AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Notícies

Matí d'inclusió. Tos i totes juguem!

18 de febrer de 2017

El Club de Básket Estudiantes de Museros i Esports Adaptats Meliana, organitzen un matí dedicat a fomentar la inclusió de persones amb diversitat funcional. El passat dissabte, 18 de febrer, xiquets i adults de totes les edats participaren conjuntament en diverses activitats de caràcter lúdic i esportiu. L'objectiu de l'activitat era posar en pràctica un exercici d'inclusió de persones adultes amb diversitat funcional, mitjançant el joc i l'activitat física. Els participants desenvoluparen valors com la igualtat i la tolerància, mitjançant l'empatia i el respecte mutu, treballant alhora aspectes con la psicomotricitat i la coordinació, al mateix temps que es divertien. Després de les activitats, els organitzadors convidaren els participants a esmorzar, i els oferiren una xarrada per donar-los a conèixer l'acció d'Esports Adaptats Meliana amb aquest col·lectiu. El coordinador de l'àrea social del Club de Básket Estudiantes de Museros, Lucas Serrano, va agrair a tots els assistents la seua participació i va incidir en la necessitat de conscienciar i sensibilitzar sobre l'existència d'aquests col·lectius, en destacar l'esport com una eina per fomentar valors prosocials a favor de la igualtat. 

Partida de frontó a Museros

4 de febrer de 2017

El passat dissabte, 4 de febrer, es van disputar dues partides de frontó amb jugadors de les categories juvenil i professional. En primer lloc, jugaren Dani de Museros y Pedo de l'Escola de Pilota Llíria contra Jony de Massamagrell i Obi de l’Escola de Pilota de Llíria, dins la categoria juvenil, amb victòria dels pilotaris muserencs. Després, els jugadors de categoria professional, Adrián i Enrique de Museros jugaren contra Adrián de Quart i Pablo Salvador. Els assistents pogueren gaudir d’una partida molt renyida i que finalment guanyaren els blaus per 41 a 35. 

 

Us recordem que el pròxim dissabte, 11 de febrer, a les 11.00 h, tindran lloc dues partides de trinquet, de categoria infantil i professional, al trinquet del poliesportiu municipal. A més, l’exposició “Faixa roja, faixa blava. La pilota valenciana” continua oberta, de dilluns a divendres, de 18.00 h a 20.30.

Continua el mes de la pilota valenciana a Museros

27 i 28 de gener de 2017

Continua el mes de la pilota valenciana a Museros amb la realització d'un cap de setmana dedicat a aquest esport. Divendres, 27 de gener, l’escriptor i locutor Aureli López; el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Juan Contreras, i els pilotaris Adrián de Museros i Ismael Vidal conegut com a "Fageca", participaren en una xarrada a la Casa de Cultura. Al col·loqui, es va fer memòria de l'extraordinari passat pilotari del poble en rememorar anècdotes i partides. Així mateix, també es va parlar del present i del futur, de les dificultats actuals que travessa el món professional de la pilota i de la necessitat de reivindicar amb orgull un esport que forma part de la vida i cultura dels valencians.

 

Dissabte, 28 de gener, es va disputar una partida de raspall amb els xiquets de l'Escola de Llíria. Després, les figures Pigat II, Genovés, Cervera, Peluco, Pedro el Zurdo i Vicent Belenguer jugaren una partida d'exhibició. Els pilotaris Antoni Reig, conegut com a "Rovellet", i Vicent Ruiz, conegut com a "el Xato de Museros", juntament amb l’alcaldessa, Cristina Civera, realitzaren el saque d'honor. Els assistents pogueren gaudir del magnífic joc d’algunes de les figures més importants de la pilota valenciana.

 

Durant els següents caps de setmana, continuaran les partides de pilota. Dissabte, 4 de febrer, a les 11.00 h, es jugarà una partida de frontó amb jugadors locals de la categoria juvenil i, a continuació, Enrique i Adrián de Museros contra Adrián de Quart i Pablo Salvador. I dissabte, 11 de febrer, a les 11.00 h, tindrà lloc una partida de raspall de la categoria infantil i, a continuació, Vicent i Adrián de Museros contra la Selecció de la Junta Central Fallera. A més, l’exposició "Faixa roja, faixa blava. La pilota valenciana", continuarà oberta fins al 24 de febrer, de 18.00 h a 20.30 h, de dilluns a divendres, a la Casa de Cultura de Museros.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

Calendari fiscal 2017
CALENDARIO FISCAL 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [318.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES