AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Contínua el projecte Aula multisensorial amb l'aula del fons marí

15 de maig de 2017

Els alumnes i les alumnes de 2 anys, de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, viatgen als fons del mar amb el nou projecte d’aula multisensorial. El passat 15 de maig, es va inaugurar l'aula del fons marí, un nou espai de descobriment i d'estimulació dels sentits. L'aula disposava d'una gran varietat d’elements, de textures i de colors perquè els més menuts investigaren i interactuaren amb l'entorn.

 

Com a novetat, l'aula multisensorial del fons marí va incorporar l'experimentació amb els peus. La música i el soroll de les ones de la mar acompanyaren el joc dels xiquets i de les xiquetes de l'Escola. Gràcies a la col·laboració de pares, mares i mestres, els alumnes i les alumnes gaudiren d'un espai per descobrir, jugar i aprendre lliurement.

 

L'aula multisensorial del fons marí pertany al projecte Aula multisensorial, basat en la pedagogia de la investigació. Un espai viu i en constant canvi, perquè els menuts desenvolupen els seus sentits mitjançant el descobriment, la investigació i la participació amb el medi.

Excursió al Parc Adai

Els xiquets i les xiquetes de les classes de 2-3 anys de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal van passar ahir un gran dia al Parc Adai. Noves experiències, nous estímuls. Treballem per l'educació de qualitat.

Anunci de la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística

divendres, 5 de maig

 

Tots els sol·licitants de plaça a l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, ja poden passar a recollir els impressos per formalitzar la matrícula i sol·licitar les ajudes econòmiques destinades a l'escolarització, per al curs escolar 2017-2018 (Bo Infantil).

 

 

Termini: fins al 26 de maig

 

Lloc: Ajuntament de Museros, primer pis.

 

Anunci de la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística

3 de maig de 2017

 

Termini per sol·licitar ajudes per a l'Escola Infantil

de Primer Cicle Municipal de Museros, obert

 

Les famílies amb fills i filles d'1 a 3 anys que tinguen la intenció de portar-los a escoles infantils el pròxim curs han de saber que la sol·licitud d'ajudes de Conselleria d'Educació (Bo Infantil) ja s'ha publicat i enguany s'ha avançat al mes de maig (DOCV d'avui 3 maig). Les ajudes cal sol·licitar-les en l'escola infantil on vulgueu matricular els vostres fills o filles entre el 8 i 26 de maig.

 

Atenció perquè aquella família que no ho demane dins del termini marcat quedarà exclosa de l'ajuda.


Si voleu més informació, telefoneu a l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros, 960262159, i us assessoraran en els tràmits.

 

Jornada de portes obertes

6 d'abril de 2017

L'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros ha portat a terme una jornada de portes obertes. Ahir, 6 d'abril, les famílies amb xiquets i xiquetes d'1 a 3 anys visitaren les instal·lacions de l'Escola Infantil amb l'objectiu de conéixer millor el projecte del centre i les seues docents. Mentre els xiquets i les xiquetes jugaven i investigaven l'entorn, els pares i les mares resolien els seus dubtes i coneixien els espais d’aprenentatge i esplai que formen l'Escola. La jornada va ser tot un èxit.

 

Per fer la sol·licitud d'admissió dirigiu-vos al primer pis de l’Ajuntament, del 10 d’abril al 12 de maig. També us podeu descarregar el document des de el següent enllaç.

Matí faller a l'Escola Infantil

16 de març de 2017

Els alumnes i les alumnes de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal gaudeixen d'un matí faller juntament amb les seues famílies. El passat dijous, 16 de març, l'Escola Infantil de Museros va celebrar les falles amb un matí de portes obertes per a les famílies de l’alumnat. Al patí de l'Escola, es trobava la falla construïda per les docents del centre, i els alumnes i les alumnes del Servei d'Atenció Especialitzada. Música, bunyols i xocolatada acompanyaren la jornada, en la qual l'alumnat participà en una mascletà de globus i jugaren amb la falla interactiva.

L'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal estrena l'Aula Multisensorial

15 de febrer de 2017

Els alumnes d'1 i de 2 anys de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros estrenen l'aula de l'Àrtic, el pol Nord, emmarcada dins del projecte Aula multisensorial, basat en la pedagogia de la investigació.

 

El passat dimecres, 15 de febrer, els xiquets i les xiquetes de l'Escola van gaudir d'una experiència que tenia com a objectiu estimular els seus sentits mitjançant el descobriment i l'experimentació amb diferents elements, en ajudar-los a tindre una millor percepció de l'entorn que els envolta, i en proporcionar-los un desenvolupament de l'atenció, de les habilitats cognitives, de la memòria, de la comunicació i del benestar emocional. 

 

Gràcies a la implicació de pares i mares de les classes d'1 a 2 anys es va construir aquesta aula multisensorial que pretén ser un espai viu i en constant canvi, perquè els menuts desenvolupen els seus sentits mitjançant el descobriment, la investigació i la participació amb el medi. Per al pròxim trimestre, està programada l'aula del fons marí, on s’incorporarà l’estimulació del tacte amb els peus, i també, l'aula de llums.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

Calendari fiscal 2017
CALENDARIO FISCAL 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [318.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES