AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Últim dia de l’Escola d’Estiu 2018

30 de juliol de 2018

L’Ajuntament de Museros dóna l’enhorabona a l’equip de monitores i monitors, i a la seua coordinadora, per la seua dedicació i el seu treball. A més, agraeix la seua confiança a les mares i pares. Fins l’any que ve!

Benvinguda al personal de l'Escola d'Estiu 2018

28 de juny de 2918

L’Ajuntament de Museros dóna la benvinguda al personal que prestarà el seu servei en l’Escola d’Estiu 2018.

La Diputació premia l'alumnat de 5é C pel seu projecte sobre contaminació lumínica

22 de juny de 2018

La Diputació de València premia la classe de 5é C del CEIP Blasco Ibáñez, pel seu projecte de diagnòstic i conscienciació sobre la contaminació lumínica. El passat dimecres, 13 de juny, l’alcaldessa, Cristina Civera, i el regidor de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, Victor Xercavins, entregaren el Diploma d’Honor i diversos premis com una entrada per al Bioparc i un portaentrepans a l’alumnat.

 

Durant aquest cus, les alumnes i els alumnes han elaborat un projecte d'investigació i una proposta de solucions al voltant del problema de la contaminació lumínica. Van crear el personatge de “El super apagó”, l’heroi que tanca les llums quan no se’n fa un bon úsg. També, van elaborar un llibre i compongueren una poesia cantada i un rap, que reivindicava el Dia Mundial de les Estrelles.

 

Enhorabona a totes i tots pel treball realitzat!

Benvinguda al personal de l'Escola d'Estiu 2017

29 de juny de 2017

L'Ajuntament i la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística donen la benvinguda al personal de l’Escola d’Estiu 2017. Més de 25 professionals treballaran perquè els 186 xiquets i xiquetes matriculats gaudisquen del seu temps de vacances. Enguany, a més, l’Escola d’Estiu disposa d’un servei de menjador escolar.

Visita dels alumnes i les alumnes del CEIP Blasco Ibáñez a l'Ajuntament

7 de juny de 2017

Els alumnes i les alumnes del CEIP Blasco Ibáñez visiten l'Ajuntament de Museros. Ahir, 7 de juny, l'alcaldessa, Cristina Civera, va rebre els estudiants i les estudiants de 4t de primària per a ensenyar-los les instal·lacions i explicar-los el funcionament intern del consistori. La visita va començar a la la Direcció de la Policia Local i va acabar a la sala de plenaris, on es va fer una ronda de preguntes. Com a mostra d'agraïment pel bon comportament, l'Ajuntament va obsequiar els alumnes i les alumnes amb un detall molt dolç!

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES