AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Notícies

La Regidoria de Majors reparteix un quadern cognitiu d'estiu

Museros, 7 d'agost de 2020
 
Aquest matí, l’Alcaldessa i el Regidor de Majors, Indústria i Comerç junt amb Carmen Carrilero, coordinadora del taller d’estimulació cognitiva han fet entrega a un grup de majors d’un quadern amb exercicis per mantindre l’activitat mental durant el mes d’agost i fins que es puguen reprendre les classes.
 
Dins del compromís que té la Regidoria en portar a terme activitats per als nostres majors, volem agrair a Caixa Popular, Balaguer Assessors, CAMU i Sergevama la seua col·laboració en la impressió d’este quadern.
 
Està disponible per a recollir, a l’Ajuntament, de 9.00 h a 14.00 h, a la Farmàcia Museros, a la Farmàcia Isabel Soler i a Caixa Popular, fins a esgotar les unitats.

Nits d'estiu a la fresca per a jubilats i pensionistes

Museros, 3 d'agost de 2020
 
La setmana passada vam gaudir de diferents espectacles de cine, teatre i música, dins de les Nits d’Estiu a la Fresca, organitzat per la Regidoria d’Industria, Comerç i Majors per a jubilats i pensionistes. Unes grans nits amb cultura, diversió, ritme i un festival de música que va deixar a totes les persones assistents amb un bon sabor de boca.

Aquests espectacles s’han realitzat en la nova normalitat i amb totes les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries.

Des de l’Ajuntament, volem donar les gràcies a totes les persones assistents perquè van respectar totes les normes i van tindre un comportament exemplar.

Ací us deixem algunes fotos de les magnífiques velades.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2020
CALENDARIO FISCAL 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [141.6 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2020

DOGV. festiv. locales 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.7 MB]
Certif. acuerdo Pleno 22_10_19 festivida[...]
Documento Adobe Acrobat [317.0 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

VISITES REBUDES