AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Inauguració del nou Espai Jove

El passat divendres, 20 d’octubre, a les 18.00 h, es va inaugurar el nou Espai Jove del carrer Major de Museros. Al llarg de la vesprada, hi assistiren, aproximadament, 35 persones. La Regidoria de Joventut tingué l’honor de convidar a una picadeta i la nova treballadora de l’Espai Jove, Lucía Gradolí, animadora juvenil i educadora social, va dinamitzar l’encontre.

 

Després de les presentacions, Lucía explicà que l’Espai naixia amb la voluntat d’esdevenir una llar de benestar, on relacionar-se entre iguals i gestar els projectes que els interesse amb l’acompanyament professional. En definitiva, una casa per al jovent on aprendre i gaudir les fites i els valors de la convivència i la cooperació.

 

Tot seguit, els joves i les joves que havien acudit a la convocatòria van tindre l’oportunitat d’expressar, en diversos panells repartits per les diferents estances de l’Espai, quins són els seus gustos, preocupacions, preferències i expectatives. Amb aquest comboi, els participants i les participants van poder explorar totes les instal·lacions ja que hi havia qui encara no coneixia el lloc, i també intercanviar opinions. Després d’uns minuts en els quals es respirava il·lusió i vitalitat, es posà en comú la pluja d’idees que farcia cada cartolina: quines activitats voldrien fer, com els agradaria decorar l’Espai, a qui segueixen en Internet, etc. Si bé trobaren molts punts en comú, també es va apreciar la diversitat, considerant-la com una riquesa personal i col·lectiva, i s’assumí el repte estimulant de donar cabuda a totes les aportacions.

 

Finalment, la major part dels joves i de les joves van decidir quedar-s’hi tota la vetlada fins al tancament, a les 20.30 h. D’aquesta manera, durant una hora i mitja més, un nombrós grup d’adolescents jugà, conversà i va riure respectuosament per tot arreu i cada raconet; al capdavall, reviscolaren l’Espai de la millor manera, confraternitzant.

 

I amb aquest bon regust encetem la nova etapa, confiem que tothom l’assaborisca alegrement!

Curs de formació permanent Educador de col·lectius amb necessitats educatives especials

Us recordem que encara queden places per al curs de formació permanent Educador de col·lectius amb necessitats educatives especials, corresponent al Programa intermunicipal de formació i temps lliure. Per fer la matrícula o demanar més informació, consulteu al PIJ de Museros (carrer Major, 17, 1) o envieu un correu electrònic a joventutmuseros@gmail.com

 

Aquest és un projecte gestionat conjuntament per les regidories de joventut dels ajuntaments de Massamagrell, de Museros, de la Pobla de Farnals, de Tavernes Blanques i de l’Institut Municipal de Cultura de l’Ajuntament de Meliana.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

Calendari fiscal 2017
CALENDARIO FISCAL 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [318.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES