AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

NOTÍCIES

L’Ajuntament informa de les noves mesures de seguretat per a les festes patronals

20 de juny de 2019

L’Ajuntament de Museros ha explicat, al veïnat, les mesures de seguretat que s’aplicaran enguany al llarg de les festes patronals. En una reunió, portada a terme el dimarts 18 de juny al saló de plens, la Regidoria de Festes i Seguretat Ciutadana va donar a conéixer les normes que hauran de complir-se en la nit de les disfresses i de les orquestres del 12 i 13 d’agost.
 

A l’acte, obert a tota persona que hi volguera assistir, van assistir 40 veïns i veïnes, aproximadament, que van donar la seua opinió i col·laborar en l’organització de les festes.

 

A continuació, us deixem algunes de les conclusions de la reunió:
 

  • El xupinazo tindrà lloc el 28 de juliol, a les 12.00 h, a la porta de l’Ajuntament. A continuació, es farà un correbars i, a les 14 h, un dinar popular. Tot seguit, actuarà una orquestra a la plaça del Poeta Llorente.
     
  • Els tiquets per a la paella monumental seran numerats i de diferent color. El número per a recollir la paella serà el que indique el tiquet, no caldrà agafar torn abans del repartiment.
     
  • No es podrà accedir amb botelles de vidre ni al recinte de la nit de les disfresses, ni al ball del dia 13 d’agost al parc de la Música.
     
  • Les polseres de la nit de les disfresses caldrà conservar-les per a accedir al ball del 13 d’agost al parc de la Música. No es repartiran polseres a persones majors de 50 anys.

Sant Antoni 2019

L'Ajuntament de Museros vol agrair un any més als Festers de Sant Antoni l'esforç, el treball i la dedicació per a portar a terme aquesta festa de la qual cada any gaudim de les activitats programades per al cap de setmana.

 

Agrair, també, a totes les associacions que van participar i a les voluntàries de l'Espai Jove per col·laborar i dinamitzar el taller de porquets.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2020
CALENDARIO FISCAL 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [141.6 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2020

DOGV. festiv. locales 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.7 MB]
Certif. acuerdo Pleno 22_10_19 festivida[...]
Documento Adobe Acrobat [317.0 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES