AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Jornada de portes obertes a l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal

5 de març de 2019

 

El dijous, 28 de març, a les 18.00 h, es convida a tots els pares i mares que vulguen conéixer l'Escola, les seues instal·lacions i els serveis i aspectes educatius més rellevants per al curs 2019-2020.

Informació: a l'Escola (carrer Enric Valor, 4) o als telèfons 960262159 i 960262160.

L'aula multisensorial d'hivern ajuda al desenvolupament de les xiquetes i els xiquets

22 de febrer de 2019

 

Un any més, a l’escola infantil de primer cicle han confeccionat aquesta aula multisensorial tan espectacular, decorada amb tots els elements de l’hivern.

 

Així, les aules d’1 a 2 anys incorporen aquestes provocacions sensorials amb les quals s’afavoreix el desenvolupament de les capacitats motrius, cognitives, afectives i perceptives de les xiquetes i els xiquets i, al mateix temps, es potencien les relacions socials i les habilitats emocionals mitjançant l’experimentació, la manipulació i el descobriment de les diferents activitats proposades.

Els pares i les mares participen en una nova activitat

11 de febrer de 2019

Pares i mares de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal participen en una iniciativa educativa en la qual ells i elles són els contacontes. La família i l’escola són fonamentals en la vida dels xiquets i de les xiquetes, una bona relació entre ells els aporta seguretat, confiança, estabilitat emocional i els ajuda en el seu desenvolupament i el seu benestar.

 

De moment, els menuts i les menudes han pogut gaudir del conte de La caputxeta roja, interpretat pels pares de Maria, els quals van teatralitzar i adaptar amb molta creativitat la història per contar un final diferent, pacífic i feliç entre el llop i la Caputxeta. D’altra banda, la mare d’Elsa va contar els conte de Els tres porquets en llengua italiana. En tots dos casos, les xiquetes i els xiquets estaven entusiasmats.

 

L’Escola convida la resta de mares i pares a sumar-se a aquesta iniciativa, i dona les gràcies a les famílies participants.

Dia de la Pau

8 de febrer de 2019

L’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal també va dir no a la violència amb la celebració del Dia de la Pau.

Remodelació del pati gran

7 de febrer de 2019

 

Aquest matí l’alcaldessa, Cristina Civera, i el regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal per tancar i supervisar els últims detalls del projecte de remodelació del pati gran, el qual serà executat pròximament. Aquest contempla la millora de la zona de joc i la dotació de nous equipaments per donar una major funcionalitat a l’espai.

 

Els actuals camins de formigó seran eliminats i s’hi instal·laran quatre jocs infantils sobre un perímetre de seguretat de cautxú, de manera que es dibuixe un circuit entre jocs i arbres. A més, es duran a terme tasques de millora del paviment actual i s’hi col·locarà un nou para-sol.  

 

Festa de Nadal de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal

27 de desembre de 2018

El passat 21 de desembre, la sala d’actes de la Casa de Cultura va acollir, un any més, la festa nadalenca. Les famílies van gaudir de l’actuació de l’alumnat del centre. I després, com ja és tradició, el Pare Noel va repartir uns regals als xiquets i a les xiquetes. Donem l’enhorabona a les docents per organitzar aquesta festa nadalenca i desitgem bon Nadal a totes les famílies. 

Finalitza el projecte dels aliments

24 d'abril de 2018

Els alumnes i les alumnes de 2 a 3 anys de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros, finalitzen el projecte dels aliments amb un mercadet al pati de l’Escola.

Jornada de portes obertes

22 de febrer de 2018

Jornada de portes obertes a l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros. El passat dijous, 22 de febrer, famílies, xiquetes i xiquets visitaren l’Escola Infantil Municipal, per conéixer el projecte educatiu i les instal·lacions.

 

Mentre els més menuts i les més menudes jugaven i investigaven l’entorn, els pares i les mares resolien els seus dubtes i coneixien els espais d’aprenentatge i esplai que formen l’Escola. La jornada va ser tot un èxit.

 

La preinscripció per al pròxim curs d’alumnat nascut el 2017 i el 2016 es podrà presentar del 10 al 27 d’abril, a l’Escola, d’11.00 h a 12.00 h.

'El monstre de colors'

A les aules de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, continuem treballant, amb els xiquets i les xiquetes, el projecte Com educar les emocions.

 

Mitjançant el conte d’El monstre de colors, es narra la història del monstre que no sap què li passa, que s’ha fet un embolic d’emocions i que ara li toca desfer-lo.

 

Una història senzilla i divertida que introduirà els xicotets i els grans en el fascinant món del llenguatge de les emocions.

 

La finalitat d’aquest projecte és entendre i identificar les sis emocions bàsiques, l’alegria, la ràbia, la tristesa, la por, la calma i l’amor; poder posar-los nom i detectar quina emoció se sent en cada instant. En definitiva, aprendre a connectar amb les emocions viscudes en cada moment.

 

Una manera per a desenvolupar la intel·ligència emocional consisteix a treballar amb programes d’educació emocional. Aquests han d’iniciar-se en les primeres etapes de la vida d’un xiquet o d’una xiqueta, ja que en aquestes edats s’adquirixen les bases de l’aprenentatge i de la relació.

 

Per tant, a l’Escola Infantil, tenim com a objectiu principal realitzar diverses activitats que farem al llarg del curs, i que les treballarem a l’aula amb l’alumnat. I també, portarem a terme una sèrie de xarrades amb els pares i les mares dels xiquets i de les xiquetes.

 

Esteu convidats a col·laborar, gaudir i viure aquest projecte amb els vostres fills i filles.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2020
CALENDARIO FISCAL 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [141.6 KB]

CALENDARI FESTES LOCALS 2020

DOGV. festiv. locales 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.7 MB]
Certif. acuerdo Pleno 22_10_19 festivida[...]
Documento Adobe Acrobat [317.0 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES