AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

EL VOLUNTARIAT PEL VALENCIÀ ARRIBA A MUSEROS

Vols perdre la por de parlar en valencià?

 

Vols ajudar algú a parlar en valencià?

 

Si voleu llançar-vos a parlar valencià o ajudar una persona a parlar-lo, contacteu amb nosaltres i us assignarem una parella lingüística per conversar una hora a la setmana.

 

Presentació de la campanya: dimecres, 31 de gener, a les 19.00 h, a l'aula de conferències de la Casa de Cultura.

 

Informació i inscripció: museros@voluntariatpelvalencia.org (tel. 961441680)

'El Nadal del poble'

Al llarg de les festes nadalenques, i des de l'Agència de Promoció del Valencià, AVIVA, portem a terme aquesta campanya, i hem repartit un CD de nadales en versió folk El Nadal del poble, que ha editat la Diputació de Valencia, a les diferents entitats i veïns de Museros, els quals mitjançant un concurs de Nadal que es realitza a la pàgina de Facebook d'AVIVA, obtenen aquests CD.

 

Es tracta d’una selecció de nadales versionades per un total de 15 dels intèrprets i formacions de música folk valencians més importants del panorama actual, és una oportunitat per a escoltar una col·lecció de cançons que fins no fa molt de temps ressonaven per les places i pels carrers dels nostres pobles i ciutats.

Rebaixes d'hivern

Desembre, 2017

 

Com en anys anteriors, l’Ajuntament de Museros ha realitzat la campanya de rebaixes, totalment gratuïta, per als comerços de Museros.

 

Des de l’Agència de Promoció del Valencià, AVIVA, de la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística, i des de la Regidoria de Comerç, s’han repartit uns cartells anunciadors de les rebaixes d’hivern, perquè els comerços en facen ús.

Les fruites i verdures també en valencià!

Divendres, 1 de desembre, l’Agència de Promoció del Valencià de Museros (AVIVA) de la Regidoria de Cultura, Educació i Promoció del Valencià, va posar en marxa una campanya de promoció lingüística dirigida als comerços dedicats a la venda de fruites i verdures del municipi.

 

Es van repartir bosses de paper de diferents grandàries, que els botiguers podran oferir als seus clients per a emportar-se els productes hortofructícoles a casa.

 

Aquestes bosses, dissenyades per la Diputació de València, consten de diversos dibuixos de les principals fruites i verdures amb el seu nom en valencià.

 

Es visitaren les diferents fruiteries i verduleries i també les parades del mercat que es dediquen a la venda d’aquests productes.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES