AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Activitats culturals

DIVENDRES, 11 DE MAIG

 

19.30 h

 

L'Associació de Veïnes i Veïns de Museros organitza una nova trobada del club de lectura Leeyendo. El llibre per a llegir i comentar és Las siete cabritas, d'Elena Poniatowska. Grup obert a totes les persones amants de la lectura. 

 

Lloc: Casa de Cultura

DISSABTE, 12 DE MAIG

 

22.30 h

 

Las Sinsombrero

Obra teatral en la qual es narra com un extraordinari grup de dones artistes i intel·lectuals de la generació del 27 foren i continuen sent silenciades. Dones que es van llevar el barret i saberen viure lliures en la seua vida i en la seua obra. Es transitarà per la vida de quatre d’elles: les escriptores Concha Méndez i María Teresa León; la pintora Maruja Mallo, i la filòsofa María Zambrano. De la seua joventut en els meravellosos anys 20 i 30, als últims dies del seu exili. Perquè la història està incompleta sense elles.

Autora i directora: Amparo Vayà
Companyia: Indecisos

Preu de l’entrada: 4 €

Venda anticipada: a partir de dijous 10 de maig

Edat recomanada: a partir de 14 anys

Lloc: Casa de Cultura

DEL 14 AL 28 DE MAIG

 

“Sempre es pot fer millor, és clar que sí, i perquè així siga, només cal començar” 

 

Exposició pictòrica de l’alumnat de plàstica de l’IES Museros en la qual presenten els seus primers treballs pintats en llenç. Tots han intentat fer un treball propi, encara que molts han fet servir com a referent un dibuix o una fotografia, i alguns han creat, amb un llenguatge plàstic personal, la seua imatge des de zero.

 

Per a ells i elles, aquesta exposició és una oportunitat, i per a nosaltres, un regal que ens fan.

 

Artistes: Joana Adrià, Ana  Ballester, Rubén Devís, Alba Domínguez,  Tytus Wit Likowski, María Molas, Laura Galán, Claudia Gómez, Laura López, Enrique Rodríguez, Esperanza Tamarit i Aitana Tortosa.

 

Horari: de 18.00 h a 20.30 h

Organitza: IES Museros

Lloc: Casa de Cultura
 

DEL 15 DE MAIG AL 22 DE JUNY

 

Curs bàsic d’atenció plena

Curs basat en la tradició budista i en l’entrenament mental com a mitjà per a reduir el sofriment, el dolor, la por i les seues causes.

Dies del curs: 15, 22 i 29 de maig, i 5, 12, i 23 de juny. Horari: els dimarts de 18.30 h a 21.00 h, i dissabte, 23 de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h.

Inscripcions: a la Casa de Cultura, de 17.00 h a 21.00 h.

Preu: 28 €, que s’ingressaran en qualsevol entitat bancària de Museros al compte corrent de l’Ajuntament.

Nota. L’alumnat es considerarà formalment matriculat a partir del moment en què presente la fitxa d’inscripció i l’ingrés bancari a la Casa de Cultura.

Lloc: Casa de Cultura

DIVENDRES, 18 DE MAIG

 

22.30 h

 

Concert de la Banda Simfònica de la SUMM en el qual s’interpretaran obres de compositors valencians en la primera part, i que s’obrirà  amb el pasdoble Salva, de Juan Andrés Aguilar Izquierdo, dedicat al pilotari de Massamagrell. En la segona part, s’interpretaran obres d'altres compositors i conclourà amb Jericho de Bert Appermont que narra el famós passatge bíblic.

 

Lloc: Casa de Cultura

DIVENDRES, 25 DE MAIG

 

18.00 h

 

Els contes han de contar-se molt junts, els uns al costat dels altres..., perquè els contes ens uneixen i són l'aliment del cor. Berenarem canços de bressol que són, després de la llet materna, el primer aliment de l'ànima. Berenarem històries amb forma de joc, de diversió i de socialització. Berenarem contes contats amb ric vocabulari o amb expressions de la terra, dures i senzilles. I de postres, cotnes per a llegir i veure's cada un per dins.

Presentat per: Elisa M. Matallín. Títeres de Cuento.

 

Lloc: biblioteca municipal

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES