AJUNTAMENT DE MUSEROS
AJUNTAMENT DE MUSEROS

Taller informatiu sobre el Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista

DIMECRES, 3 D'OCTUBRE

 

19.00 h

 

Es tracta d’un taller gratuït que forma part de la campanya Suma’t a Museros i que està dirigit al teixit associatiu per a dinamitzar el Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere i Masclista entre les persones que integren les entitats del tercer sector.

 

Lloc: Casa de Cultura

Relacions saludables

DIMECRES, 10 D'OCTUBRE

 

19.00 h

 

Taller en el qual es tractaran temes tan interessants com les relacions socials, les conductes i relacions tòxiques, i els diferents tipus, com detectar-les i actitud que cal tindre davant aquest tipus de conductes.

 

Lloc: Casa de Cultura

Curs de noves tecnologies per als majors de 55 anys

DEL 15 AL 29 D'OCTUBRE

 

En aquest curs, es farà una introducció a l’ús de l’smartphone, tant pel que fa a les qüestions bàsiques com a les aplicacions de memòria. Els usuaris i usuàries han de portar els seus telèfons mòbils.

Dies i horaris: 15, 17, 22, 24 i 29 octubre, de 18.00 h a 20.00 h.

Inscripcions: a partir de l’1 d’octubre a l’Ajuntament, de matí, i a la Casa de Cultura, de vesprada.

 

Lloc: Casa de Cultura

I Concurs Juvenil de Fotografia en Matèria d’Igualtat de Gènere

L’Ajuntament de Museros, en col·laboració amb el CEIP Blasco Ibáñez, l’Escola La Masia i IES Museros, posen  en marxa aquest concurs que està dirigit a tot l’alumnat matriculat en 6é de primària i ESO amb l’eslògan "Demostra el teu compromís".

 

El concurs estarà coordinat, al llarg dels pròxims mesos, per Equàlitat, Participació i Igualtat, un grup de persones professionals, politòlogues, sociòlogues i agents d’igualtat que treballen accions en matèria d’igualtat i prevenció de la violència de gènere.

 

Tot l’alumnat matriculat en 6é de primària i d’ESO participarà en el concurs de l’1 al 26 d’octubre (ambdós inclosos). Després de la fase de presentació de propostes, les fotografies seran publicades en el perfil de Facebook de l’Ajuntament de Museros, en el qual el veïnat del poble tindrà l’oportunitat de votar-les amb qualsevol tipus d’interacció, i d’aquesta manera, decidir la fotografia guanyadora.

 

Una vegada finalitzat el termini de votacions, durant la Setmana en contra de la Violència de Gènere, pel novembre, l’Ajuntament, conjuntament amb els centres educatius, organitzarà un esdeveniment per a lliurar el premi a la persona guanyadora que consistirà en una tauleta.

 

Amb aquesta acció, l’Ajuntament pretén que l’alumnat treballe ítems i indicadors com són el trencament d’estereotips de gènere, la imatge de la dona en els mitjans de comunicació o l’eliminació dels hàbits i rols domèstics micromasclistes, entre altres esmentats en les bases del concurs.

 

Es tracta que la joventut d’aquestes edats desperte l’interés per la igualtat; s’adone del paper de la dona en el treball, el carrer o a l’espai públic, i reflectisca d’alguna manera la seua visió o pensament.

BASES DEL CONCURS DE FOTOGRAFIA
Bases concurs fotografia.pdf
Documento Adobe Acrobat [286.8 KB]
INSCRIPCIÓ PER PARTICIPAR EN EL CONCURS
Full de participació concurs igualtat Mu[...]
Documento Adobe Acrobat [292.2 KB]

CURS DE NATACIÓ PER A MAJORS 2018-2019 DE LA MANCOMUNITAT DE L'HORTA NORD

 

Curs dirigit a pensionistes majors de 60 anys.

Inscripcions: al Centre Social de Dia, Departament de Serveis Socials  

Preu: 50 €

Lloc: piscina coberta de Rafelbunyol

Data: d’octubre a juny de 2019

Horari del curs: dijous, de 12.00 h a 12.45 h

Plaça del Castell, 1

46136 Museros

 

Tel. 961441680

Fax. 961444830

CALENDARI FISCAL 2018
Calendari fiscal 2018.pdf
Documento Adobe Acrobat [238.9 KB]

PERÍODE MITJÀ DE PAGAMENT A PROVEÏDORS

Segons la legislació vigent, ací podeu consultar el càlcul del període mitjà de pagament a proveïdors per part de l'Ajuntament de Museros.

CITA PRÈVIA

Cofinançat pel Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme. Referència: TSI-050100-2009-0167

Comunica'ns les incidències o dubtes medioambientals que consideres. Tan prompte com estiga resolta, t'ho notificarem.

VISITES REBUDES