AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Sopar d'homenatge als majors

El sopar es realitzarà dissabte, 16 de setembre, de 2017. A partir de dilluns, 28 d’agost, es pot passar per l’Ajuntament per tal de recollir la invitació.

Requisits generals: estar empadronat a Museros, ser major de 65 anys o pensionista major de 60 anys.

Jornada contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Museros i l’Associació de Veïnes i Veïns de Museros se sumen a la mobilització #19jAlertaFeminista. Ahir, 19 de juny, veïnes i veïns de Museros, treballadores i treballadors de l’Ajuntament i representats polítics es concentraren davant l’Ajuntament per exigir un major finançament econòmic, en els pressupostos generals de l’Estat, destinat a combatre la violència de gènere.  A més, l’Associació de Veïnes i Veïns de Museros va presentar la moció al registre d’entrada de l’Ajuntament. De vesprada, el president de la SIPOL i policia local, Salvador Gimeno, juntament amb la policia local i membre del servei d’atenció a les víctimes de violència de gènere, Rosa Rodrigo, feren una xarrada en la qual va posar de manifesta la necessitat de destinar recursos a la prevenció de la violència masclista.

Presentació dels treballs del Taller de memòria per a majors

Les alumnes i els alumnes del Taller de memòria per a majors presenten el seu treball en un acte a la Casa de Cultura. El passat divendres, 10 de març, l’alumnat de les classes d’aquest taller pujaren a l’escenari de la sala d’actes, per llegir els seus pensaments al voltant del Dia de la Dona. A l’entrada de la Casa de Cultura, podeu veure els treballs realitzats durant els mesos de febrer i març sobre la vida d’aquestes muserenques i d’aquests muserencs.

Campanya de recollida d'aliments per als refugiats siris

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de Gènere, amb la col·laboració de l'Associació Kaarama, recolliran aliments que s'enviaran al camp de refugiats siris de Lesbos a Grècia.

 

Recollida d'aliments fins al 13 de febrer: Colacao o xocolate en pols, mel, sucre, oli d’oliva o de gira-sol, galetes, pasta, llegums i llaunes de conserva de peix, verdures, fruita o tomaca.

 

Lloc: Centre Social de Dia

         Av. de Blasco Ibáñez, 87

 

Horari: de 09.00 h a 15.00 h

Assemblea comarcal de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes a Museros

Aquest matí, 26 de gener de 2017, s'ha realitzat l'assemblea comarcal de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes. A l'acte, ha assistit l'alcalde en funcions, Vicente Pérez, com a representació de l'Ajuntament i com a símbol de suport a la Federació.

Moció de mesures contra LGTBfòbia en l’àmbit familiar, escolar, laboral, social o polític

Moció equip de govern.pdf
Documento Adobe Acrobat [146.0 KB]

Avís sobre les targetes d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de Gènere informa que, per a un bon ús de les targetes d'estacionament de les places reservades a les persones amb mobilitat reduïda, cal tornar a l'Ajuntament totes aquelles que ja no estiguen en vigor.


D'altra banda, tota aquella persona que tinga la targeta caducada, haurà de dirigir-se al departament de Serveis Socials (ubicat al Centre Social de Dia) tan prompte com siga possible per renovar-la.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

Calendari fiscal 2017
CALENDARIO FISCAL 2017.pdf
Documento Adobe Acrobat [318.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES