AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Setmana del Llibre

DEL 25 D’ABRIL AL 7 DE MAIG

 

“Al Tall. 35 anys de música mediterrània des del País Valencià”

 

L’exposició, elaborada per la Universitat d’Alacant, pel grup Al Tall i per Soledad Desfilis, fa un recorregut històric per l’obra del grup valencià que, a partir de la música tradicional valenciana i de les seues lletres, ha recuperat la memòria històrica de la nostra música tradicional i ens descobreix d’altres músiques de la Mediterrània, especialment del nord d’Àfrica.

 

També es presentarà el documental Sempre Al Tall, dirigit per Josep Pitarch, produït per la institució acadèmica TAU i editat per la Universitat de València.

 

En aquest documental, es visionaran els treball inicials d'investigació del grup, casa per casa, per recuperar els cants populars valencians fins convertir-se en un referent musical i cultural.

 

Horari: de 18.00 h a 20.30 h, de dilluns a divendres

 

Inauguració: dimarts, 25 d'abril, a les 19.30 h

 

Lloc: Casa de Cultura

DIMECRES, 26 D’ABRIL

 

A partir de les 09.00 h

 

Amb motiu de la Setmana del Llibre, la biblioteca municipal organitza una jornada de portes obertes per tal que els veïns i les veïnes de Museros coneguen la varietat de llibres que tenen a la seua disposició, distribució, gèneres... i com tindre accés al préstec de llibres. La visita es podrà realitzar en l’horari de la biblioteca municipal.

 

Lloc: biblioteca municipal

18.00 h

 

Benvinguts a la biblioteca!

 

Convidem les xiquetes i els xiquets nascuts en el primer semestre de 2016, perquè formen part de la biblioteca municipal, els farem el carnet de la biblioteca i alguna coseta més.

 

Lloc: biblioteca municipal

DIJOUS, 27 D'ABRIL

 

 “Vicente Blasco Ibáñez, un valencià universal”

 

Visita guiada a l’exposició de Blasco Ibáñez, que organitza i comissaria la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu, i que es troba a la Sala Capitular del Monestir de Sant Miquel dels Reis de València. També es farà una visita guiada per la resta de sales.

 

Hora i lloc d’eixida: 09.30 h, a l’estació del metro (dels bitllets del metro es farà càrrec cada visitant que haurà de validar-los o comprar-los a l’estació de Museros i a la de València).

 

Inscripcions: a l’Ajuntament, de matí

19.30 h

 

Poesies i proses valencianes, de Teodor Llorente

 

Aquest llibre s’ha considerat com un dels volums més complets que s’han publicat sobre Teodor Llorente, l’estudi introductori i edició ha estat a càrrec de Rafael Roca.

 

Aquesta obra, en la qual s’ha realitzat una acurada selecció de composicions i escrits de Teodor Llorente, consta de cent cinquanta-una composicions líriques i vint escrits en prosa. Tant Rafael Roca com Enric Estrela han realitzat una modernització lingüística per fer més accessible l’obra llorentina a tots els públics.

 

Presenta: Rafael Roca

 

Lloc: biblioteca municipal

DIVENDRES, 28 D’ABRIL

 

18.00 h

 

Contaconte a la biblioteca:

Enric Valor i les seues rondalles

 

Enric Valor va ser un dels autors valencians més importants del segle passat. Gràcies a les seues Rondalles valencianes aconseguirem endinsar-nos en el món de la lectura d'una manera diferent. Algú ha vist Joan-rator? I el dimoni fumador?

 

Lloc: biblioteca municipal

 

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES