AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Presentació dels treballs del Taller de memòria per a majors

Les alumnes i els alumnes del Taller de memòria per a majors presenten el seu treball en un acte a la Casa de Cultura. El passat divendres, 10 de març, l’alumnat de les classes d’aquest taller pujaren a l’escenari de la sala d’actes, per llegir els seus pensaments al voltant del Dia de la Dona. A l’entrada de la Casa de Cultura, podeu veure els treballs realitzats durant els mesos de febrer i març sobre la vida d’aquestes muserenques i d’aquests muserencs.

Subvencions per a menors relacionades amb les despeses per a la protecció de la salut

Convocatòria per a la concessió de subvencions directes a menors d'edat destinades a compensar despeses relacionades amb la protecció de la salut durant l'exercici 2017.

 

Interessats: menors d'edat en situació de vulnerabilitat.

 

Requisits:

  • Ser menor de 18 anys.
  • Tindre la condició de persona assegurada o beneficiària.
  • Nivell d'ingressos inferior a una base liquidable de 18.000 € anuals i tindre un règim d'aportació farmacéutica assignat TSI 003, o ser menor no registrat ni autoritzat a Espanya.
  • Ser resident a la Comunitat Valenciana.

 

Termini de presentació de sol·licituds i documentació: del 14 de febrer al 31 de desembre de 2017.

 

Lloc de presentació: Centre de Salut de Museros.

Programa de termalisme valencià

9 de febrer de 2017

 

S'obri el termini per presentar sol·licituds per al Programa de termalisme valencià, que finalitzarà el 31 d'octubre de 2017.

 

És un programa destinat a les persones majors per a la prevenció, rehabilitació i promoció integral d'aquestes, amb la finalitat de millorar la seua qualitat de vida.

 

L' objectiu és oferir, a les persones majors, la possibilitat d'accedir a estacions termals que, a més de servir com una oportunitat de descans i de relacionar-se socialment, i que oferisquen teràpies específiques per a algunes patologies associades a l'edat.

 

Per a més informació:

http://www.inclusio.gva.es/web/mayores/termalismoa6e

SOL·LICITUD PER AL PROGRAMA DE TERMALISME VALENCIÀ
Sol·licitud.pdf
Documento Adobe Acrobat [196.5 KB]

Campanya de recollida d'aliments per als refugiats siris

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de Gènere, amb la col·laboració de l'Associació Kaarama, recolliran aliments que s'enviaran al camp de refugiats siris de Lesbos a Grècia.

 

Recollida d'aliments fins al 13 de febrer: Colacao o xocolate en pols, mel, sucre, oli d’oliva o de gira-sol, galetes, pasta, llegums i llaunes de conserva de peix, verdures, fruita o tomaca.

 

Lloc: Centre Social de Dia

         Av. de Blasco Ibáñez, 87

 

Horari: de 09.00 h a 15.00 h

Programes d'ajudes per sufragar estades de respir en residències i centres de dia

Aquest programa pretén, fonamentalment, donar suport als cuidadors i a les cuidadores de persones majors depenents, i oferir-los la possibilitat que siguen ateses temporalment en un centre especialitzat.

 

El termini per presentar sol·licituds finalitza dimecres, 22 de febrer de 2017.

 

Per a més informació i per a la sol·licitud: Informació sobre el programa

Ajudes personals per a la promoció de l'autonomia personal

Us informem que han eixit les ajudes personals per a la promoció de l'autonomia personal i l'atenció especialitzada residencial de persones amb diversitat funcional.

 

El termini de presentació de les sol·licituds per a l'atenció especialitzada en residències per a persones amb diversitat funcional finalitza l'1 de desembre de 2017.

 

D'altra banda, per a les ajudes personals per a la promoció de la autonomia personal i de l'accessibilitat, el termini de presentació finalitza el 15 de febrer de 2017.

SOL·LICITUD DIVERSITAT FUNCIONAL.pdf
Documento Adobe Acrobat [8.9 MB]

Assemblea comarcal de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes a Museros

Aquest matí, 26 de gener de 2017, s'ha realitzat l'assemblea comarcal de la Federació Democràtica de Jubilats i Pensionistes. A l'acte, ha assistit l'alcalde en funcions, Vicente Pérez, com a representació de l'Ajuntament i com a símbol de suport a la Federació.

Moció de mesures contra LGTBfòbia en l’àmbit familiar, escolar, laboral, social o polític

Moció equip de govern.pdf
Documento Adobe Acrobat [146.0 KB]

Avís sobre les targetes d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat de Gènere informa que, per a un bon ús de les targetes d'estacionament de les places reservades a les persones amb mobilitat reduïda, cal tornar a l'Ajuntament totes aquelles que ja no estiguen en vigor.


D'altra banda, tota aquella persona que tinga la targeta caducada, haurà de dirigir-se al departament de Serveis Socials (ubicat al Centre Social de Dia) tan prompte com siga possible per renovar-la.

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

calendari_fiscal_2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [254.8 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES