AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Activitats culturals

DIJOUS, 15 DE NOVEMBRE

 

18.00 h

 

Benvinguts a la biblioteca!

Convidem les xiquetes i els xiquets nascuts en el segon semestre de 2017, perquè formen part de la biblioteca municipal, els farem el carnet de la biblioteca i alguna coseta més. 

 

Lloc: biblioteca municipal

DIVENDRES, 16 DE NOVEMBRE

 

19.00 h

 

Les 7 diferències

Obra teatral per al públic familiar en la qual mitjançant el llenguatge corporal, la música i el joc, s’observaran  les diferències entre persones de trets i d'orígens diferents. Formes, colors, llengües, costums i maneres d'entendre la vida que reflecteixen la diversitat quotidiana. Els personatges ens fan saber per què i com van arribar, el que hi portaren i el que hi abandonaren. Un espectacle que reflexiona sobre la igualtat, la pertinença i l'exclusió, sobre el que realment separa i uneix a les persones, amb naturalitat i humor

 

Entrada gratuïta

Lloc: Casa de Cultura

19.30

 

L'Associació de Veïnes i Veïns de Museros organitza una nova trobada del club de lectura Leeyendo. El llibre per a llegir i comentar és: La desaparición de Stephanie Mailer, de Joël Dicker. Grup obert a totes les persones amants de la lectura. 

 

Lloc: Casa de Cultura

DISSABTE, 17 DE NOVEMBRE

 

19.00 h

 

Concert de la Xiqui-Band SUMM i la SUM Big Band Museros.

 

Lloc: Casa de Cultura

DIVENDRES, 23 DE NOVEMBRE

 

18.00 h

 

Contaconte: Les ulleres d’Estellés

 

Descobrim amb Vicent Estellés les xicotetes i grans emocions de la vida. Hem seleccionat poemes que faran riure i participar de la creació de l'activitat a tots els participants, que mai no imaginarien que Estellés podria ser tan senzill i divertit. Juga, riu i fes teatre i gaudeix amb les animacions lectores.

 

Lloc: biblioteca municipal

19.30 h

 

L'Associació de Veïnes i Veïns de Museros organitza una nova trobada del club de lectura Leeyendo. El llibre per a llegir i comentar és La sociedad literaria del pastel de piel de patata de Guernsey, de Mary Ann Shaffer i Annie Barrows. Grup obert a totes les persones amants de la lectura.

 

Lloc: Casa de Cultura

DISSABTE, 24 DE NOVEMBRE

 

19.00 h

 

Concert de la Banda Simfònica de la Societat Unió Musical de Museros en el seu 90 aniversari. Amb el tracional acte d'entrega d'instruments als nous alumnes de l'Escola de Música i la imposició de la lira de la Societat Unió Musical de Museros als nous músics.

 

Lloc: Casa de Cultura

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES