AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Matí faller a l'Escola Infantil

16 de març de 2017

Els alumnes i les alumnes de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal gaudeixen d'un matí faller juntament amb les seues famílies. El passat dijous, 16 de març, l'Escola Infantil de Museros va celebrar les falles amb un matí de portes obertes per a les famílies de l’alumnat. Al patí de l'Escola, es trobava la falla construïda per les docents del centre, i els alumnes i les alumnes del Servei d'Atenció Especialitzada. Música, bunyols i xocolatada acompanyaren la jornada, en la qual l'alumnat participà en una mascletà de globus i jugaren amb la falla interactiva.

L'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal estrena l'Aula Multisensorial

15 de febrer de 2017

Els alumnes d'1 i de 2 anys de l'Escola Infantil de Primer Cicle Municipal de Museros estrenen l'aula de l'Àrtic, el pol Nord, emmarcada dins del projecte Aula multisensorial, basat en la pedagogia de la investigació.

 

El passat dimecres, 15 de febrer, els xiquets i les xiquetes de l'Escola van gaudir d'una experiència que tenia com a objectiu estimular els seus sentits mitjançant el descobriment i l'experimentació amb diferents elements, en ajudar-los a tindre una millor percepció de l'entorn que els envolta, i en proporcionar-los un desenvolupament de l'atenció, de les habilitats cognitives, de la memòria, de la comunicació i del benestar emocional. 

 

Gràcies a la implicació de pares i mares de les classes d'1 a 2 anys es va construir aquesta aula multisensorial que pretén ser un espai viu i en constant canvi, perquè els menuts desenvolupen els seus sentits mitjançant el descobriment, la investigació i la participació amb el medi. Per al pròxim trimestre, està programada l'aula del fons marí, on s’incorporarà l’estimulació del tacte amb els peus, i també, l'aula de llums.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

calendari_fiscal_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [254.8 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES