AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Nit d’homenatge als nostres i a les nostres majors a Museros

El passat dissabte, 16 de setembre, va tindre lloc el sopar d’homenatge als nostres i a les nostres majors, organitzat per la Regidoria de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat de Gènere. Després del sopar, les bandes de música Los Bardos i Los Golpes, formades amb músics del poble, amenitzaren la vetllada i convidaren la gent a ballar.

 

La localització del sopar i alguns aspectes de l’organització van ser consensuats pels i per les majors del poble en les consultes participatives que la Regidoria de Participació Ciutadana, Transparència i TIC porta a terme durant el mes de maig.

 

En aqueixes sessions, els participants i les participants valoraren edicions anteriors i expressaren les seues preferències pel que feia a l’actual. A pesar de  la diversitat de parers, tothom va apreciar la voluntat política de fer l’homenatge al centre del poble amb recursos locals, en la mesura del possible, però també es va destacar la importància d’assegurar, d’alguna manera, la comoditat de les condicions d’un bon restaurant.


Així doncs, tot recuperant el caràcter tradicional, s’organitzà un sopar a l'av. del País Valencià, a recer d’una gran carpa per previsió de pluges i amb les instal·lacions de la Casa de Cultura a disposició de qui la necessitara. Les 460 persones que hi assistiren, juntament amb la corporació municipal, gaudiren d’un banquet elegant, amb bon menjar i millor companyia.

 

Per avaluar l’èxit de la convocatòria, a més de les converses i felicitacions informals, es va facilitar a totes i a tots una enquesta breu i senzilla. De les 120 persones, aproximadament, que la van omplir, sis van mostrar un descontentament absolut, al voltant d’una vintena millorarien diversos aspectes i la gran majoria va deixar constància d’una alegria categòrica. Pressuposem que les persones que no van respondre el qüestionari van estar d’acord amb la particularitat de la festa d’enguany.

Tot i això, alguns comensals han suggerit, per al 2018, un dinar, d’altres que forme part de la Setmana dels Majors o d’altres festivitats i, especialment el sector que seia en l’última taula, disposar de més cambrers segons l’aforament i que foren tan agradables com els d’aquest setembre.

 

Gràcies a totes i a tots per vindre, esperem que gaudíreu de la nit!

Jornada contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Museros i l’Associació de Veïnes i Veïns de Museros se sumen a la mobilització #19jAlertaFeminista. Ahir, 19 de juny, veïnes i veïns de Museros, treballadores i treballadors de l’Ajuntament i representats polítics es concentraren davant l’Ajuntament per exigir un major finançament econòmic, en els pressupostos generals de l’Estat, destinat a combatre la violència de gènere.  A més, l’Associació de Veïnes i Veïns de Museros va presentar la moció al registre d’entrada de l’Ajuntament. De vesprada, el president de la SIPOL i policia local, Salvador Gimeno, juntament amb la policia local i membre del servei d’atenció a les víctimes de violència de gènere, Rosa Rodrigo, feren una xarrada en la qual va posar de manifesta la necessitat de destinar recursos a la prevenció de la violència masclista.

Presentació dels treballs del Taller de memòria per a majors

Les alumnes i els alumnes del Taller de memòria per a majors presenten el seu treball en un acte a la Casa de Cultura. El passat divendres, 10 de març, l’alumnat de les classes d’aquest taller pujaren a l’escenari de la sala d’actes, per llegir els seus pensaments al voltant del Dia de la Dona. A l’entrada de la Casa de Cultura, podeu veure els treballs realitzats durant els mesos de febrer i març sobre la vida d’aquestes muserenques i d’aquests muserencs.

Campanya de recollida d'aliments per als refugiats siris

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de Gènere, amb la col·laboració de l'Associació Kaarama, recolliran aliments que s'enviaran al camp de refugiats siris de Lesbos a Grècia.

 

Recollida d'aliments fins al 13 de febrer: Colacao o xocolate en pols, mel, sucre, oli d’oliva o de gira-sol, galetes, pasta, llegums i llaunes de conserva de peix, verdures, fruita o tomaca.

 

Lloc: Centre Social de Dia

         Av. de Blasco Ibáñez, 87

 

Horari: de 09.00 h a 15.00 h

Assemblea comarcal de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes a Museros

Aquest matí, 26 de gener de 2017, s'ha realitzat l'assemblea comarcal de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes. A l'acte, ha assistit l'alcalde en funcions, Vicente Pérez, com a representació de l'Ajuntament i com a símbol de suport a la Federació.

Moció de mesures contra LGTBfòbia en l’àmbit familiar, escolar, laboral, social o polític

Moció equip de govern.pdf
Documento Adobe Acrobat [146.0 KB]

Avís sobre les targetes d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de Gènere informa que, per a un bon ús de les targetes d'estacionament de les places reservades a les persones amb mobilitat reduïda, cal tornar a l'Ajuntament totes aquelles que ja no estiguen en vigor.


D'altra banda, tota aquella persona que tinga la targeta caducada, haurà de dirigir-se al departament de Serveis Socials (ubicat al Centre Social de Dia) tan prompte com siga possible per renovar-la.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES