AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Finalitza el projecte dels aliments

24 d'abril de 2018

Els alumnes i les alumnes de 2 a 3 anys de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros, finalitzen el projecte dels aliments amb un mercadet al pati de l’Escola.

Jornada de portes obertes

22 de febrer de 2018

Jornada de portes obertes a l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros. El passat dijous, 22 de febrer, famílies, xiquetes i xiquets visitaren l’Escola Infantil Municipal, per conéixer el projecte educatiu i les instal·lacions.

 

Mentre els més menuts i les més menudes jugaven i investigaven l’entorn, els pares i les mares resolien els seus dubtes i coneixien els espais d’aprenentatge i esplai que formen l’Escola. La jornada va ser tot un èxit.

 

La preinscripció per al pròxim curs d’alumnat nascut el 2017 i el 2016 es podrà presentar del 10 al 27 d’abril, a l’Escola, d’11.00 h a 12.00 h.

'El monstre de colors'

A les aules de l’Escola Infantil de Primer Cicle Municipal, continuem treballant, amb els xiquets i les xiquetes, el projecte Com educar les emocions.

 

Mitjançant el conte d’El monstre de colors, es narra la història del monstre que no sap què li passa, que s’ha fet un embolic d’emocions i que ara li toca desfer-lo.

 

Una història senzilla i divertida que introduirà els xicotets i els grans en el fascinant món del llenguatge de les emocions.

 

La finalitat d’aquest projecte és entendre i identificar les sis emocions bàsiques, l’alegria, la ràbia, la tristesa, la por, la calma i l’amor; poder posar-los nom i detectar quina emoció se sent en cada instant. En definitiva, aprendre a connectar amb les emocions viscudes en cada moment.

 

Una manera per a desenvolupar la intel·ligència emocional consisteix a treballar amb programes d’educació emocional. Aquests han d’iniciar-se en les primeres etapes de la vida d’un xiquet o d’una xiqueta, ja que en aquestes edats s’adquirixen les bases de l’aprenentatge i de la relació.

 

Per tant, a l’Escola Infantil, tenim com a objectiu principal realitzar diverses activitats que farem al llarg del curs, i que les treballarem a l’aula amb l’alumnat. I també, portarem a terme una sèrie de xarrades amb els pares i les mares dels xiquets i de les xiquetes.

 

Esteu convidats a col·laborar, gaudir i viure aquest projecte amb els vostres fills i filles.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES