AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Activitats culturals

DEL 22 DE JUNY AL 6 DE JULIOL

 

“Exposició de pintura”

 

S’exposaran els treballs realitzats per l’alumnat del curs de dibuix i pintura de la Casa de Cultura.

Horari de 18.00 h a 20.30 h, de dilluns a divendres.

Lloc: Casa de Cultura

DIVENDRES, 29 DE JUNY

 

23.00 h

 

XVIII Juliol Musical

 

El vent que ens uneix

 

El grup d’estudiants de l’acadèmia de bombardins Vicente Costa, procedents de diverses províncies, ens oferirà un concert en el qual gaudirem de diferents gèneres musicals com mambo, música de dibuixos animats, música veneçolana, temes de jazz i música de cinema, entre d’altres. Amb versions compostes exclusivament per a aquesta formació, podrem gaudir del color i del virtuosisme que aquests joves projecten amb els seus instruments de vent-metall.

Lloc: Casa de Cultura

DIUMENGE, 1 DE JULIOL

 

19.30 h

 

Festival de fi de curs del taller de tabal i dolçaina de la Casa de Cultura, dirigit per Francesc Julià Lledó, professor del taller.

Lloc: Casa de Cultura

DIVENDRES, 6 DE JULIOL

 

XVIII Juliol Musical

 

22.30 h

 

Sarau a la plaça

 

En aquest espectacle musical, Urbàlia Rurana, i la seua animadora de ball, fan participar el públic i el conviden a ballar danses col·lectives i de parella com jotes, seguidilles, pasdobles, i algunes dels països veïns com zonaradikos, tarantel·les, brandes, hassapikos, etc. També, interpretaran cançons i melodies del folk valencià i mediterrani que ens faran gaudir amb els seus ritmes alegres i vius.

Lloc: davant la Casa de Cultura

DISSABTE, 7 DE JULIOL

 

19.00 h

 

El teatre de la Juana. Comedia de varios actos... a la vez

 

L’alumnat del taller de teatre de Quart de Poblet ens presenta aquesta obra en la qual ens relaten la història de Juana i de la sala de teatre que regenta. Els gustos del públic canvien i la cultura i les ajudes al teatre es tornen secundàries. Personatges diversos i situacions imprevistes crearan situacions increïbles.

Intèrprets: Luisa Sánchez, Dolores Navarro, Pili Martínez, Manolo López, Ángel López, Blanca Mora, Luisa Regaña, Víctor Lorente, Miguel Agulló i Jordi Sánchez.

Text i direcció: Susu Benítez

Lloc: Casa de Cultura

Entrada gratuïta

DIUMENGE, 8 DE JULIOL

 

19.00 h

 

Arsénico por compasión

 

L’alumnat del taller de teatre de la Casa de Cultura representarà una adaptació de l’obra teatral i de la pel·lícula Arsénico por compasión. Obra mestra de la comèdia negra americana que conta la història d’un crític teatral i la relació amb les seues entranyables ties, que tenen una manera molt particular d’entendre i  practicar la caritat.

Intèrprets: Emilia Roser Aranda, Ana Gutíerrez, Rosana García, Estela Beatriz Godoy, Encarna Reina, Vicent Saiz, Juan Carlos García, Javier Gutíerrez, Ramón Campos, Victoria Bastante, Nieves Padilla i Virginia.

Direcció: María Colomer Pache

Lloc: Casa de Cultura

Entrada gratuïta

DIVENDRES, 13 DE JULIOL

 

XVIII Juliol Musical

 

22.30 h

 

Abbas cantadas

 

Octambuli ens presenta aquest espectacle de música a capella en el qual s’incorporen característiques del món del teatre, del concert i de la comèdia per oferir-nos una posada en escena delirant sobre un concurs coral.

Lloc: davant la Casa de Cultura

DISSABTE, 14 DE JULIOL

 

XVIII Juliol Musical

 

22.30 h

 

Nit de blues

 

Concert de blues a càrrec de la SUM Big Band Museros, que acompanyada de la Maho Blues Band, interpretaran temes molt coneguts d'aquest emblemàtic estil musical.

Lloc: davant la Casa de Cultura

 

Nota: a petició de la SUM Big Band, el concert Nit de Blues, amb la Maho Blues Band, serà a les 23.00 h i no a les 22.30 h com s'havia programat en un primer moment. Disculpeu les molèsties.

DIVENDRES, 20 DE JULIOL

 

XVIII Juliol Musical

 

22.30 h

 

Botifarra a banda

 

Pep Gimeno Botifarra, conjuntament amb la Societat Unió Musical de Museros, ens presenten aquest concert que és la unió de la rondalla de corda amb la banda, dues maneres tan diferents d’entendre la música. S’interpretaran estils diversos com la jota, el bolero, l’havanera...

Formació: Pep Gimeno Botifarra, Vicent Carrasco, Paco Lucas, Juan Ramón Martí, Néstor Mont i la Societat Unió Musical de Museros.

Lloc: davant la Casa de Cultura

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES