Noticies de la X Setmana de la Joventut: el Mes de la Joventut

La coordinadora del Museros Holi Festival 2018 es reuneix amb les autoritats

18 d'abril de 2018

Un any més, una colla d’adolescents del poble ha organitzat el Museros Holi Festival, que dóna el tret d’eixida a la Setmana de la Joventut; enguany, en tractar-se de la desena edició i donat l’èxit de l’any passat, se n’homenatjarà la trajectòria amb la celebració, durant tot maig, com a «el Mes de la Joventut».

 

La nova generació que coordina la festa Holi del pròxim dissabte, 5 de maig, es va reunir divendres passat amb l’alcaldessa, el cap de policia, la coordinadora de la neteja i els regidors de Joventut i de Participació a l’Espai Jove del poble, el centre on es troben cada setmana des de fa mesos per preparar l’acte.

 

En aquest encontre, la joventut va exposar la programació de la jornada i les necessitats tècniques i logístiques per tal que la vesprada fóra divertida i segura. Les autoritats els van escoltar amb molta atenció, i els explicaren com es gestionen els recursos municipals i de quina manera calia formalitzar la petició. També els felicitaren per la proposta, la feina feta i l’entusiasme, i els aconsellaren tindre tots els preparatius ben lligats per poder gaudir del dia assenyalat tant com mereixen, i així, també, encomanar la il·lusió i corresponsabilitat de crear un bon ambient a la resta d’assistents.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES