AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Notícies

Reconeixements als nostres dos esportistes Adrián Celda i Jose Iborra per la seua exitosa trajectòria

25 de març de 2018

Aquests dos últims mesos han sigut especials per a dos dels nostres esportistes locals. Han guanyat diversos títols en cadascuna de les seues modalitats esportives, i han aconseguit portar amb magnificència el nom del nostre municipi en cadascun dels campionats autonòmics i nacionals, durant tota la seua trajectòria com a esportistes.

 

El primer d'ells és Adrián Celda García, més conegut com a Adrián de Museros. Va nàixer el 3 de març de 1976 i actualment és un dels màxims referents del frontó valencià. A més, també ha disputat moltes partides en la modalitat d'escala i corda, de la qual va ser professional durant un temps. El seu millor any va ser el 2010, ja que va guanyar pràcticament tots els campionats d'aquest esport. Concretament, va aconseguir l'individual i el campionat autonòmic per parelles. El seu segon campionat individual el va guanyar en l’edició següent, la de 2011. L'any següent, tot i que va repetir final, es va quedar a les portes d'aconseguir el tercer individual consecutiu.

 

Enguany, no ha començat gens malament, ja que l’11 de març es va proclamar campió de la final del 4 i mig de frontó individual del III Trofeu Diputació de València, disputat al frontó d'Almussafes. Adrián va guanyar amb gran solvència al jove Dani d'Alginet, i es va mostrar intractable des de l'inici, de manera que va trencar les expectatives a causa de la rapidesa amb la qual va solucionar l'enfrontament, ja que es va arribar a posar per davant amb un 19-0 en el marcador, per a acabar finalment guanyant per 32-3.

 

El segon esportista local és José Iborra Torres, nascut el 16 de novembre de 1981. Actualment, compleix el seu tercer any com a triatleta en l'equip Tridimonis. Els dos primers anys va competir en el grup d'edat normal, però aquest 2018 ha rebut la llicència de paratriatló en la categoria PTS5. A més, cal destacar que va ser finisher en el mig Ironman de València.

 

Aquesta temporada és la seua consagració com a paratriatleta. Amb l’ajuda del seu entrenador i amic, Martín Civera, José està aconseguint tots els objectius previstos. El febrer passat, va ser campió autonòmic en el duatló d'Onda, i aquest mes s’ha proclamat campió d'Espanya en el duatló de mitja distància a Oriola. Actualment, està inscrit en la Copa del Món d'Águilas, en el qual, si el crida e seu seleccionador, podria sumar els seus primers punts com a esportista olímpic. 

 

Des de la Regidoria d'Esports, volem felicitar i donar tots dos esportistes per la trajectòria i per tots els èxits aconseguits en aquests últims mesos. També volem agrair-los el treball realitzat mitjançant aquest escrit, ja que són un clar exemple de treball, entrega, sacrifici, lluita i un espill en el qual es poden mirar cadascun dels joves i adults del nostre municipi.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES